Belka in črnec

Ali bi bili z belko, ki je v preteklosti seksala s črncem?

• Skupaj glasov
    228

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
To so taki selektivci, ki jim ugaja le, kar je najbolj "kritično" - cigani, muslimani, črnci, šiptarji ... Če imamo mi z njimi probleme, smo takoj rasisti, če ima pa on s kom drugim, je pa kul. (ne leti neposredno nate, mistique)

Zakaj imaš ti problem s črncem? Če imam jaz problem s človekom, to ni zaradi barve kože ampak, ker je [cenzura] (recimo).

Kadet

Pripravnik
3. feb 2014
53
0
6
Sami rasisti tle gor.. Svašta od folka, res.. Me potem niti ne čudi, da vas je več kot polovica ločenih, druga polovica pa v ločitvenih postopkih.

Kadet

Pripravnik
3. feb 2014
53
0
6
Meni so tople muce čist ok, me pa v slabem smislu preseneča kako zelo je folk omejen. To s črnci je glih tako, kot bi nekdo rekel, da pa ne bo spal z eno bejbo, ker jo je pred pol leta šopal en mišičnjak/debelinko/mozoljko/vstavi poljubno karakteristio prejšnjega jebača..

A se bojite, da bi se vam tič obarval v črno? Mogoče črni tiči puščajo barvo?
grin1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Zgleda, da imajo doTični premajhne lulčke...pol je pa panika pred black mambami :D

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mistique pravi:

Ni mi všeč, ker mi ni všeč. Dej, dej...3 letnik zna povedati zakaj mu nekaj ni všeč. Če tko trdno stojiš za svojim izbranim okusom glede barve kože, napiši še razloge (leti na avtorja teme in vse, ki ga na nek način razumete). Mislim, ne govorimo o srajčki mudel.
Da ti pa nekdo ni všeč zaradi barve kože in se pri tem sprašuješ ali bi se rokoval z osebo, ki se je pred tem rokovala z osebo, katere barva kože ti ni všeč, je pa idealen primer osebnostne rasti na nivoju amebe.

Ne razumem kaj bi rad dosegel? Da ti priznamo, da smo vsi rasisti in želimo vse črnce iztrebiti? Res ne razumem kaj je narobe s tem, da ti barva nekega človeka ni všeč? Zakaj bi morala biti vsem všeč? Jaz nimam problema z rokovanjem s črncem, če je ta človek v redu oseba.
Glede vprašanja avtorja teme sem pa že rekel, da težko odgovorim. Pri meni bi bilo v tem primeru bolj odvisno od drugih dejavnikov in od ženske in ne toliko od črnca. V Sloveniji je pač tako, da so s črnci ponavadi lajdre, ki se nastavljajo ameriškim vojakom iz Aviana ali pa neke novodobne "full kool" - "open mind" hipijevke ali kaj jaz vem kaj, ki se zapletejo s kakšnimi afriškimi študenti in se imajo zaradi tega za nekaj posebne in boljše od ostalih. Jaz pa nekako ne trzam ne na prvo, ne na drugo vrsto žensk.
wink-1.gif

Mimogrede, vem za belo slovenko, ki se daje dol zključno s črnci. Ja, ženska se mi gabi!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Mimogrede, vem za belo slovenko, ki se daje dol zključno s črnci. Ja, ženska se mi gabi!
če se daje dol samo s črnci je čisto vseeno če se ti gabi ali ne. no razen če se za pusta v zamorca ošemiš pa te bo hotela nategnit...

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
če se daje dol samo s črnci je čisto vseeno če se ti gabi ali ne. no razen če se za pusta v zamorca ošemiš pa te bo hotela nategnit...

Točno to! Čisto vseeno je, da se mi gabi. Moj problem, ki na nikogar nikakor ne vpliva.

Je zdaj kaj bolj jasno?

Nazadnje urejeno:

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
Citat:
Predvidevam da si taspoden, zato te razumem.
ne, ne razumeš me
evil.gif
....

a veš kaj je ironija vsega tega??...tam kjer so doma najbolj zagriženi sljovenci....tam je "pribitio pravilo", da se tamala goni z južnakom.....bolj so doma zavedni pa nacionalisti, z večjim ciganom se tamala goni....
bonk.gif

in vsi, ki so/ste proti čefurjem, ciganom, črncom, marsovcem....pazite, kaj razmišljate in govorite, ker se vam ravno to lahko zgodi
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.318
113
Možno in me sploh ne gane. Če bo tamala imeli kakšnega od naštetih, naj ga ima. Na to nimam vpliva, zato se ne sekiram.

In ja, dobro te razumem, saj razmišljaš kot večina jugoviæev.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
Citat:
Predvidevam da si taspoden, zato te razumem.
ne, ne razumeš me
evil.gif
....

a veš kaj je ironija vsega tega??...tam kjer so doma najbolj zagriženi sljovenci....tam je "pribitio pravilo", da se tamala goni z južnakom.....bolj so doma zavedni pa nacionalisti, z večjim ciganom se tamala goni....
bonk.gif

Ja, in? Kaj ima zdaj to veze?

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
ja nima veze....sej pravim, ne splača se pizdit....
evil.gif

če sprejmeš vse ljudi, lažje živiš....
cheer.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.318
113
Torej si trenirkar, ki občasno kakšno našo kuro prepogne? Ti kar uživaj, kolega... To ni moj zelnik.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran

Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
ja nima veze....sej pravim, ne splača se pizdit....
evil.gif

In kdo se tukaj *****?

Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:

če sprejmeš vse ljudi, lažje živiš....
cheer.gif

Torej, zakaj ne sprejmeš vseh ljudi? Zakaj ne sprejmeš tudi ljudi, ki imajo drugačno mnenje in poglede od tvojega? Boš videl kako boš lažje živel in se ne boš sekiral tukaj zaradi te debate o ženski in črncu.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
To je edini pravi odziv, ko na kaj takega naletiš... pa sem ji že 3 dni pihal na dušo
uf-1.gif
Pa tudi napačno ni zgledala....

Citat:
niggerfakerka: lol

moj bivši je z botswane

in je povprecno obdarjen in to je to

kej vec pa neb vedla

jtfc: a ni tam 90% aidsa?

niggerfakerka: in misim da so vse te neumnosti okrog velikosti ful precenjene

jtfc: še raso bi povedala :p

niggerfakerka: ja zelo velik ja. njegova mama je umrla, bratec tudi, pa sestra 15 let stara še ma aids

jtfc: no mislim, da odpade "movie night" :p
10:01 Pizdu m....

niggerfakerka: pol pa res ce si poln predsodkov

js jih namrec nimam

jtfc: glede zamorcev in (cenzurirano) imam......

niggerfakerka: meni bllizu so ljudeh vseh ras, spolov, spolnih usmerjenosti, zdravi in bolani

zamorcev ... teške besede

jtfc: no obamo toleriram :p
aids in zamorce pa? ne
smile-1.gif

niggerfakerka:
frown-1.gif

gdo pa tolerira aids na tem svetu ?

lol

torej ... ce bi js mela aids (al pa bla sam hiv pozitivna), se me nib upal niti dotaknit? it na kavo z mano? pit iz istega kozarca?

jtfc: se mi zdi... da je to šlo že po ljubljanic.... ko si bivšega iz podsaharske afrike omenila...

10:05 nigerfakerka: a veš kaj jtfc (sej si jtfc, a ne, to je vse kr vem o tebi)

5 minut nazaj sem po fb govorila z njegovo drugo sestro, ki je stara 22 let in bo kmali doštudirala

zelo lušna, pametna in zdrava punca

kakorkoli že ... mene przadane, ko imajo ljudje tak odnos do afrike in africanov, pa jih niti poznajo ne

nocem te v nic prepricevat

vsak ma lahk svoje mnenje

sam pac ... mislim da je brezpredmetno da komunicirava, ker sva cist razlicnih misli in pogledov na svet

jtfc: :D

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
To je edini pravi odziv, ko na kaj takega naletiš... pa sem ji že 3 dni pihal na dušo
uf-1.gif
Pa tudi napačno ni zgledala....

In kaj zdaj hočeš... Darwinovo nagrado?
confused-1.gif