Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Kdaj bodo nekateri levi politiki dojeli,da veliko priseljencev se ne mora vključiti z njihovo kulturo v evropo??
Spoštovanje žena je na istem nivoju,kot ga imamo mi do živali ali pa še nižje!

Zločini se bodo samo stopnjevali in enkrat bo počilo ! Kdo bo odgovarjal za te nepotrebne zločine?
Ja Luka Mesec čakam da sprejme v svoj stanovanje tele afričane in da jih pusti z svojo drago!? A si upa??
Čakte mal revežem je treba pomagat jim kaj skuhat oprat in zlikat!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ko sem bil mlad, smo dostikrat žurali do "daske", pa se ne spomnim, da bi bilo na kupu toliko svinjarije, kje šele, da bi se kdo posral na tla v lokalu. Tudi zdaj ni drugače, ko trezen gledam mladino, ki žurira...tako, da bo treba kakšno drugo primerjavo. Mene recimo spominjajo(migranti) na trop divjih prašičev, ki jih večkrat gledam pri njihovih opravkih.
cool-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne no, bizi bo rekel, da so bili doktorji tri dni zaprti na vlaku brez smetnjakov, srati so pa morali v svoje žepe.
rolleyes-1.gif

To me res spominja na jutranje stanje krajev, kjer ponočuje in popiva naša zlata mladina. Ampak, ti so naši, se jim oprosti.

Tam, kjer popiva naša zlata mladina, je vse posrano? In to točno tam, kjer ga popivajo oz. žurajo, dejansko na istih kvadratnih metrih?

Na slikah iz Reporterjeve reportaže, ki jo je linkal @Capl, nisem opazil nobenega dreka. Nimam pa rentgenskih oči, ki jih verjetno premoreš ti.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Na Tw Lucija Usaj pravi, da je niso spustili v A brez potnega lista...na Ljubelju....in da je na A. strani plačala 35€ kazni in moralal nazaj....
Je kdo hodil v kratkem čez mejo?, je to res?, so nas res fuknili ven?
Ja ali misli da je sveta krava, da bo lahko blodila okol brez dokumentov, tako kot sirci,afganistanci, iračani, pakistanci, maročani.....
Zakon je popolnoma jasen.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.350
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
,Na slikah iz Reporterjeve reportaže, ki jo je linkal @Capl, nisem opazil nobenega dreka. Nimam pa rentgenskih oči, ki jih verjetno premoreš ti.

Oh, ko bi jih vsaj imel, kaj bi bil to žur
cheer.gif

Pisal sem na splošno glede na fotografije z več lokacij, kjer so določen čas bili nastanjeni migranti. Torej sobe raznih domov, vlaki, avtobusi, itd. Če je masa ljudi nekje na prostem, mi je jasno, da greš opravit potrebo nekam v naravo, kar ni nujno, da je daleč stran od trenutne lokacije ampak da si pa več ur ali par dni nekje na isti lokaciji in da se potem poserješ dobesedno sebi in drugim pod noge...to je pa res id1otizem posebne vrste. Pa nima veze morebitno pomanjaknje wcjev, kaj ti mora špilat v glavi, da se poserješ v kot iste sobe, v kateri spiš ali pa v kot vagona, kjer potem stojiš še več deset ur? Tega res ne morem razumeti.

I

Izbrisan uporabnik #9334

... (ne upam izgovoriti besede
rolleyes-1.gif
)

Okoli 80. leta sem v nekem lokalu v Beogradu vendarle moral tudi po cesarjevih neizbežnih potih. Torej, zijal sem v steno pred menoj, kjer je nekdo s prstom in neznanim materialom rjave barve napisal:

"Poručuje čika Sima,
jebo mater onim svima,
koji seru pored rupe
i prstima brišu dupe!"

(Ne yebem mehkega č-ja, da vam je jasno!)

Sedaj smo se znašli v vlogi vzgojitelja te čudne in nevzgojene horde. Bomo mi vozili njih, ali bodo oni vozili nas?
crazy1.gif

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Slovenska vlada se boji, da bodo države članice EU v Slovenijo skušale vrniti skoraj 140.000 beguncev.
to je prastara politična finta, ki, izvedena na dovolj glupem narodu, vedno deluje. Kako boš prepričal Slovence naj sprejmejo 70.000 beguncev ? Rečeš, da jih bodo morali 140.000 in potem izpadeš celo heroj, ker si "kao" izpogajal "samo" 70.000.
Sigurno pa med njimi ne bo silvestrskih posiljevalcev in roparjev, ker bodo Nemčija, Avstrija, Švedska itd. storile vse, da ostanejo na njihovem ozemlju. K'nede?

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Live: Pegida-Demo und Gegenprotest am Kölner Hbf nach Übergriffswelle auf Frauen in Silvesternacht

https://www.youtube.com/watch?v=R_rvAeJzYZQ

O ja, Merklova bo kmalu letela. V nemčiji imajo skoraj prepoved oz prepoved v medijih kar koli slabega ven dat o tej drhali. Se pa tut aši pripravljajo, verjetno, ker meje bojo kamlu zaprte. Zelo kmalu.
Šengenska meja bi morala biti zaprta že vsaj pred enim letom, če ne še prej... Sedaj je že prepozno... Kot vedno do sedaj se je EU v resnih problemih izkazala za povsem nesposobno tvorbo... Osebno sem bil na referendumu o NATOu in EU oboje proti, ker sem predvideval natančno tako (e) situacijo, kot je sedaj... Slovenija je predala svojo suverenost v EU , le ta pa ne zna, zmore ali noče zavarovati interese lastnih članic... Povsem enaka situacija bi bila v primeru, če bi potrebovali resno NATO pomoč... Vse skupaj en sam nateg in leporečje... Sicer pa .. Ovce so zato, da se strižejo in alterjevske imajo najgostejšo volno...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
. Osebno sem bil na referendumu o NATOu in EU oboje proti, ker sem predvideval natančno tako (e) situacijo, kot je sedaj... Slovenija je predala svojo suverenost v EU , le ta pa ne zna, zmore ali noče zavarovati interese lastnih članic... Povsem enaka situacija bi bila v primeru, če bi potrebovali resno NATO pomoč... Vse skupaj en sam nateg in leporečje...

Grem stavit da v primeru da bi se nam sedaj ponudli rusi da ne bi znal bit tako skeptičen
tongue-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Na g. play/ apple storu ni nobene aplikacije, ki te nauči kako se ravna na wcju ?

Citat:
Uporabnik softi pravi:
kam jih damo 140k?

posavje bi bilo ok.
Se strinjam tam je dosti jagrov in veteranov vojne za Slo, tako da bodo lahko na hitro počistili.
Manjka še okolica NM, eminentna soseska - bo patriot povedal točno lokacijo.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
. Osebno sem bil na referendumu o NATOu in EU oboje proti, ker sem predvideval natančno tako (e) situacijo, kot je sedaj... Slovenija je predala svojo suverenost v EU , le ta pa ne zna, zmore ali noče zavarovati interese lastnih članic... Povsem enaka situacija bi bila v primeru, če bi potrebovali resno NATO pomoč... Vse skupaj en sam nateg in leporečje...

Grem stavit da v primeru da bi se nam sedaj ponudli rusi da ne bi znal bit tako skeptičen
tongue-1.gif
. The research, conducted by Erin Buckels of the University of Manitoba and two colleagues, sought to directly investigate whether people who engage in trolling are characterized by personality traits that fall in the so-called Dark Tetrad: Machiavellianism (willingness to manipulate and deceive others), narcissism (egotism and self-obsession), psychopathy (the lack of remorse and empathy), and sadism (pleasure in the suffering of others).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.