A res ? kterega izmed vas rdećkarjev so pa stolkli s pendreki ?S čim so si pa policaji zaslužili spoštovanje?
Ljudje še niso pozabili, kako so vihteli pendreke nad ljudmi, ki so uveljavljali svojo z ustavo zajamčeno pravico to izražanja svojega mnenja.
Tole ne vem. Sem pa zasledil kar nekaj direktnih izvršitev ukazov od vrha politike: Npr. Policaji so začeli popisovati in ovajati nosilce transparentov Smrt janšizmu, svoboda vsem šele od takrat ko je janša mahal iz parlamenta s sliko in navajal, da se boji, da želijo smrt njemu. Čeprav je cela Slovenija, vključno s policaji vedela, da to ni kaznivo dejanje. Enkrat je bil HOJS celo v operacijskem centru, z direktno video povezavo in s prstom kazal: Tega dejte, tega. Policaji so uporabli prisilno sredstvo davljenje nad žensko, kar je bil povod tistim hudim neredom, kjer so jo fasali tudi policaji. Pa še kaj bi se našlo. Policija naj ne bi bila sredstvo politikov.A res ? kterega izmed vas rdećkarjev so pa stolkli s pendreki ?
Dj primer...
V 90 % seveda.Tole ne vem.
Zgolj naštel sem nekaj primerov aktivnosti policajev. Bodi brez skrbi.Še Mare2 ni več 90% normalen...
Ti pa si ze v isti skupini kot Mare2.neonacisti - zakaj rumeni jopiči.
NEONACISTI.
NE rumeni jopiči.
NEONACISTI.
Oni so NEONACISTI - to,nobenih "olepševalnic" - NEONACISTI..
Očitno ti možgančki ne delajo dobro v tej vročini, pa nisem jaz Janez Janša.Po pisanju sodeč ga je normalnejši kot tebe.
Ne vem zakaj pričakuješ odgovor od mene. Jaz nisem pisal nič takega, na kar bi se nanašalo tvoje vprašanje.V 90 % seveda.
Sicer pa čakam mirsada da pove katere so s pendreki stovkli. Da bo verodostojno kot je njegovo cepljenje PROTI menigitisu.
Bodi realen. Kako pa so se in se še obnašajo politiki, ki niso trenutno na vladi. ob korona krizi so enostavno spizdili zaradi svoje nesposobnosti povezovanja med sabo kaj šele s kako drugačno mislečo politiko. In potem se imajo za sveti gral multi kulti. Kako boš povezoval različne kulture in politike, ki ne izhajajo s te kulturne sredine ampak iz nekih povsem drugačnih kulturnih okolij. Ta politik, ki te moti, je bil edini, ki je bil pripravljen prevzeti državo potem ko so tisti, ki se zdaj bunijo s protesti zbežal zaradi in povsem zaradi svoje popolne nesposobnosti. In ja če bi bili malo sposobni in kreativni bi zdaj ta politik, ki te moti v tem letu in pol že zgodovina pa hvala bogu ni prav zaradi nesposobne opozicije, ki samo fantazira in fantazira namesto, da bi se spravila delat in s tem pokazala, da ji je mar še za kaj drugega kot samo za to da vladajo in kradejo.Politiku itak ne moreš preprečiti kraje, ker oni to za razliko od nas navadnih, delajo na zakonit način. Saj sami sebi pišejo zakone.
Moti me, kako se politik obnaša do naroda.
Eni isti, čisto isti, so pobegnili k Janši.Mene hudo zanima, kako to, da so zdaj BFFs, prej pa kao niso mogli delat, ker sarc ni imel podpore - od taistih, čisto istih ljudi? Govorite o razklanosti, meni se prej zdi, da jj povezuje ljudi (glej prvi stavek)
Blo blo. Taki pac so tile nasi kolesarji. Pomembno da so protiTole je že bilo?
Tea Jarc se je tako razburila, da je morala kar prižgati cigareto.