Ti toliko lažeš da že sam sebi verjameš
Kaj konkretno od mojega pisanja je laž?
Ti toliko lažeš da že sam sebi verjameš
Morda je vmes tudi kdo, ki je normalen in spada v skupino 90% Slovencev, ki imajo ničelno toleranco do korupcije.
Moj (naš) ni nihče. Nisem ne levi ne desni. Zgolj opazujem in se zgražam nad opravičevanji zagovornikov sedanje vlade. Torej, ker so oni kradli, lahko še mi. Jaz sem proti kraja vseh.LOL 90% Slovencev in ostalih državljanov Slovenije ima 100% toleranco do korupcije. Kadar imajo seveda možnost, da kej pobašejo v žep.
Sam bohnedej, da bi to počel drugi (rdeči, črni, nenaši v glavnem). Ti pa ne smejo.
Ja sevede. Vsi bojo kradl. Za to so tm.Moj (naš) ni nihče. Nisem ne levi ne desni. Zgolj opazujem in se zgražam nad opravičevanji zagovornikov sedanje vlade. Torej, ker so oni kradli, lahko še mi. Jaz sem proti kraja vseh.
In ti verjameš, da Janševi pa ne gledajo pod prste ostalim?Ja sevede. Vsi bojo kradl. Za to so tm.
Samo telim zdej vsi pod prste gledajo in posledično še zobotrebca ne morejo ukrast, ne da bi to po vseh cajtengih pisal.
Uni prej bi lahko Triglav ukradl, pa bi brali, da so ga dal na varno v depo, da ga ne bo raja pokvarla...
Dobro... Nova24 teh ne jemljem med medije. Oni sami sebe gledajo, zato praktično niso medij in nimajo vpliva na večino. So pa tukaj RTV Slo, Proplus, Večer, Delo, da ne omenim Mladine. Tile akupaj pa z lahkoto operejo možgane 85% ljudem. In prav vsi so levo usmerjeni. So lepo v zgodbicah o ubogih beguncih pokazali kam spadajo."Življenjski standard bi bil 40% višji brez tega " - od kje ta številka, zakaj ne 27%?
"Pa naši mediji so ja vsi v rokah levičarjev" - vsi po vrsti, Siol, Nova24...
Praviš, da je tko velika večina zavedena, samo SDS-ovi so pa pametni nepravih možganov, pa še ti ne vsi?Dobro... Nova24 teh ne jemljem med medije. Oni sami sebe gledajo, zato praktično niso medij in nimajo vpliva na večino. So pa tukaj RTV Slo, Proplus, Večer, Delo, da ne omenim Mladine. Tile akupaj pa z lahkoto operejo možgane 85% ljudem. In prav vsi so levo usmerjeni. So lepo v zgodbicah o ubogih beguncih pokazali kam spadajo.
Ja sevede. Vsi bojo kradl. Za to so tm.
Samo telim zdej vsi pod prste gledajo in posledično še zobotrebca ne morejo ukrast, ne da bi to po vseh cajtengih pisal.
Uni prej bi lahko Triglav ukradl, pa bi brali, da so ga dal na varno v depo, da ga ne bo raja pokvarla...
In ti verjameš, da Janševi pa ne gledajo pod prste ostalim?
Fanatični ljubitelji poglavarja današnje vlade pa ne opazijo niti korupcije niti spodbujanja korupcije trenutne vlade z lastnim zgledom.
Pametnih nepravih možganov... kaj bi pa to pomenilo?Praviš, da je tko velika večina zavedena, samo SDS-ovi so pa pametni nepravih možganov, pa še ti ne vsi?
To bi lahko dokazali že s tem, da bi proteatirali proti odpisu dolga dožibljenskemu šerifu, ki je "toliko naredil" za Ljubljano.Fanatićni peciklisti niti slučajno niso opazili korupcije prejšnjih vladajočih niti korupcije opankovića, po njihovo se korupcija dogaja izključno, ko je na oblasti SDS...
V tvojo teorijo bom verjel, ko bodo peciklirali proti korupciji, ko bo na oblasti levosučna vlada
To bi lahko dokazali že s tem, da bi proteatirali proti odpisu dolga dožibljenskemu šerifu, ki je "toliko naredil" za Ljubljano.
To, da so mediji v lasti levičarjev trdijo zgolj na Norem TV političnem trobilu, še Janša jim je nasedel.
Pozabil si še napisat proti pranju Iranskega denarja v NLB". Skrajni desničarji imate skoz ene in iste fore, da opravičujete korupcijo trenutne vlade. Pojdi pred parlament in protestiraj. Lahko si še rdečo zvezdo gor natakneš. Ne pa tu mlatit prazne slame, ker je ni.To bi lahko dokazali že s tem, da bi proteatirali proti odpisu dolga dožibljenskemu šerifu, ki je "toliko naredil" za Ljubljano.
Pozabil si še napisat proti pranju Iranskega denarja v NLB". Skrajni desničarji imate skoz ene in iste fore, da opravičujete korupcijo trenutne vlade. Pojdi pred parlament in protestiraj. Lahko si še rdečo zvezdo gor natakneš. Ne pa tu mlatit prazne slame, ker je ni.
Neumen predlog za dokazovanje.
Po moje, da ne. Zlatko nima tako inteligentnih, da bi se dalo razbrati kaj je bil namen tega.A lahk mal konteksta okol tele izrezane maske? A je šlo za antimaskarsktvo?
Te moram opozoriti na dejstvo, da nas je čistokrvnih Slovencev samo še 40%. Ostali so iz Zlatkove dežele ali pa da ima vsaj eno korenino od tam. Morda je na kaki vasi, kjer se ljudje parijo samo med sabo, ostalo nekaj več. Jaz takih izjav v sedanjem času ne bi več pisal v javnih forumih.Ta zlatan čordić se lahk spoka tam od kjer je prišel če mu ne paše v Sloveniji.