Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
za tiste ,ki v vsakem Sirijcu vidijo ISIL....

Em, problem je k ni sircev sploh kej dost... Naj ti sami povedo:
http://www.24ur.com/novice/svet/video-begunci.html

V glavnem mladi fantje, borci, iz afganistana in iraka.
cheer.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
A res? Avstijci so pripeljali orozje v slovenijo brez niihove vednosti?
Saudijci so prisli v bosno brez njihove vednosti?
Hasim leti po evropi brez njihove vednosti

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
A res? Avstijci so pripeljali orozje v slovenijo brez niihove vednosti?
Saudijci so prisli v bosno brez njihove vednosti?
Hasim leti po evropi brez njihove vednosti

Da, verjetno si pozabil embargo? Pa tudi da je ZDA uradno dovolila Milosevicu da razhebe Slovenijo...Kaj sele da bi pomagala pri orozju
bonk.gif

Saudijci niso in niso mogli posiljati orozja v Bosno. Posiljal ga je Iran in nekaj malega Pakistan

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

cheer.gif

0e64e8e3d38debbb4bec042a936684da3c34b51de37929291b4290b38395bd6b.jpg

Prej sem se seveda šalil, zdaj pa, če je verjeti besedam sirijca, je zadeva celo resnična. Verjetno pa sirijec laže, kaj praviš?

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
ksz

A je sedaj za sranje v Jugi kriva Amerika ali ne?
Resno me zanima, ker zadnjič me je nekdo prepričeval, da sta bila Miloševiæ in Kadijeviæ agenta CIE

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

cheer.gif

0e64e8e3d38debbb4bec042a936684da3c34b51de37929291b4290b38395bd6b.jpg

Prej sem se seveda šalil, zdaj pa, če je verjeti besedam sirijca, je zadeva celo resnična. Verjetno pa sirijec laže, kaj praviš?

Bom kar sebe citiral kar sem napisal pred 2 urama na to temo deleža Sircev med migranti v Sloveniji:

Citat:
prej so pri poročilih povedali, da je 30% Sircev....vse ostalo so iz drugih držav.

A ni un forumaški alter pajac trdil, da je 90% Sircev in da so to v glavnem družine? Statistika ga je-be v glavo zadnje čase, vse laži se mu podirajo. Razen, če se ne laže in je to samo del psihološkega stanja, šizofrenija mogoče? Ker če dodaš še to, da za vsako stvar krivi zahod in govori nekaj o tem kako se Savdijci podrejajo zahodu, zahod pa Izraelu....nevem no.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
ksz

Resno me zanima, ker zadnjič me je nekdo prepričeval, da sta bila Miloševiæ in Kadijeviæ agenta CIE

Kadijevic je v natu ali v usa vojski strokovni sodelavec za podrocje bliznjega vzhoda.
Milosevic je pa budala.

Amerika je imela prste vmes. Jih je imela tut ko so komunisti lovil tvoje po karavankah.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
ksz

Kadijevic je v natu ali v usa vojski strokovni sodelavec za podrocje bliznjega vzhoda.
Milosevic je pa budala.

Amerika je imela prste vmes. Jih je imela tut ko so komunisti lovil tvoje po karavankah.
Veljko Kadijeviæ je že nekaj časa mrtev, Verjetno svetuje NATU iz onostranstva, prej je pa to počel in Moskve, kajne? Miloševiæ je tipični predstavnik svoje vrste - morilski komunistični prašič.

Seveda je Amerika na Balkanu odigrala svojo pozitivno vlogo; najprej je nevrtalizirala srbsko premoč v zraku nad BiH (1995),potem pa še dokončno disciplinirala Srbe (1999), za kar smo ji lahko vsi skupaj hvaležni.

Sicer pa ne vem o katerih "mojih" govoriš. Mojih na Karavankah ni bilo, tam ni bilo pa niti Američanov. Očitno nabijaš o zadevah, o katerih nimaš pojma.

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
ksz

Ne, za sranje v SFRJ je bila kriva SANU. Dovoljenje za uporabe sile na ex-yu republikah je Milosevicu dal James Baker. Milosevic je pa zahebal pri izvedbi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Eno. Leto je mrte . Rs dolgo

Public interest in Kadijeviæ and his whereabouts intensified again in 2007. It was widely speculated at the time that he was living in Florida, United States, which proved to be false.[14] In March 2007 Croatian press reported seemingly contradictory information: that Kadijeviæ is working as a special counsel to the U.S. Army in search for bunkers in Iraq, and also that he is in Moscow as a guest of Dmitry Yazov.[15] On 26 March 2007, the Croatian news portal published an interview with Kadijeviæ in which he confirmed that he is a military adviser to the Coalition in Iraq, but stated that it "doesn't mean that he is permanently located there", without stating his current whereabouts.[16]

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
sam nekaj povej- torej, mladi sirijski moški ( večina je sirijcev med begunci, praviš) beži iz države..kdo bo pa ustavil "sovražnika", obranil domovino, če vsi bežijo?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
E moj gatovicu, ludace jedan.

Oni menjajo drzavo. Delajo novi. Boli nih za staro.
K prodas avto in kupis novega, se sekiras kdo bo servisiral starega?
Ko zamenjas babo, se sekiras kdo jo bo servisiral.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
ksz

Ne, za sranje v SFRJ je bila kriva SANU. Dovoljenje za uporabe sile na ex-yu republikah je Milosevicu dal James Baker. Milosevic je pa zahebal pri izvedbi.
Se moraš malo s Srbi posvetovat - ker me vsakič znova prepričujejo, da je za vse kriva Amerika, oni pa nedolžna jagnjeta

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.