Belo presenečenje

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mislim, da si me z nekom zamenjala, midva še nisva... žal...
evil.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
@ares: kaj a misliš da tebi tudi nebi noben kradel? čisto vse bi ti zmanjkalo, še posebaj če bi prasci našli to
jezen.gif
........

@tamara: pripravlja se on na alter pohaparty
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
mislim, da si me z nekom zamenjala, midva še nisva... žal...
evil.gif

ja gled ena to da se delaš takega svetnika verjetno da vidva še res nista ...... ti po moje še sploh nisi
evil.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
@ares: kaj a misliš da tebi tudi nebi noben kradel? čisto vse bi ti zmanjkalo, še posebaj če bi prasci našli to
jezen.gif
........

sej bi jih šel nadret, sam če te že redarji lahk potolčejo do smrti, kaj ti šele kifeljci naredijo...
uf-1.gif

se bi lahk pa zmenila, pa vzela en kombi, pa bi ti po gasu pa mimo policijske pelu, jest bi pa stranska vrata odprl, pa jim rit pa fakiča kazu...
grin1.gif

problem bi samo ratu, če bi jim moja ritka všeč ratala...ker pol se bomo pa lovil
grin1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ej kamerati, mi na Policiji tudi beremo tale forum, dajte malo pazit...
smirk-1.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ej policist vi na policiji ga tudi pohate tak da nam ne rabite bit fauš ...... verjetno še bolj ko mi, vsaj zaloge imate večje

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Zaloge so že, samo so komisijsko uničene...tako, da zlorab ni!

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Kaj se smejiš, vedno sta poleg komandirja prisotna še dva iz drugih okolišev. Fantje se med sabo ne poznajo, uničenje je tud arhivirano s kamero...Sankcija za kako odtujitev mamila je pa prehuda, če ma kdo željo po uživanju mamil, jih raje kupi...(sicer med nami takih ni).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ah, daj no daj.

Ko sem bil v vojski je bil glavni dobavitelj sovojak, kateri je dobil robo od bratranca kateri je delal na policiji.
hysterical-1.gif