Belkin F7D4301 v1

swaak

Zelenc'
21. okt 2013
14
0
1
Imam problem, sem kupil omenjeni router, pa odkar ga imam mi ne dela uTorent, ker pravi da nima odprtih portov. Sem sledil navodilom, jih nekako po moje odprl, ampak še vedno nič. Kakšna ideja?
cheer.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pa si odprl enake porte v windowsih ? Kakšno številko si pa dal v portih, izjeme. V windowsih požarnem zidu si napisal ista imena kot v belkinu ? V utorrentu imaš test, ti naredi kljukico dol zeleno ? TCP in UDP ista cifra ?

Nazadnje urejeno:

swaak

Zelenc'
21. okt 2013
14
0
1
Sem vse to dal, ista imena v požarni zid kot v router, TCP in UDP ista cifra. V uTorentu, ko poženem test nariše en križec, zgornji ter spodnji kljukico vendar pogojeno. Vrata niso odprta napiše, vendar lahko prejemate, ampak ne. Čisto spodaj pa piše v torentu; DHT čakam da se prijavim. uTP je vklopljen.
Kakšna ideja?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kaj pa antivirus ? Kateri je ? Imaš mogoče kakšen internet security, dodatno kakšen firewall ? Naredi printscreene ?

swaak

Zelenc'
21. okt 2013
14
0
1
Imam iste antiviruse kot prej ko je bil drugi router LevelOne, ki je normalno delal. Kako se naredi printscreen?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Na tipkovnici pritisni Print Sc zgoraj desno pri F12, odpri slikar v start - programi,. pritisni Ctrl + V (screen prilepi), z miško greš gor na disketo in shraniš nekam (namizje). Odpri shrani.si link, daš na Browse da najde sliko, potrdiš in daš shrani, odpre nov okenček , in zate je samo še: Koda za forum (s predogledom): ta link spodaj narediš copy / paste na forum. Bo šlo ?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Še enkrat:
Na tipkovnici pritisni Print Sc zgoraj desno pri F12, sedaj odpri slikar v start - programi,. pritisni Ctrl + V (screen prilepi), z miško greš gor na disketo in shraniš nekam (namizje). Odpri shrani.si link, daš na Browse da najde sliko, potrdiš in daš shrani, odpre nov okenček , in zate je samo še: Koda za forum (s predogledom): ta link spodaj narediš copy / paste na forum

swaak

Zelenc'
21. okt 2013
14
0
1
Hja sem malo zabit, je uspelo s tem Print Sc.
To mi napiše v torentu

tako imam pa v routerju

swaak

Zelenc'
21. okt 2013
14
0
1
Imam Win7 Ultimate, sem probal izklopit firewall v belkinu, in nič. V torentu še vedno piše v spodnji vrstici; napaka pri poslušanju, spremeniti morate vrata na katerih poslušam.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kaj pa flesh FW na Belkinu, pa potem reset zadaj s tipko (če ima) in še enkrat zagon Belkina od začetka ? Kera verzija Utorenta je sedaj gor ?

swaak

Zelenc'
21. okt 2013
14
0
1
Naredil flesh z najnovejšim FW, resetiral, verzija torenta 3.3.2. Še vedno nič!

swaak

Zelenc'
21. okt 2013
14
0
1
Rešitev problema; namestil Vuze in prvo se je malo upiral, potem pa je zalaufal in sedaj pridno pobira z neta. Hvala za izkazano pomoč vsem.