Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Protestniki opozarjajo na nepravilnosti, korupcijo, klientelizem, tudi če jih je bilo malo manj, ravno zaradi groženj Hojsa. Tu se lepo vidi, kakšen vpliv imajo desničarski skrajneži na policijo. Tudi sicer so varni, saj je vodstvo policije in NPU povsem v njihovih rokah. Vsa čast protestnikom. Kar tako naprej.
Tudi na nepravilnosti in korupcijo doživljenskega ljubljanskega šerifa? :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Policija...kar se politične orientiranosti tiče....še nikoli do sedaj ni bila desna...mogoče bo 20777...

B81

22. jul 2007
36.926
10.498
113
Protestniki opozarjajo na nepravilnosti, korupcijo, klientelizem, tudi če jih je bilo malo manj, ravno zaradi groženj Hojsa. Tu se lepo vidi, kakšen vpliv imajo desničarski skrajneži na policijo. Tudi sicer so varni, saj je vodstvo policije in NPU povsem v njihovih rokah. Vsa čast protestnikom. Kar tako naprej.
Zacenja se mi dozdevat, da ti te poteste dejansko podpiras.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in Morgoth

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
Ker Šarčeva vlada nebi bila toliko koruptivna, da ni potrebe? al kaj zadržuje desničarje da nebi protestirali?

Ni vprašanje kaj zadržuje desničarje, vprašanje je zakaj kolesarje moti zgolj desna korupcija medtem ko v isti sapi zatrjujejo, da so vsesplošno proti korupciji in ostalim nebodijihtreba zadevam. A se je njihova etična in moralna zavest zbudila šele spomladi 2020 al kaj?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Ni vprašanje kaj zadržuje desničarje, vprašanje je zakaj kolesarje moti zgolj desna korupcija medtem ko v isti sapi zatrjujejo, da so vsesplošno proti korupciji in ostalim nebodijihtreba zadevam. A se je njihova etična in moralna zavest zbudila šele spomladi 2020 al kaj?

Zakaj že nisi šel na protest, ko je bil Šarec taglavni? Takrat bi moral biti ti tam. Taglavni. :)

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
Spontani protest naj bi v tokratnem primeru načeloma pomenil protest brez nekega skritega organizatorja z določenim motivom v ozadju in bi folk dejansko imel poln kufr vsega. Recimo, da bi bili protesti spontani v kolikor se nebi začeli s polnim podpihovanjem bolj kot ne levosučnih meinstream medijev ter s polno podporo strank, ki so še malo nazaj sestavljale vlado in se zdaj ponovno kažejo kot rešiteljice za to sceno.

Aja in v kolikor bi folk dejansko imel poln kufr vsega bi bilo kolesarjev veliko več in vedno več ne pa vedno manj in manj dokler se številka ne ustavi na neki konstanti.

• Všeč mi je
Reactions: cappy

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Kaj so bili takrat tudi kakšni spontani vseslovenski protesti proti korupciji v SLO politiki? Ja kako sem pa to lahko zamudil... :(
Lahko bi šel sam pred parlament s tranparentom: Dol z ljubljanskim šerifom. Dol s pralcem denarja za Iran v NLB. Ali pa s sabo pripelješ par somišljenikov. :) Te takoj podprem.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.333
-2.692
113
Ni res:
Po vrsti:
Janša je bil od leta 1990 dodanes več kot 10 (deset) let del del vlade:
Predsednik vlade:
- mandat 2004–2008
- februar 2012–marec 2013
obrambni minister :
- 1990 do 1994
- šest mesecev leta 2000.

torej je v peti vladi.
Obrambni minister je bil v Peterletovi, dveh Drnovškovih in Bajukovi vladi. to je 4x
PV je sedaj tretjič.
Torej je sedaj že v sedmi vladi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.