Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.139
7.799
113
Ko sem se danes okoli 15:00 ure vračal iz Ljubljane proti Kranju, sem prehitel 8 avtobusov s spremstvom. Spredaj policija zadaj nekakšen kombi s prižganimi rotacijskimi lučmi in zanimivo, madžarske registracije. Avtobusi so bili nekateri pol prazni, ampak vsekakor pa so bili potniki ciganskega videza.
Izgleda begunce redno vozijo proti Avstriji. Iz Nemčije jih pa že vračajo...

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
pravkar gledal SLO3 - ena od opozicije v rumeni obleki s tu in tam celo kakšnim pametnim stavkom, odgovarja pa Violeta Tomič o tem, kako bi morali vojaki pobirati smeti ob Kolpi, če so že tam postavljali ograjo, itd... dolgovezenje, dolgovezenje, dolgovezenje... od kod pride denar za njune-njihove plače ? če koga vleče na bruhanje, naj vklopi SLO3 in gleda nadaljevanje, jaz sem TV ugasnil.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Sploh ne vem, kaj komplicirajo s tem vračanjem. Na tanker, pa nazaj dam v votline.
Merkelca jih je hotla, pa naj jih še nazaj vozi, če niso izpolnili njenih pričakovanj.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Generalni direktor policije Marjan Fank ob zadnji napovedi zaostrovanja pogojev prebežniške politike pričakuje, da se bodo pojavljale težave pri vračanju ljudi. Hkrati je opozoril, da bi policija zelo težko obvladala položaj, ko bi ob morebitni zaostritvi razmer pri vračanju prebežnikov prišlo še do incidentov v notranjosti. Sicer pa morajo imeti policisti spoštljiv odnos do prebežnikov, je dodal.

ravno zato policija ne bo obvladala položaja, ker ga že zdaj ne obvladuje. Kako je bilo kaznovano vsakodnevno prebijanje policijskega kordona, žaljenje policistk, požiganje šotorov, proženje zasilne zavore na vlakih ? S spoštljivim odnosom do prebežnikov.
Namesto da bi si policija z vsemi sredstvi zagotovila spoštovanje ukazov, so begunci šli naprej v Evropo z jasnim spoznanjem in sporočilom, da lahko slovensko policijo pregazijo kadar hočejo.
Da o sodstvu, slovenskem in evropskem, niti ne začnem.
Manjka smajli, ki nakazuje bruhanje.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
12492034_1651091765153421_2645312876414692191_o.jpg

Ta pa je dejansko prijavljen:

Opis: MIREN PROSTESNI SHOD
Kraj: LJUBLJANA - LJUBLJANA
Podrobna lokacija: LJ. PREŠERNOV TRG
Vrsta zbiranja: JAVNI SHOD
Organizator: SLOVENSKA LJUDSKA STRANKA
Vodja zbiranja: ZIDANŠEK MARKO
Začetek prireditve 20.01.2016 ob 16.00 uri
Konec prireditve 20.01.2016 ob 18.00 uri

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
Generalni direktor policije Marjan Fank ob zadnji napovedi zaostrovanja pogojev prebežniške politike pričakuje, da se bodo pojavljale težave pri vračanju ljudi. Hkrati je opozoril, da bi policija zelo težko obvladala položaj, ko bi ob morebitni zaostritvi razmer pri vračanju prebežnikov prišlo še do incidentov v notranjosti. Sicer pa morajo imeti policisti spoštljiv odnos do prebežnikov, je dodal.

ravno zato policija ne bo obvladala položaja, ker ga že zdaj ne obvladuje. Kako je bilo kaznovano vsakodnevno prebijanje policijskega kordona, žaljenje policistk, požiganje šotorov, proženje zasilne zavore na vlakih ? S spoštljivim odnosom do prebežnikov.
Namesto da bi si policija z vsemi sredstvi zagotovila spoštovanje ukazov, so begunci šli naprej v Evropo z jasnim spoznanjem in sporočilom, da lahko slovensko policijo pregazijo kadar hočejo.
Da o sodstvu, slovenskem in evropskem, niti ne začnem.
Manjka smajli, ki nakazuje bruhanje.

Točno tako.

Za začetek jih ob vstopu premikastit kot marjasce, pa z solzilcem zaplinit. Pa še tiste pacifiste tipa PIC, UNHCR, RK zraven.
Jih že v štartu navadit, da se odstopanje od naših norm strogo kaznuje. Mi jih pa božamo.

Berem tukaj http://www.24ur.com/novice/slovenija/zzzs.html da se kregajo kdo bo tem hurcem plačal zdravljenje. Nihče če ga 3000 km niso potrebovali ga tudi 200 udobnih km z avtobusom ali vlakom ne bodo. Rajš za 250k kupte sposobnega otroškega kirurga, ko pa te opice zdravit, da nas bodo potem klali.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Takim pa sam 380V v drat.....da se ne splača oživljat več...

https://www.facebook.com/ambrozmatija.gubec.9/videos/515778815265446/
dobro je, da so to naredili. Da se pokažejo vse slabosti preden mora ograja dejansko stopiti v veljavo in opravljati svojo funkcijo. Se je že od prve minute postavljanja vedelo, da gre bolj za kozmetični kot dejanski učinek in prav in bolje je, da so to praktično prikazali slovenski aktivisti kot pa koelnski. Ki se bodo slovenskim nedvomno osebno zahvalili za nesebično podporo. Tako kot so se že eni od žensk na koelnskem trgu, ki jih je nekaj mesecev prej pozdravljala s plakatom 'refjudžis velkom'.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.434
5.663
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ko sem se danes okoli 15:00 ure vračal iz Ljubljane proti Kranju, sem .......

Ob cca 19h sem se peljal v kontra smeri.....una prazna hala ob AC (Baumax...Bauhaus??? ) pa na polno osvetljena....

Ne bi se čudil če ne pripravljajo terena....

Čeprav mi ni jasno.....kako bodo branili AC če se unim cavemanom strga......Kranj 3km stran.....glavno letališče 4km stran
sprasujem se.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.026
113
Mad Max: Fury Road 2 (2016) bodo snemali v živo
evil.gif
.

Zakaj jih ne dajo v LJ ???? Da se smetana naužije lepot multi-kulti.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Jih že imamo. Hvala za lepe želje.

@ Kameleon,zadnjič si vprašal, kje so bili v Lj. Pri glavni pošti nasproti Name.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Jaz sem jih tudi videl za vikend jih je bilo kar nekaj na Rožniku samo so se bolj zase držali (še).

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj če jih ni vsaj dvajset, se še na žensko ne upajo spraviti. Samo tega v Sloveniji ne bomo prenašali.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.450
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ko sem se danes okoli 15:00 ure vračal iz Ljubljane proti Kranju, sem prehitel 8 avtobusov s spremstvom. Spredaj policija zadaj nekakšen kombi s prižganimi rotacijskimi lučmi in zanimivo, madžarske registracije. Avtobusi so bili nekateri pol prazni, ampak vsekakor pa so bili potniki ciganskega videza.
Izgleda begunce redno vozijo proti Avstriji. Iz Nemčije jih pa že vračajo...
Redno jih spremljajo tudi tuji policisti...lahko vidis vse mozne avte =)

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Nekaj me zanima, če kdo zna razložit.
Avstrijc govori, da če bo Nemčija zaprla meje, jo bo tudi Avstrija. Cerar govori, da če bo Avstrija zaprla meje, jo bo tudi Slovenija. Hrvat govori, če bo Slovenija zaprla meje, jo bo tudi Hrvaška....

Zakaj hudiča to ne gre iz obratne strani, Zakaj Hrvaška takoj ne zapre meje, zakaj mora čakat na Slovenijo, zakaj Slovenija ne zapre meje, zakaj čaka Avstrijce..... Pa bi bil problem hitro rešen.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.