Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
Me prav zanima kakšna je starost teh mlajših oseb, ki so jih (zaradi popisa ali kako?) ločili od staršev oziroma kaj se je dejansko dogajalo.

CSD pa tako ali tako ni vreden pol žlice tople vode tako da brezveze, da se ga sploh omenja...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
To......potem pa še kako svetovanje zravn...denar mora krožit....da ne bo recesije s5!

Kamele0N

23. jul 2008
42.050
5.657
113
Aia pa seveda.....položnice se morajo tud talat.....

Da se konti izravnajo....

• Všeč mi je
Reactions: muho

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Za učke spočit
EkCRW4DXYAEbj8K

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.699
9.480
113
Tist k si nad temi posnetki počiva učke je hudo bolan na umu.
Policaj se mora za drobiž ubadat z razvajenimi smrkavci, ki ne vedo, da protestirat ne pomeni zapikavat se v policaje.
Tistale blond babnica iz CSD pa tud ne ve, da bo lahko taisti policist reševal njeno rit, če bo potrebno, spet za drobiž.

Tko da Janševi nabijalkoti, tole ni nič lepega, pa čeprav si marsikak idiot na posnetku zasluž pendrek, z =0lom na čelu.

• Všeč mi je
Reactions: turbobitch in Matey

Kamele0N

23. jul 2008
42.050
5.657
113
Si gledal live v petek?

Protest je zgledal približno tako......pejmo se mal zbrat...pa mal sprehodit do prvega policijskega kordona....tam 1 uro zapenjat z njimi.....potem pa naslednje dni jokat po medijih nad policijskim nasiljem....

Najbolj zanimivo mi je bilo ko je bila ura 21:00 pa miren razhod....

Kot da bi bili zmenjeni z PP Center ki bi mela popoldansko izmeno ob 22.......

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.699
9.480
113
Si gledal live v petek?

Protest je zgledal približno tako......pejmo se mal zbrat...pa mal sprehodit do prvega policijskega kordona....tam 1 uro zapenjat z njimi.....potem pa naslednje dni jokat po medijih nad policijskim nasiljem....

Najbolj zanimivo mi je bilo ko je bila ura 21:00 pa miren razhod....

Kot da bi bili zmenjeni z PP Center ki bi mela popoldansko izmeno ob 22.......
Seveda sem videl. Katastrofa. To niso nobeni protesti, ampak navadno provociranje incidentov. Sam pravim, da ni to ravno za učke počivat, čeprav si večina teh zasluž pendrek.

• Všeč mi je
Reactions: cappy in Matey

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Vsa čast policistom. Glede na videne posnetke na 24ur (ki je nagnjen v levo), sem presenečen, da niso uporabili solzivca ali več sile, bi bilo čisto upravičeno. Nekateri protestniki pa so iskali eskslacijo, nasilje, prosili policiste za nasilje.

Kar naj jih podpišejo, pa potalajo kazni.

Zlatko katastrofa. :s

A je bil Marko Potrč???

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.699
9.480
113
ynos Pa sej nima veze kam si nagnjen, levo, desno al pa v nebo. Tkole provocirat policaje je milo rečeno patetično in to podpira samo fanatik. Podobno, kot se fanatiku počivajo učke nad tem. Nahebejo pa policaji.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.699
9.480
113
Ma sej tole je tok očitno, da morš bit mal počen, da to podpiraš. Poznam ljudi, ki so v začetku bli vsak petek tam, pol so pa začel =0li uletavat, pa bedaki v partizanskih uniformah, so pa nehal. Ker noben tam ne ve več zakaj protestira.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.