Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
to so bili madžari, nisi ti nobenga fojtral..dvomim da si kak € prispeval za RK ali podobno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Celo hrano puščajo za sabo...eazy bo spet rekel, da se jim je tako zelo mudilo na vlak ali kaj podobnega...

klik

Saj folk počasi spoznava, kaj prihaja v evropo...aja, po poroæanju rtv slo je sircev samo med 30 in 40%, med begunci so tudi pakistanci (a je spet izbruhnila vojna z indijo, pa so nam pozabili to povedati???), našli pa so celo srba
bonk.gif

Saj čez nekaj mesecev bo na te emigrante 'prihajalo' samo še kakšni zlobljenbi 'aktivistki'

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.347
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Zakaj pa delaš bedaka iz sebe? Moških je 4x več kot žensk, Sircev pa zgolj nekaj 10 več kot drugih... Skratka čisto nekaj drugega, kar so bile napovedi - sami sirci, razmerje med m/ž 50/50,...

Ampak nekam malo ljudi je to, napovedi so bile o 10k+, kje se nahajajo sedaj?

statistika ti je kr zadeva, kajne?

Statistika mu zagotovo leži veliko bolje kot pa tebi, ki jo znova in znova prirejaš za potrjevanje svoje pravljice
aplauz.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
aja, po poroæanju rtv slo je sircev samo med 30 in 40%, med begunci so tudi pakistanci (a je spet izbruhnila vojna z indijo, pa so nam pozabili to povedati???), našli pa so celo srba
bonk.gif

Dejstvo:
Nemčija sprejema samo Sirce. Vse ostale vrača ali pa še bo vračala, ker ne bodo dobili odobrenega azila. Ugani kam potujejo potem zavrnjeni migranti?

Nazaj v Avstrijo od koder so prišli. Avstrija jih bo prav tako vrnila nam ali Madžarom. Mi jih bomo seveda sprejeli, ker imamo Cerarja Brezjajčnega.
Ali jih bomo vrnili naprej na Hrvaško? Ne bomo, ker bodo hrvati pokazali sredinec tako kot že nekajkrat letos. Na koncu bo ta migrant ostal na naših plečih.

Če hočeš izvedeti kako breme ratajo tej migranti takoj ko se ustalijo pri nas pa vprašaj koga iz Filantropije... iz naše firme smo delali dobrodelno delo za njih in se je vodja naše ekipe zelo razgovoril o tem kakšni lenuhi postanejo migranti ko se ustalijo. In dal je poudarek na migrante iz afrike in arabskih držav.
Za razliko od njih se Balkanski migranti znajdejo in začnejo delat, se osamosvojijo.

Nazadnje urejeno:

nacek

Guru
13. okt 2012
2.962
612
113
danes v delu

Izjava dneva
Delo, 22.9.2015
»Ko smo jih klicali na avtobus, niso prišli zato, ker so pozabili ime, ki so nam ga povedali.« Boštjan Šefic, državni sekretar na MNZ, o tem, da vsi prebežniki, ki se izdajajo za državljane Sirije, še zdaleč niso državljani Sirije.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
To da so afričani lenuhi sem tudi sam videl v preteklosti. En migrant brez dela nas bo stal 10 tisoč€ na leto ko bo sem prišel tak je približen izračun. Pri nas za zbirajo dobrodelne prispevke za nakup ultrazvoka ki stane 8000€ ker država "nima denarja".
bonk.gif
bolano

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ja, nemci bodo vzeli sirske družine, mi bomo pa dobili 'smetnao', ki bo večinoma živela na naših plečih in s ekratkočasila z delanjen kriminala...

sem že zdavnaj dejal, da moramo zapreti mejo...potem pa poklicati nemce, pa naj oni vzamejo kar hočejo, popokajo na bus pa si odpeljejo, ostalo naj pa kar počaka izven šengna...hrvati so seveda pametnejši in so poštekali sceno in so folk spuščali mimo, ne da bi ga registrirali, torej urando ti modlei niso nikoli bili na hrvaškem

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
hrvati so seveda pametnejši in so poštekali sceno in so folk spuščali mimo, ne da bi ga registrirali, torej urando ti modlei niso nikoli bili na hrvaškem

seveda, so pa bili v Sloveniji.

Noben ne razmišlja v naprej kaj se bo dogajalo s temi migranti ko jih bodo začele države zavračati ker ne bodo dobili azila. Oni ne spadajo v te kvote o katerih se dogovarjajo. Oni so dodatna "naložba".

In če razmišljaš še 50 korakov naprej ugotoviš, da bodo tej migranti nenadoma postali zelo nezadovoljni, ker bodo obtičali v vukojebini kot je Slovenija z eno žepnino, jezikom ki se ga ne bodo nikoli naučili. Ko bodo dojeli, da so se njihove sanje o sanjski Evropi razblinile, bodo postali agresivni, začeli se bodo grupirati v skupine, po vsej verjetnosti bodo uteho iskali v islamu in bodo ustanovili svojo islamsko celico za maščevanje. Krivi bomo pa seveda mi tako kot cel cajt trdi Eazy.

krko

Guru
5. sep 2010
2.770
1.462
113
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Podatki o migracijah v SLO za 17.9.2015
http://www.policija.si/images/...je_17092015.pdf

Podatki o migracijah v SLO za 18.9.2015.
http://www.policija.si/images/...je_18092015.pdf

VIR: policija.si

Podatki o migracijah v SLO za 19.9.2015
http://www.policija.si/images/...je_19092015.pdf

Podatki o migracijah v SLO za 20.9.2015
http://www.policija.si/images/...je_20092015.pdf

Podatki o migracijah v SLO za 21.9.2015
http://www.policija.si/images/...je_21092015.pdf

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tega bizija sem imel že od nekdaj na sumu da je produkt ljubezni ko je medved bukev nategnil.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Čaka nas težko delo. Naučiti jih bo treba, da se postavijo v vrsto tako kot jaz, ko grem v Mercator kupit kruh in potem še 1x, da plačam na blagajni. Enako, ko hočeš na vlak itd. Ta lastnost ljudem ni prirojena. Stvar vzgoje. Vprašanje, kaj so se učili v šolah.
nahrung002.gif
Tiste ograje so sicer namenjene bolj za demonstracije ipd.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
bo nagruntal da so ženske šle po drugi poti,oziroma itak so vse doma ostale in čuvajo hišo. 2x ni za rečt

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik nacek pravi:
danes v delu

Izjava dneva
Delo, 22.9.2015
»Ko smo jih klicali na avtobus, niso prišli zato, ker so pozabili ime, ki so nam ga povedali.« Boštjan Šefic, državni sekretar na MNZ, o tem, da vsi prebežniki, ki se izdajajo za državljane Sirije, še zdaleč niso državljani Sirije.

hysterical-1.gif

Zakaj jim ne jemljemo prstnih odtisov al se to tudi počne
sprasujem se.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
bo nagruntal da so ženske šle po drugi poti,oziroma itak so vse doma ostale in čuvajo hišo. 2x ni za rečt

Če so vse prodal, da so prišli sem.
tongue-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
to so bili madžari, nisi ti nobenga fojtral..dvomim da si kak € prispeval za RK ali podobno.
mislil sem mi kot evropejci vs migranti !

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.