Kje, na 24kur? Rtvslo?Temu na tem norem političnem trobilu se je pa čisto utrgalo.
Malo daljši posnetek Zlatkovega izpada.
Izgleda, da je razburjen, ker je bil pretekli teden dvakrat obravnavan v oddaji "Kdo vam laže."
Društvo novinarjev se zaenkrat ni odzvalo, se je pa Združenje novinarjev in publicistov.
Jaz sem mislil pa, da se mu je zmešalo. OK, če je tebi všeč pa morda ni tako slabo vse skupaj. Za čez desne imamo pa ja RTV in POP TV.Gledal sm pa ke sporadično......me pa zanima če zna tud čez desne kdaj podobne šhowe delat?
A StudioCity, Godler, vse oddaje Mojce Pašek Šetinc in 24ur niso dovolj? Še na radiu imaš Zapise iz močvirja pa izlete v Vikend paketu in še kje.Gledal sm pa ke sporadično......me pa zanima če zna tud čez desne kdaj podobne šhowe delat?
Glede tega se strinjam. Spada med enake pisune za mene sramota za novinarstvo, kot tisti iz rtvslo, proplus, maladini, delu,dnevniku, večeru Ob takih profesorjih kot jih učijo ni nič novega. Ven prihaja balast!Ti resno, s trezno presojo, pisunu nove24 rečeš novinar?
Rekli so s kamermanom sdsove nova tv.
Sej ni panike....sam pravm....da me samo zanima a zna poleg DC pit tud AC...sem ga pa premal gledal da bi to vedel...A StudioCity, Godler, vse oddaje Mojce Pašek Šetinc in 24ur niso dovolj? Še na radiu imaš Zapise iz močvirja pa izlete v Vikend paketu in še kje.
Kot je nekoč rekel en "sredinski" aktivist Domen, ko ga je nekdo vprašal zakaj se ne bori proti Zokiju - "Ne podpiram g. Jankovića ampak vsak bije svoje bitke, mi bomo svoje, vi dajte pa svoje."
Če zanemarimo, da jih mi plačujemo - tudi POP je izsilil naročnino pri kabelskih operaterjih, če slučajno ne veš - in da očitno lažejo, so res pravi ekvivalent .Jaz sem mislil pa, da se mu je zmešalo. OK, če je tebi všeč pa morda ni tako slabo vse skupaj. Za čez desne imamo pa ja RTV in POP TV.
Ti resno, s trezno presojo, pisunu nove24 rečeš novinar?
Protesti v ExZu so bili recimo 1968 Beogradu. Začelo se je 2.6 v Studenskem naselju v Beogradu. 8 dni kasneje (vsak dan so letele kocke po zraku) se je oglasil Tito in rekel studentje imajo prav. Nemiri so se nehali.
7 let! kasneje je bilo nekaj profesorjev izključenih iz univerze.
Nekateri študentje se niso moglo vpisati v šolsko leto 68/69.
Nič se ni spremenilo - razen morda v Ljubljani je zaćel oddajati radio Študent.
Nihče ni protestantov imenoval brezdelneži, lenuhi ipd.
Opažam, da so v Sloveniji največji "borci" proti maskam in s tem povezani problematiki ter provokatorji v večini tisti klasični čefurji. Me ne preseneča, ta golazen se nikakor, nikoli, nikjer ne more ničemur prilagoditi.