Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
37.064
10.572
113
Odvisno od kategorije
Kaj je cilj pri vožnji v krogu? :sprasujemse:

tenor.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Kaj bo pa policija rekla na to, da nekdo kliče ob 22:01, ker njegov sosed nabija glasbo?

JRM ni kaznivo dejanje, kaj sploh pišem ... :bonk:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.460
2.586
113
Pa kaj se je tam po tleh risal? Policaja na vislicah, JJ na vislicah?
Kaj mešate glasbo sem?

Oakey

Majstr
3. feb 2016
869
504
93
Kdo je organiziral tiste proteste? ŠOS. Predsednica je bila Katja Šoba. In kje je Katja sedaj?
Verjetno je bila že takrat SDSovka.

Itak, ker je čisto nekaj normalnega, da nekdo protestira sam proti sebi, potem pa ga taki celo vzamejo v svoje vrste. :bonk: :bonk: mojbog, ti si verjetno eden tistih, ki verjamejo v vse mogoče teorije zarote

Oakey

Majstr
3. feb 2016
869
504
93
Kaj se vam kar ni kapnilo kako nas kradejo? Pa še kar ne veste zakaj protestirajo?
V bistvu vam paše da vas kradejo. Mi malo na sadomazo vleče, to vaše razmišljanje, vsi kradejo naj zdaj pač toti trenutni kradejo.

Ajde povej kolk so te okradli, pa ti bom jaz povrnil. Boš potem kaj bolj miren?
Dobil si različne olajšave ali finančno podporo - odvisno v katero kategorijo spadaš, potem pa trdiš da te država krade. Res ste fku*njeni nekateri...

Nabijanje v tri krasne da te nekdo krade je res rahlo noro. Je pa res, da je levičarjev način hujskanja tak, da 100x ponoviš laž, ki potem postane resnica.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.385
-2.952
113
Kaj bo pa policija rekla na to, da nekdo kliče ob 22:01, ker njegov sosed nabija glasbo?

JRM ni kaznivo dejanje, kaj sploh pišem ... :bonk:
Če ni kaznivo dejanje, je pa dejanje, ki se kaznuje.
Je pa Hojs zadnjič pozival, da naj policija za identifikacijo protestnikov, uporabi posnetke iz medijev, kamer... kar pa je za policijo dopustno samo v primeru kaznivih dejanj.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.385
-2.952
113
Itak, ker je čisto nekaj normalnega, da nekdo protestira sam proti sebi, potem pa ga taki celo vzamejo v svoje vrste. :bonk: :bonk: mojbog, ti si verjetno eden tistih, ki verjamejo v vse mogoče teorije zarote
Šoba je organizirala proteste proti takratni Pahorjevi vladi, kjer so na protestih metali granitne kocke v parlament, na naslednjih volitvah pa je kandidirala na listi SDS. Še kaj ni jasno?

• Všeč mi je
Reactions: jest5

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.460
2.586
113
Par? Mirko in Slavko?
Na WIKI namigujejo, da ga je ednen od njihovih (!) od zadaj. Mogoče je potem četa dobila ime zato, da se skupina navzame še lastnosti.
Tole je bilo pa lepo od tebe #BuDi. Res. In mislim, da si dal več kot odličen komentar sliki!
Sedaj vidim, da je Majster več kot Guru!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.