Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Ne vem no a lahko že enkrat ugrizneš v jezik in držiš skupaj, če že hočeš da tvoji otroci ne bodo pokriti in maltretirani s strani takih kot sta eazy in bizi.
S tem ne odgovarjam tebi, saj vem, da si me, bebec dal na ignore. Lahko zatrdim, da nisem musliman in da moji predniki vsaj 200 let nazaj niso bili muslimani. Skušam se ravnati samo po krščanskih vrednotah, ki so hkrati obče človeške vrednote, za katere ti še nisi slišal, kaj šele, da bi se ravnal po njih.
In ena od teh vrednot je, da ravnaj z bližnjim tako, kot bi želel, da bi on ravnal s tabo . Na to ste večinoma pozabili, tudi tisti, ki se deklarirate na največje vernike. Biti kristjan, pomeni še kaj drugega, kot plazenje pred oltarjem.
Bravo potem če veš kaj je biti kristjan pa nisi tolk zabit !! Samo zakaj pa potem zagovarjaš muslimane,ko sekajo glave mladoletnicam ker so bile posiljene,zakaj uničujejo krščanske objekte ? Zakaj podpiraš muslimane,ker oni ne priznavajo nobene vere ali sovražijo vse kar leze,če ni muslimansko!? Zakaj se derejo Allah je velik,ko koljejo otroke,žene in ostale vernike in nevernike ter po novem še muslimane z drugih klanov? Zakaj se mora nekdo prilagajati drugim ljudem,ki vsiljujejo šeriatsko pravo pred normalnim zakoni,ki ga postavljajo demokratični izvoljeni ljudje !
Ali lahko oženim muslimanko,ali jo lahko samo pogledam in govorim z njo ?
Zakaj si tako tumbast in teraš svoje naprej in zagovarjaš kulturo,ko je pes več vreden kot ženska??
Sedaj si me razsvetlil, do sedaj sem mislil, da ti, ki so se lačni, žejni in utrujeni pojavili pred našo mejo, bežijo pred tistimi, ki jih omenjaš.
Lačni povečini niso, saj ravnajo s hrano skrajno nespoštljivo. Žejni tudi povečini niso, saj ali odklanjajo vodo ali pa mečejo plastenke okrog...polne, kajpak...utrujeni pa večinoma tudi niso videti...bi dejal, da je ubogih beguncev le nekaj odstotkov, ostalo so ljudje, ki probajo izkoristiti šanso, da se prisesajo na nemæijo...ubogi begunec bi bil povsem vesel, da je rešil življenje že v turæiji...ali grčiji, ne bi tako zelo silil v nemæijo.