Bi bili v vezi z vezanim / vezano?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Carica , na enga lupčka
srce-1.gif

pa še rožico
roza.gif

pa še lupčka
srce-1.gif

ko vidim de si un tvoj kobilalover nič ne zrajta, moram pa jst
wink-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Je sploh možno biti v vezi z vezanim?

Če že si mu/ji zgolj ljubček/ljubica.

Če je neka oseba že z nekom ne more biti s tabo...vsaj časovno je neizvedljivo..vsaj ne da bi se izvedelo. Ko se pa, tako ali tako ena zveza razpade.

Za moje pojme neizvedljiva stvar.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ja, to je pa zelo zanimiv vidik, stvar kulture, tradicije, drugačnega okolja...........tam je to normalno in laufa (seveda samo za več žensk in enega moškega). Za nas je to nepredstavljivo.............kako se gleda na to in s tem povezani občutki so torej očitno samo stvar okolja in vzgoje?
confused-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
menda obstajajo tudi neke "odprte družine" tako ene 4-6 odraslih ki živijo skupaj. nimam pojma kako vzgajo otroke. mislim to ali vedo od koga je kateri otrok. kaj če bi si kateri otroci radi ustvarili družino skupaj... bodo genetsko testirali in rekli ti lhko ti pa ne...

aja menda naj bi na bližnjem vzhodu pred muslimani obstajala poligamna družna (ženska z več moškimi) in govori se da je bil mohamed (če je sploh kdaj obstajal) eden od mnogih mož take bogatašinje. in govori se da so muslimani zato čudni do žensk...

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
In zakaj ne?
Sam vprašam.
cheer.gif

v moji trenutni situaciji absolutno ne (mam family).
zakaj?
zato, ker mi je BVZ na kocko postavljat utrjeno zvezo zaradi pol ure mesenega užitka 1 do 2 krat na teden.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:
zato, ker mi je BVZ na kocko postavljat utrjeno zvezo zaradi pol ure mesenega užitka 1 do 2 krat na teden.
Sam meseni užitek ni niti tak problem, ampak določena čustva, ki se v takih primerih lahko razvijejo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Ker že Mamca sprašuje bom pa odgovoru. Če je v vezi z bejbo, pol ja, ampak samo pod pogojem, da mam še jaz kaj od tega - smo torej trojček. Ostale take variante odpadejo.

Hm, še vedno ti ni ratalo ins edaj prisjataš že na trojčka

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Citat:
Sam meseni užitek ni niti tak problem, ampak določena čustva, ki se v takih primerih lahko razvijejo.

to mislim predvsem na dejstvo, da tudi, če ni čustev, pa izve partner/zakonec se zgodi urnebes.