Jaz sem bil nazadnje (poišči na Bookingu) v Hotel Srbija Garni. Cena še kar, pa praktično v centru. Imajo svojo podzemno parkirno hišo, tako da ni problem z "mazanjem" avta. Do Skadarlije je na peš..., tako da je res blizu, mislim da manj kot 1km. Pa ZOO je tudi v centru, tako da se da tudi do tja peš (mislim da je samo slaba 2 km, kar je ob lepem vremenu easy sprehod). ZOO je sicer ubogi (precej betona za živali), ampak imajo jih pa kar nekaj (majhen, pa veliko živali notri), za otroke bomba - priporočam. Vstopnina ni pretirana. Za 1. maja zna bit vstopnina v Titov grob tudi brezplačna, vsaj predlani ko sem bil za prvega maja je bila zastonj... tako da planiraj prav za prvega maja tja. Je pa z avtom od tega hotela ene 10-15 minut vožnje mogoče, skratka ni daleč.
Alternativa/nasvet: predzadnji dan (odvisno kdaj, če ni na soboto/nedeljo), splaniraj da greš iz Beograda nazaj, pa tik pred mejo greš dol na jug (poišči na Bookingu Vila sunce Morovič (vzemi studio Confort
- je poceni in zakon, na Bookingu imajo oceno 9,6 in je realna) čisto blizu vode, internet..., sicer v vasi, ampak mirno za prespat za en dan. Zadnji dan pa potem zjutraj od tam piči še v Bosno (market Arizona v Districtu Brčko), pa si zmagal, hehe. Lepo se imejte, upam, da sem ti pomagal pri načrtovanju.