Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
evo. Sem mislil, da bodo naši policaji začeli z poostrenim nadzorom v ŽMP Dobova. Pa ni tako. Sam ne vem, če se bo to vredu končalo, ko mislijo spet po državljanih udarit.
udarec po Slovenceljnih
Izraz, da smo Slovenci ovce je že premili, prenežen. Ljudje so že tako al tako razF_ukani, zaradi migrantov, zdej bi pa ljudem, ki imajo še manjše dohodke pisali kazni. Kot način štrajka. Sam, ko se bo kateremu spet "utrgalo", naj krivdo kar policijski sindikat prevzame.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.441
5.674
113
Jaz kot slovencelj jih razumem in se ne bom peesdil če bom čakal na meji.....

Če je vojna naj bo vojna za vse!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.126
16.351
113
Me zanima ja kok ne boš p33sdil, ko boš ti čakal na meji na enega najbolj podrobnih pregledov ever, mimo tebe bodo pa spuščali polne avtobuse "beguncev"
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.441
5.674
113
Policija med migranti obravnavala več deset domnevnih teroristov

Citat:
n ker Slovenija ne namerava dopustiti, da bi postala nekakšen žep v Evropi, že načrtujejo določene ukrepe, ki jih bodo uvedli, če bo treba. Te ukrepe bi uvedli, če bi na eni strani migracijski val bil enak kot zdaj ali še bolj intenziven, v ciljne države pa bi spuščali manj ljudi.

Ob tem je razkril, da je Slovenija na hrvaško stran v zadnjih dneh naslovila nekaj dodatnih zahtev. Med drugim zahtevajo, da Hrvati ob vsaki najavi vlakov posredujejo tudi sezname migrantov, vključno z njihovimi osebnimi podatki. Če bi se na meji pojavili vlaki z več tisoč ljudmi, podatkov pa nikjer, bo slovenska stran te vlake zavrnila, je poudaril.

Po Šefičevih besedah se je tudi notranja ministrica Vesna Györkös Žnidar pisno obrnila na svojega hrvaškega kolega Ranka Ostojiæa in mu predlagala, da se sestanejo visoki uradniki iz obeh držav in se za lažje uravnavanja migrantskega toka pogovorijo o slovenskih predlogih.

Citat:
Šefic je včeraj omenil tudi migrante, ki so jih avstrijski organi vrnili slovenskim zaradi laganja o državi izvora. Od 26. decembra je bilo takih primerov 956, je povedal Šefic in dodal, da so jih večino že predali Avstriji. Ponovno so namreč opravili registracijo in jih preverili. V te aktivnosti so vključili tudi predstavnike centra za tujce, specializirane za zaznavanje državljanstev.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hahaha, zakaj pa ne objavis odstavka, da so bili vsi sumi ovrzeni?? in zakaj naslova linka ne dopolnis??

a mores bit tok nizkoten in takole zavajat? come on...

mislim... in pol nej jemljemo vase izseke iz clankov kot kredibilne... pha!

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
A pizde policajske bodo udrihali po slovencih in mimo spuscale horde migrantov? Kaksne picke. Tole se jim bo se hudo mascevalo. Dobro za njih, da ne grem cez mejo te dni.

Kamele0N

23. jul 2008
42.441
5.674
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hahaha, zakaj pa ne objavis odstavka, da so bili vsi sumi ovrzeni??

V quoto sem dal tisto kar se mi je zdelo bolj pomembno...če bi dodal še tvoje zahteve bi bil že 100% C/P

Pritegnil sem (tvojo) pozornost in to je najpomembnejše.......lepo pa da si pokazal da znaš brat
tongue-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.282
113
42
Aja pa da dejasnko preiskujejo 3 osumljence. Pa da so nekateri soumljenci znani že več kot leto in pol. Pravi migranti letošnji ja. Bolani ste v svojem sovraštvu.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Kake roke, vsaki škorpijona/uzi v torbico in samo ra-ta-ta če se jim približa skupina zapečenih.

Nemški politiki imajo narod za popolne imbecile, ko v istem stavku omenjajo, da so bili storilci mladi moški iz arabske in severnoafriške regije ter hkrati da zaradi tega ne smemo generalizirati na vse "begunce".V levičarskem spiegel.de (skoraj mladina) pravijo po izjavah policajev da storilcev ne bodo nikoli našli ter da je velika nevarnost, da se bodo take zgodbe ponavljale, saj bodo storilci postali še bolj pogumni, ko jih sedaj niso našli in dali na hladno po hitrem postopku.

Uvoženi zapečeni so iste mentalitete kot okvirji, v vsaki spodobni in kolikor toliko urejeni muslimanski državi vlada diktatorski model vladanja, drugače bi bil popoln kaos - lekcija, ki se jo mora bedasta in naivna levičarska Eu še naučiti.

Kako bo potem šele v toplih mesecih, ko se bo videlo še kaj drugega kot samo obraz ?

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.055
6.246
113
Nikjer v medijih jasno in glasno ne piše da je šlo za skupino beguncev, ampak samo za skupino moških. Ma ja... kot da so se vrašali iz kakega gey partija in spotoma še malo pošlatali mimoidoče.
Ne razumem Nemčije da tako tolerira vse to. Mogoče jih kak rafal razfookanih musličev sredi Berlina k pameti spravi. Pa še takrat sumim da bi pisalo: "Neznani moški streljali po ulici. Policija jih je po dolgem pregovarjanju umirila..."

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hahaha, zakaj pa ne objavis odstavka, da so bili vsi sumi ovrzeni??

V quoto sem dal tisto kar se mi je zdelo bolj pomembno...če bi dodal še tvoje zahteve bi bil že 100% C/P

Pritegnil sem (tvojo) pozornost in to je najpomembnejše.......lepo pa da si pokazal da znaš brat
tongue-1.gif

napisal si naslov, quoatal pa text ki sploh nima veze z naslovom. neki polovičarsko izpade vse skupaj.

in ja, dobil si mojo pozornost, izgubil pa kredibilnost v tej temi...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Nikjer v medijih jasno in glasno ne piše da je šlo za skupino beguncev, ampak samo za skupino moških. Ma ja... kot da so se vrašali iz kakega gey partija in spotoma še malo pošlatali mimoidoče.
Ne razumem Nemčije da tako tolerira vse to. Mogoče jih kak rafal razfookanih musličev sredi Berlina k pameti spravi. Pa še takrat sumim da bi pisalo: "Neznani moški streljali po ulici. Policija jih je po dolgem pregovarjanju umirila..."

torej je teorija da je prislo na prireditev 90 beguncev in so šlatali ženske, eno bojda posilili... bolj mimogrede spremljam tole zadevo, pa nisem na tekočem...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Me zanima ja kok ne boš p33sdil, ko boš ti čakal na meji na enega najbolj podrobnih pregledov ever, mimo tebe bodo pa spuščali polne avtobuse "beguncev"
evil.gif

Prepričan sem, da bo povsem zadovoljen, če bodo pregledovale izraelske nabornice, ki bodo prišle na pomoč našim organom
grin1.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.232
217
63
Mogoče bi lahko humanisti, ki te zločince podpirajo, potolažili žrtve, da so to zlatni momci in da je to del njihove kulture...
Te dogodke so normalni ljudje napovedovali, seveda so bili takrat nestrpneži.
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.