Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Človek je objavil nek post, pa ga je napadel, da je ped.. musl...
Ti pa to lajkaš.

Katoliban?

B81

22. jul 2007
37.705
10.966
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Svoje poste poglej potem pa pametuj!

Snecer je pozabil dopisat /sarcasm on
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.766
113
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
A se ti zajebavaš? Musliman pedrski! Tista dva procenta kristjanov, ki so res begunci sedaj izpostavljaš in se delaš norce iz njih! Saj bo prišla pravica tudi za tabo! Nihče ne zanika, da ni med migranti peščica kristjanov, ki res bežijo, večinoma pa so tvoji kameleojebci in opice pedofilske!
Aha, samo kristjani se lahko špilajo begunce, ostali pa niso upravičeni do tega
confused-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:[

RTV naročnino bom pa danes odjavil. Še kakšen junak, da se tega lotimo skupaj, ker tiste kurbe novinarske in prostitutov ne mislim več poslušati na radiu.

ce ti tista mozganska celica v glavi ne dopušča tok intelekta, da bi vedel, da tud ce se odjaviš iz rtvja, da boš vseeno slišal njihove kanale, ce das na pravo frekvenco, potem naj ti pa res Bog pomaga.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:

RTV naročnino bom pa danes odjavil. Še kakšen junak, da se tega lotimo skupaj, ker tiste kurbe novinarske in prostitutov ne mislim več poslušati na radiu.

ce ti tista mozganska celica v glavi ne dopušča tok intelekta, da bi vedel, da tud ce se odjaviš iz rtvja, da boš vseeno slišal njihove kanale, ce das na pravo frekvenco, potem naj ti pa res Bog pomaga.

Ne moreš kar tako odjaviti. Če imaš Siol, Telemach ...recimo trio paket, misliš da so uni bukovi? Je tvoja usmiljena dušica že kaj pomagala tem beguncem?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.648
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tole je bilo pa sedaj zelo vmesno knede?

saj večina bi res najraje zakurblala peči v taboriščih ali pa kakšno luknjo skopala (morda kar brezno uporabila) ter se tako znebila "nebodijih treba" ilegalcev... in take ideje imajo po večini tisti, ki nekaj javkajo o "komunističnem" nasilju;))))))))))

Ce jih zagrebemo v skupno gomilo....pa malo obtezimo...bomo mel cez cas nafto
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:

Ne moreš kar tako odjaviti. Če imaš Siol, Telemach ...recimo trio paket, misliš da so uni bukovi? Je tvoja usmiljena dušica že kaj pomagala tem beguncem?

aja, govoris o internetni tv (me cudi da ste tok napredni, ker v razmišljanju močno zaostajate).... ja, tam pa res bolj tezko. ampak, sej pac ne pritisnes 1 ali 2. imas okol 300 drugih kanalov za gledat in poslušat. kmalu bo tud nova24tv, tko da boste pol itak lahko imel samo ma enem kanalu skoz, tko kot mate zdej na spletu samo en, aja dva pagea za gledat - nora24tv in alter.

jest nic ne rabim za begunce delat, ker zaenkrat nase institucije cist ok skrbijo za njih. lahko pa jim nudim podporo, in malo brzdam tole sovraznost tuki na alterju, ki je sla ze preko vseh meja.

ne vem kje so modi, da lahko ena zaseka, en butast alter, tkole napada in zali druge clane foruma. tukaj se pokaze vasa omejenost do normalnega dialoga.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, nisem ga oznacil za pedra, ovcjejebca, opico pedofilsko...

da je nekdo omejen pri dialogu pa zame ni zaljivka.

B81

22. jul 2007
37.705
10.966
113
Hja,mors bit posten.
Ljudje, ki prihajajo k nam, so dejansko vse to, kar si napisal, razen opice.

Ali ne?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ne. vsi ne. ne recem pa, da je med vsemi tisočimi tud kakšen izirjenec. ampak, ni to nic novega v slo. imamo tud v slo precej iztirjencev.

B81

22. jul 2007
37.705
10.966
113
Ok. Potem pa imajo zelo dobre ljudi po eu, da uspejo tocno te iztirjence posnet.
Ce socloveku/sorojaku nekdo stori nekaj hudega in se nic ne ukrepa in se samo popise in spusti, je nekaj hudo narobe.
Kako pa to komentirate vi?

B81

22. jul 2007
37.705
10.966
113
Pa niti ne z našim. Najbolj zaskrbljujoče je to, da nemška policija ne more nič ukrepat.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Po tem kar se dogaja po evropi, če je samo desetina je desetkrat preveč.Da ljudje izgubjajo zaupanje v svoje vodstvo in da nam nekaj prikrivajo.Da me je strah kaj prinaša spomlad in poletje.Da me je strah za moje otroke in kakšna prihodnost jih čaka.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Po tem kar se dogaja po evropi, če je samo desetina je desetkrat preveč.Da ljudje izgubjajo zaupanje v svoje vodstvo in da nam nekaj prikrivajo.Da me je strah kaj prinaša spomlad in poletje.Da me je strah za moje otroke in kakšna prihodnost jih čaka.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.