5 ljudi jeIiiiiiin evo petek. Kakšna je kaj situacija v LJ, so borci proti fašizmu in diktaturi v akciji? Se Zlatko spet bori za vse nas?
Pazi tole:
Naši borci:
Iiiiiiin evo petek. Kakšna je kaj situacija v LJ, so borci proti fašizmu in diktaturi v akciji? Se Zlatko spet bori za vse nas?
Jih je ze moralo biti vec kot 6, ce so jih popisalidanes so bili to res junaki. Mislim da je bilo 4 ali 5 ljudi, ki so govorili v imenu celotnega ljudstva. Matey, samo pomisli kako se nekateri žrtvujejo za dobrobit vseh nas. Celo tistih ki jih šimfami. Mislim svaka jim čast
Sem čakal do konca videa, če bo slučajno dal masko dol pa se Zlatan pokaže...Pred Parlament so v znak upora parkirali kolo. Juhu!!
Pazi tole:
Zanimivo, da te ne moti "sodba v imenu ljudstva", ki jih vsak dan izdajajo slovenska sodišča. Jaz se nisem pod nobeno podpisal, kaj šele, da bi kakega sodnika izvolil.
Zanimivo, da te ne moti "sodba v imenu ljudstva", ki jih vsak dan izdajajo slovenska sodišča. Jaz se nisem pod nobeno podpisal, kaj šele, da bi kakega sodnika izvolil.
Čisto enako je! 23% se jih s sodbo strinja, 23% jih je odločno proti, vsem ostalim se sladko jebe. Vsaka podobnost z aktualnim in predaktualnim političnim stanjem je namerna.