Sem mislil, ker si tako podrobno seznanjen s svinjskimi dogodki.Zakaj bi bil v podivjanem jugo svinjaku?
Deluješ, kot da uživaš v svinjaku.
Sem mislil, ker si tako podrobno seznanjen s svinjskimi dogodki.Zakaj bi bil v podivjanem jugo svinjaku?
Vidi se nek kabel, ki gre od prikolice proti stopnicam....če je protest nelegalen, kako to, da se jim dovoli priklopit?Tolk jih je bilo. Bi moral vedeti al so te že odstranili?
Poglej priponko 46678
Če si na "pravi strani" je vse dovoljeno.Vidi se nek kabel, ki gre od prikolice proti stopnicam....če je protest nelegalen, kako to, da se jim dovoli priklopit?
Aha, potem je tudi križ prepovedan.Dejansko so pri nas prepovedani simboli, ki vznemirjajo ljudi (in povzročajo v javnosti nelagodje)
Zakaj je edini simbol, ki je spoznan kot tak svastika pa ne vem
Logika v sodni veji oblasti je to pokazala samo in zgolj za svastiko.Aha, potem je tudi križ prepovedan.
Glede svinj se mi zdi zelo primitivno uporabljat izrazoslovje nepreklicno odstopljenega Hojsića. On jih najde tudi v evropskem parlamentu. Čudi me, da nista usklajena. Sicer pa ja, svinjina. Zaenkrat dobrodošla na mojem jedilniku.Nisem seznanjen dones.
Zato sem pa spraševal koliko tisoč vas je bilo prisotnih v tem svinjaku revolucije.
A to je ta biser po hojsovo?
Na brifingu je bil tudi notranji minister Aleš Hojs, ob komentarjih svojih tvitov glede svinj med petkovimi protestniki je dejal, da bi lahko po včerajšnjem dogajanju komu rekel svinja, pri čemer nima v mislih tistih s Prešernovega trga, pač pa nekoga, ki sedi visoko v birokraciji Evropske unije.
Kot navaja novinar, "je Hojs dejal, da ni za svinjo označil nobenega posameznika, potem pa dodal, da bi lahko, potem ko je včeraj slišal, kar je, nekoga označil za svinjo, in da to niso osebe na Prešernovem trgu (kjer so potekali protesti), temveč 'sedijo visoko v birokraciji EU-ja'". Ob tem je Herszenhorn zapisal, da "bi bilo milo reči, da je to čuden začetek slovenskega predsedovanja Svetu EU-ja".
Bi rekel, da je najbolj podoben jajčnemu rumenjaku.Ajde reci ce ni biser.
Svinje so ble prehude res, sem skor siguren, da hojs ne bi upal tako govorit.
Ciljaš na divje svinje? So ušli iz svinjaka?Če mu je v prvo ratalo mu je v drugo spodletelo.
Janša z videom o svobodi medijev poskrbel za začudenje in ogorčenje bruseljskih novinarjev
Premier Janša je na brifingu bruseljskim novinarjem pokazal video, ki po njegovem prikazuje stanje medijev v Sloveniji. Novinarji so v odzivih med drugim izrazili ogorčenje in ocenili, da je šlo za enega najbolj nenavadnih trenutkov na tovrstnih dogodkih.www.rtvslo.si
Ti naši so čist divji
Ta posnetek je že Budi objavil. danes ob 09:15 Eni ste čisto ponoreli s tem rumenjakom od kurjega jajca.Biser jih je zjebal čist