Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ja, smajliji nadomeščajo pomanjkanje besednega zaklada, točno tako in nič drugače
aplauz.gif
Da pa tudi mene pristevaš med vas ksenofobe (kar smo že ugotovili da si) si pa res nisem mislil.
Saj bi ti še kaj napisal v zvezi s tem pa vem da je brezveze, bi prej kaj steni dopovedal kot pa tebi
bonk.gif

Ze zaradi "vas muslimanih" si ksenfob. Pa lahko nastejem se nesteto razlogov zaradi katerih si vsaj ksenfob. Glede na to da si moderator in da na temi spodbujas fasizem bi se dalo trditi da si se kaj drugega.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja res ste miroljubni v tem mislenju...

btw ti predstavljas vse te muslimane?

on je govoril o nas muslimnih in logiki... nauci se brati
smirk-1.gif
in uporabljati "ste"

sploh pa uporabiti "ste" in potem mene sprasevati ce predstavljam "vse"
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.948
5.329
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ti že veš
grims-1.gif

p.s. v bistvu mi to ni niti malo smešno ampak kaj bom ugovarjal tebi, vsevednemu zagovorniku religije miru
smirk-1.gif

In ne, poanta tistega smajlija ni to, da se mi tako dogajanje zdi smešno. Seveda je pa logično razumevanje stvari pri vas muslimanih dokaj zahebana reč
smirk-1.gif

Res? Ne zdi ti se smesno ampak smilie-je uporabljas ,ker ne najdes prave crke? Se dobro da "nas muslimane" boli k. kaj si kak omejen ksenofob misli...
smirk-1.gif

Tukaj si odgovarjal za vse muslimane...pa ceprav v navednicah...da se ne bova ucila brat
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ti že veš
grims-1.gif

p.s. v bistvu mi to ni niti malo smešno ampak kaj bom ugovarjal tebi, vsevednemu zagovorniku religije miru
smirk-1.gif

In ne, poanta tistega smajlija ni to, da se mi tako dogajanje zdi smešno. Seveda je pa logično razumevanje stvari pri vas muslimanih dokaj zahebana reč
smirk-1.gif

Res? Ne zdi ti se smesno ampak smilie-je uporabljas ,ker ne najdes prave crke? Se dobro da "nas muslimane" boli k. kaj si kak omejen ksenofob misli...
smirk-1.gif

Tukaj si odgovarjal za vse muslimane...pa ceprav v navednicah...da se ne bova ucila brat
smile-1.gif

Mislim da se bos moral kr nauciti brati... Tukaj imajo navednice svoj namen. Kako in zakaj bos ze sam pogruntal. Namig, poglej v njegov post.

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ti že veš
grims-1.gif

smirk-1.gif

smirk-1.gif

smirk-1.gif

Velike besede od muslimana, katerega sveta knjiga govori o tem, kako si vsi ne muslimani zasluzijo pekel. Kdo je zdaj tu ksenofob?
stupid-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Že osnova muslimanske vere, da so ženske manj vredne od moških, ti pove vse o njihovem mišljenju... Takšno prepričanje sodi v obdobje neandertalcev.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Že osnova muslimanske vere, da so ženske manj vredne od moških, ti pove vse o njihovem mišljenju... Takšno prepričanje sodi v obdobje neandertalcev.

To trdis na podlagi neke teoloske izobrazbe, poglobljenega znanja, itd, itd? Lahko potem analiziramo kaksno je stanje zenske na Zahodu vendar je potrebno vedati na kaksni podlagi debatiramo....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Islam bi morali v Eu prepovedati !
Vse tepiharje nazaj na bv.
V Eu bv nihče pri zdravi pameti noče.

zakaj:

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Na kozlanje mi gre, ko vidim naše šoferje v avtobusih in rešilcih z maskami. To je katastrofa, da se moramo ukvarjati z nekimi ljudmi, ki ne sodijo sem niti niso pripravljeni, da bi se integriral v naše okolje. Res nima nihče v evropi jajc rečt dost je tega sranja?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.271
3.285
113
Za Easy-ja in Ericsona ki tako rada lepita slike otrok, bom še jaz prilepil eno dveh luštnih sirskih otrok kakšne vsak dan videvamo na njunih slikah. Ta dva sta iz mesta Idlib imata lep nasmeh kot ga vidimo na slikah naših fotografov na mejah. Njuna edina napaka je njuno prepričanje. En bi streljal Američane in Evropejce drugi bi bil samomorilec.

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
http://svet24.si/clanek/novice...preko-madzarske
Domnevni napadalec v Parizu naj bi v Avstrijo prišel preko Madžarske

Citat:
Eden od teroristov, ki so v petek sejali smrt v Parizu, naj bi bil Ahmed Almuhamed, ki so ga 3. oktobra
v valu beguncev iz Turčije registrirali Grki. Kasneje je bil registriran v Srbiji in na Hrvaškem, od koder je
odšel naprej v Avstrijo, domnevno preko Madžarske in ne Slovenije.
...

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/srbijanski-blic-terorist-je-25-godisnji-ahmed-almuhamed/151115001
Srbijanski Blic: Terorist je 25-godišnji Ahmed Almuhamed

tomi

Guru
1. sep 2007
18.940
10.099
113
MB
na zadnja dva

eazy mode on

kaj te kopirata to neke izmišljotine much? google much? islam rulz much!

/off

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:

Citat:
Eden od teroristov, ki so v petek sejali smrt v Parizu, naj bi bil Ahmed Almuhamed, ki so ga 3. oktobra
v valu beguncev iz Turčije registrirali Grki. Kasneje je bil registriran v Srbiji in na Hrvaškem, od koder je
...

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/srbijanski-blic-terorist-je-25-godisnji-ahmed-almuhamed/151115001

Francozi tega še niso potrdili.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:

Citat:
...

Francozi tega še niso potrdili.

Glavno, da so potrdili, da so zaposlili sirijskega kirurga takoj na Dunaju.
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
na zadnja dva

eazy mode on

/off

Tudi ce verjames v novice (jaz ne btw) pogruntas kako debilna je bila naci retorika ves ta cas...Iz Sirije, ima dokumente much, registriran na meji, bla bla bla bla..... Orozje so pa baje kupili od Srba.

Ves cas pa driskanje o unicevanju dokumentov, "ekonomskih migrantih" iz Tunguzije", raketometih v torbicah, kako je nujno vse oh in sploh registrirati, bla bla bla bla.....

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.217
3.848
113
Debilni so muslimani (ne vsi, vsekakor pa vedno več in več). Po eno strani tako kurcajo čez zahodnjake in njihova način življenja, po drugi strani pa si očitno ravno takega življenja močno želijo. Skrajni čas da se meja hermetično zapre in spušča naprej samo tiste z papiriji iz vojnih območij (če je nekje ISIS še ni vojno območje, samo oblast je druga - se bolj ravna po mohamedovih zapovedih).

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
na zadnja dva

eazy mode on

/off

Tudi ce verjames v novice (jaz ne btw) pogruntas kako debilna je bila naci retorika ves ta cas...Iz Sirije, ima dokumente much, registriran na meji, bla bla bla bla..... Orozje so pa baje kupili od Srba.

Ves cas pa driskanje o unicevanju dokumentov, "ekonomskih migrantih" iz Tunguzije", raketometih v torbicah, kako je nujno vse oh in sploh registrirati, bla bla bla bla.....

2953711-its_a_conspiracy.jpg

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Debilni so muslimani (ne vsi, vsekakor pa vedno več in več). Po eno strani tako kurcajo čez zahodnjake in njihova način življenja, po drugi strani pa si očitno ravno takega življenja močno želijo. Skrajni čas da se meja hermetično zapre in spušča naprej samo tiste z papiriji iz vojnih območij (če je nekje ISIS še ni vojno območje, samo oblast je druga - se bolj ravna po mohamedovih zapovedih).

Nisi razumel posta? Zgoraj omenjeni JE IMEL papirje, JE IZ VOJNEGA OBMOCJA (Idlib - to je skoraj center "vojnega obmocja"). Pa nekako dvomim da je zapustil Idlib ,ker je "zelel zahodnjaski nacin zivljenja" ampak kontraj. Torej?

p.s.: "hermetično" zapreti meje je nemogoce tudi ce bi imeli sredststva za taksno zabavo (Izrael)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.