Zaj pa lepo kapuce prek glav pa pogledat, kake kvalitete so pendreki
Torej če prav razumem je en protestnik verbalno provociral, policaji pa so masedli provokaciji in fizično napadli protestnike.V glavnem...srbski miting.
Malo ti glej kake se menis pa video si nastimaj pa poglej...Torej če prav razumem je en protestnik verbalno provociral, policaji pa so masedli provokaciji in fizično napadli protestnike.
Tole je pa zelo nestrokovno s strani policije.
haha, a policaji so samo opravljali svoje delo??? Bi rekel da je nasprotno, da ljudje imajo po ustavi pravico demonstrirat, policajem pa ni delo da ljudem krši pravico demonstrirat.
Se pa na posnetku vidi, da je policija prva uporabila silo, tip je samo gobec gonil, ni uporabljal fizične sile, ni delal škode, nikogar ni neposredno ogrožal.
Prejle je mel en čefur nagovor policistov v ćisti ŁubŁanšćini. Je tako ganljivo "sve" povedal, da so se mi kar oči orosile
Po ogledanem posnetku sem zdi da gre za ilegalnega migranta.Torej če prav razumem je en protestnik verbalno provociral, policaji pa so masedli provokaciji in fizično napadli protestnike.
Tole je pa zelo nestrokovno s strani policije.
haha, a policaji so samo opravljali svoje delo??? Bi rekel da je nasprotno, da ljudje imajo po ustavi pravico demonstrirat, policajem pa ni delo da ljudem krši pravico demonstrirat.
Se pa na posnetku vidi, da je policija prva uporabila silo, tip je samo gobec gonil, ni uporabljal fizične sile, ni delal škode, nikogar ni neposredno ogrožal.
Evo spet ima izliv
Prejle je mel en čefur nagovor policistov v ćisti ŁubŁanšćini. Je tako ganljivo "sve" povedal, da so se mi kar oči orosile
btw, policija je vpoklicala pomožno enoto v LJ, tko da je res hudo v centru