Jankovič ji plačuje za proteste.
Fixed...
Fixed...
Nazadnje uredil moderator:
A to bo samo zvockljanje?
Ne vem,vedno bolj bizarno. Kako se ta gospa financira? s svojim trdim delom?
Ziher snema...
Kaj bi videl koga kje? Ker auauboli zdaj po tvojem ne more delat, te sprašujem, če kot delo misliš skakanje onih treh tam? klikni video na strani, pa pred kosilom, da ga ne boš zgoraj ven dal...za take paciente dajemo mi dnar in to se tebi zdi normalno.Torej kje jo vidiš?
jasno....gospa drži v rokah srp in motiko, to ni glih isto kot srp in kladivo. Al se je pa simbol mrbit spremenil?vse jasno.
Ta problem bo še veliko lažje rešit, samo križišči na šubičevi in cankarjevi zaprejo pa ne bo nobenega blizu. Rabiš dva policista namesto 15 maric.
krucefiks skačeš sem in tja kot pobezlan teliček. Dej prvo speli do konca eno misel(če ti je že ušlo iz glave, se je šlo za eno žensko), potem pa dalje.Kaj bi videl koga kje? Ker auauboli zdaj po tvojem ne more delat, te sprašujem, če kot delo misliš skakanje onih treh tam? klikni video na strani, pa pred kosilom, da ga ne boš zgoraj ven dal...za take paciente dajemo mi dnar in to se tebi zdi normalno.
Zdaj vemo kje so žarišča okužb.V centru Ljubljane je bilo ob 18 uri več policajev kot sprehajalcev.
Fukcota je v vaših koncih, oziroma fukcotka, v naših je cunja cunca, fukcunca....Fukcota mislis
Od kdaj se ženskih las več ne uporablja, da se je še od zaves prešlo na cotko?Fukcota je v vaših koncih, oziroma fukcotka, v naših je cunja cunca, fukcunca....
Fukcota je v vaših koncih, oziroma fukcotka, v naših je cunja cunca, fukcunca....