Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Tole delijo Hrvati in s tem so mahali slovenskim carinikom.

str2.jpg
str1.jpg

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Luka Mesec (ZL) pa upa, da glede na to, da je premier napovedal, da bo spoštoval schengenska pravila, to ni napoved katastrofe, ki smo ji priča na Madžarskem. Slovenija bi morala ponuditi prost prehod čez njeno ozemlje. "Ti ljudje bežijo pred IS-jem in radikalnim islamom, in če bomo z njimi ravnali kot z živino, se ne smemo čuditi, če nas bodo zasovražili," je opozoril.

Prov ima, a spustiš in voziš na drugo mejo ali pa ograjo z vojsko zadaj. Drugega ni....

Naši mlahavci čakajo pa, da jih bomo 10k imel tukaj.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Sam čaki mal kaj pa Sirija je bogata? No ta je šla že rekverc nazaj v kroatio.
Ja, dejansko je bila Sirija pred tem sranjem čisto solidna država z dobrim življenjskim standardom

Vegeta

Pripravnik
12. maj 2014
43
0
6
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pravijo da je to humanitarna katastrofa...

To bo ja, z iphoni, umiti, siti, govorijo germany, germany, tam me hiša čaka...

Drži, kolegica se je pred dnevi vrnila iz Beograda in pravi da skoraj vsi srfajo z velikimi telefoni ali tablicami. Dobila je tudi info da so vsi begunci "višji sloj" in da za tak podvig ni dovolj niti 3000€ po osebi Sirija - DE kaj šele Švedska

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
čisto urejena, prav nič uboga mi ne deluje. To je migrantka. Vse skupi na ladjo in nazaj v Turčijo.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Sam čaki mal kaj pa Sirija je bogata? No ta je šla že rekverc nazaj v kroatio.
Ja, dejansko je bila Sirija pred tem sranjem čisto solidna država z dobrim življenjskim standardom
Dejansko je bil Libanon "Švica bližnjega vzhoda", dokler ga niso Sirijci okupirali.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
To mi ne gre skupaj....pravite, da so višji sloj, potem jih pa nategnejo, da dobiš hišo, da so službe za vse, da je med in mleko. Kaj ti ljudje nič ne srfajo po netu in preverijo, če je vse to res? Potem pa vsi nezadovoljni s "ponudbo"

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Sem pred dnevi malo googlal po sirskem zemljevidu, pa to so res kamelarji. Se avtov nimajo. Razen ce so res vse unicili in so ostala samo se mesta duhov.
Se pa sprašujem zakaj niso sli na pot z avtom? Prenevarno? Nimajo avtov? Ali so jim avte zaplenili nekje na poti?

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
V glavnem, če jih bodo hrvati lifral k nam, danes počepnemo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem pred dnevi malo googlal po sirskem zemljevidu, pa to so res kamelarji. Se avtov nimajo. Razen ce so res vse unicili in so ostala samo se mesta duhov.
Se pa sprašujem zakaj niso sli na pot z avtom? Prenevarno? Nimajo avtov? Ali so jim avte zaplenili nekje na poti?

Nimajo zelene karte

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Meje s Srbijo so zaprli, mi moramo pa naše in varovati lahke prehode

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.711
1.068
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Vse kaže na to.

Hrvati so nam jih včerej uspeli "uturiti" 150.

Sprašujem se, zakaj je policija popustila.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Ker hrvati imajo kolaps sistema od 10k ljudi, medtem ko od par miljonov turistov (par 10k dnevno vsak dan) pa ni problemov. Čudno ne?

Enako v sloveniji, čez slovenijo gre na HR par 10 miljonov turistov na sezono, kakšnih 10 miljonov se jih celo ustavi.

Res ne vem zakaj vas ne skrbijo ti turisti? Koneckoncev dejansko ovirajo promet in povzročajo zastoje!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.