Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.386
2.563
113
"Madžarska in Poljska že vseskozi nasprotujeta načrtovani povezavi med evropskim denarjem in spoštovanjem vladavine prava in po navedbah diplomatskih virov ju je pri tem v razpravi na vrhu podprla tudi Slovenija. "
Hrvaška spoštuje vladavino prava? Ne ona je tu tiho. Kakšna vladavina prava EU?
Zakaj bi neto plačnice ime ugodnosti pri delitvi denarja - nižje obresti - na osnovi korona virusa?
Dokler se zagovarja stališča Fajonove je v redu?
Svoboda ni to, da delaš kar hočeš. Svoboda je to, da delaš kar smeš! Ima veto Nemčija, ima veto Madžarska. Kaj je tu narobe.
Dokler bodo EU sodišča dale take dvojne sodbe, kot je bila v primeru SLO za neizponevanje odločb sodišča,
toliko časa bodo tisti, ki se čutijo prikrajšni uporabljali pravice, ki jih imajo.
Spomnite se Poljske vs Nemčija. Nemci so po končanju predsedovanja Poljske TAKOJ spremenili, da se stvar ne ponovi.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
Medtem.....priprave na petek.....nekje na Metelkovi!
kolesarji.jpg

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
:) sem ravno hotel vprašat če so dons bli protesti ko ni bilo sončka! :D

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
Pri tako pomembni stvari kot je protest proti diktaturi ipd. te pa malo oblakov in par kapljic dežja seveda ne sme ustavit :zmaga:

Res pa se mi (morda napačno) zdi, da jih je danes še manj kot zadnjič, pa že zadnjič se je njihovo število več kot prepolovilo glede na predhodne proteste...

• Všeč mi je
Reactions: Perth
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.