Ubistvu tolk bliz da bi z peciklom na šiht lahko hodu...Zanimivo da se nobeden od teh v imenu ljustva skupaj s tistim z izrezano masko (Zlatko?) ne prikaže na kliničnem in ponudi pomoč. Pa tako bliu živi prakticno sosed.
Ubistvu tolk bliz da bi z peciklom na šiht lahko hodu...Zanimivo da se nobeden od teh v imenu ljustva skupaj s tistim z izrezano masko (Zlatko?) ne prikaže na kliničnem in ponudi pomoč. Pa tako bliu živi prakticno sosed.
Kaj pa če je virus "fašističen" in napada samo take katere "lahko" napade? Boste kaj kolesarili zaradi te diskriminacije?Še bolj zanimivo je, da se noben od teh, (Zlatko, Potrč, najstnica z avtobusa..) ne prikaže na kliničnem in potrebuje pomoč.
Medtem ko so se okužili Logar, pa Zofija Maze Kukovič in njen mož, ki so strikno nosili maske, se držali vseh ukrepov in navodil nijz.
Zanimivo da se nobeden od teh v imenu ljustva skupaj s tistim z izrezano masko (Zlatko?) ne prikaže na kliničnem in ponudi pomoč. Pa tako bliu živi prakticno sosed.
prostovoljce se rabi že v bolnici jesenice. ne vem zakaj nimajo na spletni strani, sem pa prebral v gorensku glasuTudi če bi jo ga ne bi vzeli ker ni iz stroke. Ne moreš kar tja priti pa reči jaz bi pomagal in šel delat na covid oddelek..... V bistvu je dobro da ne gre ker potem bi jim lahko naprej metal da je prišel pomagat pa pomoči nočejo.
prostovoljce se rabi že v bolnici jesenice. ne vem zakaj nimajo na spletni strani, sem pa prebral v gorensku glasu
Lahko bi se pa ponudil. Jim pelTudi če bi jo ga ne bi vzeli ker ni iz stroke. Ne moreš kar tja priti pa reči jaz bi pomagal in šel delat na covid oddelek..... V bistvu je dobro da ne gre ker potem bi jim lahko naprej metal da je prišel pomagat pa pomoči nočejo.
Saj rabjo tud kje drugje kot sam v skafandrih.Tudi če bi jo ga ne bi vzeli ker ni iz stroke. Ne moreš kar tja priti pa reči jaz bi pomagal in šel delat na covid oddelek..... V bistvu je dobro da ne gre ker potem bi jim lahko naprej metal da je prišel pomagat pa pomoči nočejo.
Zanimivo da se nobeden od teh v imenu ljustva skupaj s tistim z izrezano masko (Zlatko?) ne prikaže na kliničnem in ponudi pomoč. Pa tako bliu živi prakticno sosed.
Oni so (zgornji trije) imuni, problem nastane, ker hočejo to projicirat na dovzetne in jih prepričujejo kako jim nič ne bo.Še bolj zanimivo je, da se noben od teh, (Zlatko, Potrč, najstnica z avtobusa..) ne prikaže na kliničnem in potrebuje pomoč.
Medtem ko so se okužili Logar, pa Zofija Maze Kukovič in njen mož, ki so strikno nosili maske, se držali vseh ukrepov in navodil nijz.
Še bolj zanimivo je, da se noben od teh, (Zlatko, Potrč, najstnica z avtobusa..) ne prikaže na kliničnem in potrebuje pomoč.
Lahko bi se pa ponudil. Jim pel
Zakaj pa je potem maska potrebna tudi tam, kjer ni nikogar okoli?Lahko bi vedel, da maska varuje tiste okoli, ne pa tistega, ki masko nosi...
Vedno je nekdo nekje.Zakaj pa je potem maska potrebna tudi tam, kjer ni nikogar okoli?
Zakaj pa je potem maska potrebna tudi tam, kjer ni nikogar okoli?
Zakaj pa je potem maska potrebna tudi tam, kjer ni nikogar okoli?
Zakaj moraš sredi noči ustaviti pri rdečem semaforju?Zakaj pa je potem maska potrebna tudi tam, kjer ni nikogar okoli?
Zakaj moraš sredi noči ustaviti pri rdečem semaforju?
Zakaj omejitev 30 pred šolami velja tudi med počitnicami in dela prostimi dnevi?
In to od prejšnjega tedna dalje. Spomladi je pa virus še peš hodil?ker se mogoče virus širi prek aerosolov, ti pa lahko potujejo dokaj daleč