Ze na 24ur komentarjih se vidi...ko jih odprejo, menda ob 8 al 7...so desni komentarji, ob 10, 11 pa zacnejo na te komentarje minusi letet pa kontra...tocno se vidi, kdo dela, kdo pa je (brunch)...in kdaj tardeci vstanejo...
Res se ne ve kdo točno bi oz. bo prevzel oblast ampak se pa bolj kot ne zelo točno ve kdo je na voljo in ta izbira je zelo slaba.Nikoli se ne ve, kdo bo prevzel oblast, kakšen bo potek dogodkov v prihodnosti. Vsaj jaz ne vem.
Tudi sicer ne podajaš pravih podatkov o željah kolesarjev.
Ze na 24ur komentarjih se vidi...ko jih odprejo, menda ob 8 al 7...so desni komentarji, ob 10, 11 pa zacnejo na te komentarje minusi letet pa kontra...tocno se vidi, kdo dela, kdo pa je (brunch)...in kdaj tardeci vstanejo...
težko rečemo ker še sam ne veš ker enkrat pišeš nekaj drugič pa čisto nekaj drugega.
Haha Demza ga pije ze kar dopoldan
Boli jih qrac ce ima zjutraj cotke pripravljene za faks...
Kaj bi se pobral, da bi v trenutko začel močno padat dež.
Pismo ej, jaz se enako sprašujem za kolesarje ali to dejansko pri polni zavesti in zdravi pameti prbijajo take izjave kot jih...
P.S. Za vsem skupaj sicer načeloma stoji dober namen ampak kot je bil podan zaključek iz nedavno pripetega filmčka v tej temi - "pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni" in če si dovolj glup in dobronameren hkrati lahko naprimer prav hitro kakšen del Švedske spremeniš v islamski kalifat.
Edit - dopolnilo
Seveda, kakopak, sploh ni druge možnosti.Tako kot sem rekel: Eden druzga označujete za to pa to, še dobro da ni vojne, ker bi jo izkoristili za zle namene, kot izhaja iz preteklih vojn.
Jemljemo fanatične misli? Ali morda ampak res samo morda (lol) malce posplošuješ in pretiravaš?Jaz sem med 90% Slovencev in se čudim, od kod jemljete fanatične misli. Tudi mi ne rabiš razlagat, ker me ne zanima.
Mislim, da smo tu pa vsi brez izjeme na istem in vsi menimo, da imajo protestniki pravico protestirati. S tem ni prav nič narobe enako kot ni narobe se čudit čudnim, z realnostjo nepovezanimi idejami kolesarjev. Ampak ja, kar naj izvolijo.Jaz še vedno mislim, da imajo protestniki pravico protestirat, čeprav imajo še tako napredno idejo. Lahko je celo preveč idealistična. Ti pa se imaš pravico čudit nad temi idejami. Torej, ti kar.
Kje se nebi, glej kakšne pišeš......ko si se že 2x spotaknil ob moje črke.
petek, 25.9.2020, ura 12.00.
protestnik ustane iz postelje.. pogleda skozi okno in vidi da pada dež in si reče "pa pi-zda a lih dons morm met šiht a kva"
Sej imate sanse protestirat tudi vi. Pa vam očitno paše da ste tiho ko so drugi na oblasti.Še večja je pa ta, da se protestira samo, ko so določeni politiki na oblasti, čeprav kradejo VSI. O tem se pogovarjamo že par strani drugače.
Zakaj pral? Nove se kupi, te so že dva meseca stare in ven iz mode! Trend pa gre naprej! Go planet!
No Demz ti naš podjetnik.....
Na prejšnih volitvah sem volil Kovšco.....ne samo zaradi spremembe....ampak zaradi programa (pure gospodarskega) ki btw ni bil slab!!! ...ker ma tip sam tudi firmo že več let.....se pravi je bil tud sposoben spisat več kot 3/4 tega programa sam...
Ampak guess what! Dobil je +/-2%.....in izpadel...
Si ga kot podjetnik sploh zaznal? Se ti zdi da je kljub dobremu programu dobil dovolj pozornosti?
Al si raje volil lokalno sceno v upanju da bo status, quo v tvojem lokalnem podjetniskem okolju?
Vidim, da nisi dojel kaj sem želel povedati.Sej imate sanse protestirat tudi vi. Pa vam očitno paše da ste tiho ko so drugi na oblasti.
Edin po raznih fejk twitter profilih in forumih ste glasni skoz. Naredite pa itak tudi sami nič.