Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik logitechzvocnik pravi:

Če je puška še lahko dobra replika Airsoft orožja (ampak dvomim) pa tile metki sigurno niso.

brez-naslova.png

Sicer pa tudi njegov bratranec ima podobne reči doma.
Kako enostavno bi policija prišla do podatkov samo z pregledom FB objav. Ampak verjetno ni interesa.

Lepo stopiš (policist/kriminalist) do Rebec d.o.o. in zahtevaš izpisek vseh ki so kupili kalaša Legion Saiga.... http://www.rebec.si/si/puska-izhmash-saiga-mk-7-62x39-i1640.shtml
velika večina jugoslovanskih priseljencev je ponosna na svoje sinove da se ovako muški ponašaju, tu in tam kakšnemu pa je tak izmeček v sramoto in bi mu z veseljem primazal nekaj klofut, če bi vedel kako se sine v šoli in izven šole obnaša. Kako je s temi "kamničani" ali od koder že so ? So starši ponosni na njihove "albanian mafia" majice, ali se tako obnašajo le ko so izven domačega radarja ?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Eh, moram.....če ste tok sposobni, zakaj sploh spuščate Merklove za krmilo? Zaradi kvot? Zaradi tega, da pokažete, da so ženske enakovredne?

Miselnost drugih je, da so ženske za šporget, tko, da se jim lahko brez problema pridružiš.
smile-1.gif

Kakšni so pa tvoji možgani, da neovirano sroduciraš take izjave proti ženskam? Se sploh zavedaš svojihi izjav?

erikson

Guru
25. avg 2007
23.184
6.954
113

Migrants hold banners as Macedonian policeman stands guard at the border with Greece near Gevgelija, Macedonia November 20, 2015. Balkan countries have begun filtering the flow of migrants to Europe, granting passage to those fleeing conflict in the Middle East and Afghanistan but turning back others from Africa and Asia, the United Nations and Reuters witnesses said on Thursday.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Eh, moram.....če ste tok sposobni, zakaj sploh spuščate Merklove za krmilo? Zaradi kvot? Zaradi tega, da pokažete, da so ženske enakovredne?

Miselnost drugih je, da so ženske za šporget, tko, da se jim lahko brez problema pridružiš.
smile-1.gif

Kakšni so pa tvoji možgani, da neovirano sroduciraš take izjave proti ženskam? Se sploh zavedaš svojihi izjav?

Malo si preberi o evoluciji človeka, pa ti bo vse jasno.

Razen, če si eazy verzija.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.931
5.378
113
@erikson....glede na popravke in slovnico na plakatih...delujejo zelo "izobrazen kader"....nej jih zaposlijo pr VW...ni 2x za rect da jim stweakajo 2.0TDije da bodo zero emission
hysterical-1.gif

nacek

Guru
13. okt 2012
3.007
646
113
kaj pa če je to res

Denimo na to, da je neki podčastnik – to naj bi se zgodilo na območju Maribora, kjer so resda številni slovenski državljani, tudi člani družin zaposlenih v Slovenki vojski, v precejšnji socialni stiski – kruh, namenjen migrantom in beguncem, »kradel«, še preden so ga vojaki lahko razvozili do begunskih centrov. Skrivaj naj bi ga odnašal v svoj avto, menda z namenom, da bi ga pozneje odpeljal domov, svoji družini.

http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/vojak-je-kradel-kruh-za-begunce

Kamele0N

23. jul 2008
42.931
5.378
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
...kzs

A tole je že bilo:
Welcome to Slovenia
rolleyes-1.gif

VELEIZDAJA!!!

in kaj je narobe ce so beguncem razlozili potek postopka?

kaksna veleizdaja clovek? tukaj jih okol 60 zaprosilo za azil. grozno!

Sam ti pa vsakič bolj presenečaš s svojo inteligenco.......se ne čudim...ravno fČeraj sem bil v vaših koncih.....da popeesdiš
smile-1.gif

A veš da smo na meji z šengenom........da še ne vemo al bomo na eni al na drugi strani šengena......da ne vemo al jih bomo mel jutr v azilnih domovih teh 60....al jih bomo mel 2000......al jih bo nakonc 50.000.....NEEEE ČUJ KA TE JE tebe to kratkomalo briga.....Mam`ca bi rekla.......pa ti ne vidš 20cm pred svojim nosekom
cheer.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
in kak je v nasih tako groznega? inteligenca al begunci?

od kje bi jih imeli 50000? do 2000 vemo da bomo prisli, ne vem od kje teb stevilka 50000? ce ves kaj vec, kr povej... bos vsem resil uganko...

in se vedno ne vem kje je tukaj veleizdaja. veleizdaja je tud ko tajkuni zafurajo skor vse tovarne, da slovenski delavci nimajo kje delat. pa se takrat ni noben drl da se dogaja veleizdaja.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.293
3.758
113
Od kod 50.000?
Toliko se jih "nateče" v enem tednu, ko se Avstrija odloči, da zapre mejo.
Misliš, da smo mi sposobni našo mejo diht zapreti v enem dnevu?

Kamele0N

23. jul 2008
42.931
5.378
113
Inteligenca.......brez zamere ampak sej ste sončki......pa zabavni......ampak ko je treba k stvari resno stopit pa vas veliko tam v glavi kokoške odpove
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Od kod 50.000?

trenutno vlada s svojo brezjajčno politiko ni sposobna meje zapreti niti v enem mesecu, morda v enem letu, se pravi ko bom v sloveniji 3 milijone beguncev...

vlada naj odstopi!!!!!

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kokr Cerarja poslusam, dobim obcutek, da smo res cist nesposobni. Pa kam bos sprejemal nove ljudi, ce mas se svojih 100k nezaposlenih, pa revezev.... in ddobil bomo kaj? Sposobne ljudi, zeljne dela?
hysterical-1.gif

En pulcaj nej se mi se narise z radarjem nekje, al pa ce mam prvo pomoc, strela jasna!
jezen.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.605
6.811
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
No fantki, a se že pripravljate na vojno?
Ah ja, grem stavit, da so uni dol veliko bolj pripravljeni kot vi
frown-1.gif

Pomojem bi blo najbolje, da se tole politično reši. Tudi "Cmerar" bo dober za vas.
tongue-1.gif

Sploh pa, zakaj mislite, da vam pripada višji standard kot ostalim ljudem iz Afrike, Azije.......vsi so isti ljudje kot vi
confused-1.gif

Sej vem, da provociram, sam zanima me, če kdaj razmišljate v tej smeri?

Kaj te je z tabo?

Daj onemu kameltrajbaru čopič, šmirgl, kit in barvo v roke da si sanovanje prepleska pa da vidimo njegov izraz na obrazu. Mi smo si sami ustavrili status in premoženje. Oni si ga niso. Če so enako sposobni kot mi, se vprašaj zakaj si ga niso.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.580
4.088
113
Dobro, da nekateri Slovenci lahko še delajo in prispevajo za refjuđis veklom.
Mimogrede, a so migranta, ki je pri nas umrl že pokopali. Je bil pogreb v družinskem krogu......?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Seveda, sej ze video Welcome to Slovenia lepo pove, da tip sam razlaga kako dobis denar kot azilant, pa zastonj solo, pa zdravstvo, pa bivanje...Nic ne pove o tem, da mors delat tolk pa tolk cajta, pa da sluzb ni lih na pretek.....to pa ne....sej ne rabs delat! Ti sam prrids, pa ti kr dajo evre!
bonk.gif

En pulcaj nej se mi se narise z radarjem nekje, al pa ce mam prvo pomoc, strela jasna!
jezen.gif

Jaz sem dal prijavo na youtube, da je posnetek zavajajoč, da so v posnetku navedene laži, ki bodo ljudi popolnoma zavedle stran od realne situacije. Če še kdo odda tako prijavo se mogoče doseže, da ga zbrišejo
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Od kod 50.000?

in ti mislis, da bomo kr en teden imeli odprte meje?? kako ste tok jasnovidni? zakaj ne trzite tega daru??

ce ne ves kako potekajo sedaj postopki, si malo oglej kaksno oddajo, sej skoz isto govorijo. v slo 2000, iz slo 2000. stevilke so simoblicne.

glede na to da se pocasi vsi pripravljamo na zaprtje meje, mislim da smo jo sposobni. vpoklic rezervistov, ograje in cedalje bolj pogosto omenjanje tega v medijih ze napeljuje k temu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.