Super argument. V bistvu: "To si ti, kaj sem pa jaz."
Zmaga je tvoja!
Saj te ni treba biti sram, če te je zavedla leftardska propaganda. Se je tudi meni že zgodilo. Enkrat. Od takrat sem zelo previden.
Super argument. V bistvu: "To si ti, kaj sem pa jaz."
Zmaga je tvoja!
Jaz se ne grem s tabo teh norih primerjav, podtikanj, ki so značilne za skrajno desničarsko stranko, naslednik kolaborantskih belogardistov.Zato pa kozlarije objavlja rtv, recimo zlatana z raztrganim nagobčnikom čez gofljo in ličino ki pravi da je treba nositi brezrokavnike z oznako rtv, pa carl fiasko z diplomo pa...
Ko sem nazadnje napisal, da ni žalitev, če bedaku rečeš bedak, sem bi banan.Kaj je pa narobe, če prascu poveš, da je prasec. Ni sicer politično korektno pa diplomatsko, ampak saj je že čas da se direktno pove
Nič ni narobe, seveda če poveš za katerga prasca gre in podaš zato tudi argumente dokaze, da je le ta prasec.Kaj je pa narobe, če prascu poveš, da je prasec. Ni sicer politično korektno pa diplomatsko, ampak saj je že čas da se direktno pove
Se strinjam.Nič ni narobe, seveda če poveš za katerga prasca gre in podaš zato tudi argumente dokaze, da je le ta prasec.
Če pa nekaj na pamet bluziš, pa samo dokazuješ, da si sam prasec. Če pa to po navodilu počneš pa nisi samo prasec ampak še idiot zraven.
Ko sem nazadnje napisal, da ni žalitev, če bedaku rečeš bedak, sem bi banan.
Jaz se ne grem s tabo teh norih primerjav, podtikanj, ki so značilne za skrajno desničarsko stranko, naslednik kolaborantskih belogardistov.
Enako neumno se mi zdi tvoje nabijanje kot da bi jaz sedaj linkal eno gospo, ki je pripravljena jesti tudi drek, ko je s slovensko zastavo mahala po tleh.
zaradi PM10Zakaj JEnula nosi masko v tujini ?
Po moje je revež, ki se boji diktatorjev v tujini.Zakaj JEnula nosi masko v tujini ?
Ne, banan sem bil, ker sem bedaku rekel bedak.
To bo to ja, banano si dobil zaradi te trditve oz. obrazložitve "ni žalitev, če bedaku rečeš bedak"
Tole si pa celo za svoje standarde malo preveč naložil
Ja saj sem rekel, da si ob prejšnji (spodaj citirani) trditvi nakladalNe, banan sem bil, ker sem bedaku rekel bedak.
Fake news!...sem bi banan.
naslednik kolaborantskih belogardistov.