velika večina jugoslovanskih priseljencev je ponosna na svoje sinove da se ovako muški ponašaju, tu in tam kakšnemu pa je tak izmeček v sramoto in bi mu z veseljem primazal nekaj klofut, če bi vedel kako se sine v šoli in izven šole obnaša. Kako je s temi "kamničani" ali od koder že so ? So starši ponosni na njihove "albanian mafia" majice, ali se tako obnašajo le ko so izven domačega radarja ?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Če je puška še lahko dobra replika Airsoft orožja (ampak dvomim) pa tile metki sigurno niso.
![]()
Sicer pa tudi njegov bratranec ima podobne reči doma.
Kako enostavno bi policija prišla do podatkov samo z pregledom FB objav. Ampak verjetno ni interesa.
Lepo stopiš (policist/kriminalist) do Rebec d.o.o. in zahtevaš izpisek vseh ki so kupili kalaša Legion Saiga.... http://www.rebec.si/si/puska-izhmash-saiga-mk-7-62x39-i1640.shtml
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Eh, moram.....če ste tok sposobni, zakaj sploh spuščate Merklove za krmilo? Zaradi kvot? Zaradi tega, da pokažete, da so ženske enakovredne?
Miselnost drugih je, da so ženske za šporget, tko, da se jim lahko brez problema pridružiš.![]()
Kakšni so pa tvoji možgani, da neovirano sroduciraš take izjave proti ženskam? Se sploh zavedaš svojihi izjav?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
in kaj je narobe ce so beguncem razlozili potek postopka?
kaksna veleizdaja clovek? tukaj jih okol 60 zaprosilo za azil. grozno!
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Od kod 50.000?
Toliko se jih "nateče" v enem tednu, ko se Avstrija odloči, da zapre mejo.
Misliš, da smo mi sposobni našo mejo diht zapreti v enem dnevu?
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
No fantki, a se že pripravljate na vojno?
Ah ja, grem stavit, da so uni dol veliko bolj pripravljeni kot vi![]()
Pomojem bi blo najbolje, da se tole politično reši. Tudi "Cmerar" bo dober za vas.![]()
Sploh pa, zakaj mislite, da vam pripada višji standard kot ostalim ljudem iz Afrike, Azije.......vsi so isti ljudje kot vi![]()
Sej vem, da provociram, sam zanima me, če kdaj razmišljate v tej smeri?
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Seveda, sej ze video Welcome to Slovenia lepo pove, da tip sam razlaga kako dobis denar kot azilant, pa zastonj solo, pa zdravstvo, pa bivanje...Nic ne pove o tem, da mors delat tolk pa tolk cajta, pa da sluzb ni lih na pretek.....to pa ne....sej ne rabs delat! Ti sam prrids, pa ti kr dajo evre!![]()
En pulcaj nej se mi se narise z radarjem nekje, al pa ce mam prvo pomoc, strela jasna!![]()
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Od kod 50.000?
Toliko se jih "nateče" v enem tednu, ko se Avstrija odloči, da zapre mejo.
Misliš, da smo mi sposobni našo mejo diht zapreti v enem dnevu?