Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tale je adi je itak ena izbegljica, tako da bi ga lahko pustili v ograji.
tega i_diota sploh nisem hotel gledat. A je prišel preko???
Ko sem videl, da mu je bil prvi test balon, sem odnehal....

Pri vsem skupaj me najbolj moti, ker je splošno Slovensko mnenje dokaj enako. Stop migrantom! Potem se pa posamezniki najdejo in preko TV, fb, you tube, časopis..... pederiš-ejo v čisto drugo smer. Če je država postavila ograjo iz nekega vzroka, ne vem koji [cenzura] pametuje neki .....iæovoæ da bi dokazal, da se da skoz njo. Upam, da se je vsaj pošteno razrezal. Isto velja za tista dva, ki v Grčiji usmerjata migrante skozi Slovenijo. A ni nobene kazni za državljane, za ogrožanje varnosti?? Kdaj bo tem ljudem jasno, da tudi STOP znak, ki ga postavi država na križisču pomeni stop. A je treba potem pred križišče tudi napeti bodečo žico, da bo nekdo STOP upošteval. Ali bo dokazoval, da gre tud tako čez? .....

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
še en novinar, ki misli da je odkril toplo vodo.

http://www.publishwall.si/aktu...migrante-naprej
kolk so brez možganov je sicer možno, ampak s tem si bodo skopali še večjo jamo. Ni mi jasno, kako lahko pomislijo na to, da kot članica EU napade državo EU oz. šengensko mejo?!?!?! S tem bi razbila nekaj, za kar je prosila in čakala leta. Šengen... aja... ne priznavajo oni šengen niti vejo ne , kaj j eto

I

Izbrisan uporabnik #488

Dokler boš ti obrezoval ndl. zdrave otroke, se nimamo kaj pogovarjati.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
A to je ta?
46313-mitja-okorn-reziser-in-adi-omerovic-novinar-a-kanal.jpg

Ta [cenzura] je igral v unem blesavem filmu Tu pa tam. Že tam je igral debila...no vprašanje če ga je res igral, pomoje je to naravni talent

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
http://www.frontpagemag.com/po...niel-greenfield
Citat:

80% OF TURKISH MUSLIM SETTLERS IN GERMANY LIVE OFF WELFARE
Three million Turks live already in Germany already, while 2.5 million of them have German nationality, and the majority of them are conservative Muslims.

Very few Turks in Germany have a regular job; about 20%. The other 80% live on the so-called Hartz IV (state social benefits). 70% of their children have no GCSE; they left school before they finished their basic education.

Sedaj so uvozili dodatnih milijon, od katerih jih je 80% na ravni 1 razreda OŠ http://www.siol.net/novice/svet/2015/10/izobrazba_sirski_begunci.aspx (oni iz razvite Sirije) , na kakšni stopnji so potem Afganistanci, Pakistanci in podobni
evil.gif
?
Inženirji, astronavti, zdravniki torej.

Citat:

Podatki o izobrazbi sirskih beguncev v Turčiji

AFAD je podatke zbiral s pomočjo vprašalnikov. Na podlagi odgovorov sirskih beguncev so Turki ugotovili, da je:

- 16,1 odstotka sirskih beguncev v Turčiji nepismenih,

- 7,8 odstotka nima končane nobene šole,

- 34,5 odstotka ima samo osnovnošolsko izobrazbo,

- 21,6 odstotka ima srednješolsko izobrazbo,

- 11,1 odstotka ima opravljeno maturo,

- 8,9 odstotka ima višje- oziroma visokošolsko izobrazbo.

Te podatke so v Ifo inštitutu primerjali s podatki Unesca o izobrazbi Sircev iz leta 2009, pred državljansko vojno, ki je izbruhnila leta 2011. Primerjava pokaže, da je izobrazba sirskih beguncev v Turčiji malce višja od ravni izobrazbe iz leta 2009.

kzs:
http://www.siol.net/novice/slovenija/2015/11/koliko_nas_bo_stala_migrantska_kriza.aspx
Citat:

Koliko bo Slovenijo stala migrantska kriza?
Ministrstvo za obrambo je oktobra zaradi migrantske krize imelo več kot dva milijona evrov stroškov, ki jih mora kriti iz lastnega proračuna. Zato ne bo vaj, izobraževanj in usposabljanj.

Citat:

Podatkov o stroških policije pri obvladovanju migrantske krize še ni, ministrica pa navaja, da skupni stroški dnevno znašajo 770 tisoč evrov.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Pa pojdi čez bolgarsko mejo in drži fakiča v zrak. Eden od ilegalcev je poskusil, pa nobeden več. Vojska ima ustavno dolžnost varovanja meja, po potrebi z vsemi sredstvi. Seveda pa je druga varianta, odpreti vse meje in ukiniti ves nadzor. Da pa bo nek hanžek rekel da gre lahko kdorkoli čez mejo po svoje in brez papirjev, pa ga je treba razglasiti in obsoditi kot veleizdajo.
Dobro da ne boš veleizdaje obsodil še Franclna iz sosednje ulice, ki je tudi rekel, da so begunci dobrodošli.
Ni nič narobe in nič kaznivo, če Hanžek, pa tudi ti in jaz ali pa Fancl lahko izražamo svoje mnenje, je pa zelo narobe, da bi za izražanje mnenja nekoga obsodil veleizdaje.

Obsodit je treba tiste, ki so imigrante ilegalno spuščali v državo v nasprotju z zakoni. Torej policaje,vojsko, in vse ostale, ki imigrantom pomagajo pri kaznivih dejanjeh, in seveda obsodit tudi imigrante, če kršijo zakon. In kršijo ga že sprvim korakom v našo državo.

Zadnjič je en dobil eno leto zapora, ker je v avtu prevažal 6 imigrantov. Koliko bo pa dobil tisti, ki organizira prevoz desettisočim ?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni se je samo smejalo, ko je [cenzura] probal splezat skoz. Ko neka A je to varjanta
hysterical-1.gif

Ja ampak on je ugotovil,da je to nemogoče,nakar pridem kmet in konj,ki pa pravta da je to mala malca
hysterical-1.gif

Si preprican da si sploh razumel (dokaj simpl btw) prispevek? Adi se ocitno odlocil (IMHO napacno) da prikaze nehumanost ograje. Da bo to razumljivo tudi najbolj pocasnim je tudi ilustriral (slike puncke v mrezi). Da bi dodatno ilustriral nehumanost tudi dolgo casa posveti ucinku mreze na kozo.

Ce bi zelel prikazati ali je to mogoce ali pa storil ,kar so storili drugi begunci. To zagotovo ve ,ker so bile slike iz serije kakor prej omenjena slika puncke. Torej vzames klesce in mrezo prescipnes, vrzes paleto ali vecji hold cez, vrzes vojasko deko (ali celo dve) cez mrezo, vzames dve vecje palico in mrezo povzdvignes, itd, itd. Vse to je ze bilo probano/videno/testirano. Kdorkoli za uporabljati Google bo bp nasel tudi sliko kako se zadevi streze. To se pocne na "balkanski poti" in ne v labu pod xyz pogoji. Na zelo simpl in neposreden nacin pokaze vso k. debilnost postavljanja mreze kakor zascito za karkoli v 2015.

Adija na koncu resi kmet ,ki v nekaj sekundah z LET3 metodo "kurcem v celo" prikaze vso debilnost ograje.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
ta je se posebaj kreativna....

Migrants coming from Serbia are getting more inventive in defeating the razor-wire border fence by using sleeping bags and diapers to form holes in the barbed wire and slip into the country through the hole.

migransok_roszke11_gs.jpg

migransok_roszke07_gs.jpg

migransok_roszke08_gs.jpg

migransok_roszke09_gs.jpg

Ograja: xxx.xxx EUR
Pampers: 10EUR

Owned

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Jaz bi na random spuščal vsake toliko notri 220V, seveda vse pravilno označeno in opozorjeno. Kdor bo imel to smolo (ali srečo v našem primeru), ga bo pač scvrlo.
cheer.gif

Nekaj takega kot v laboratorijih učijo podgane v labirintu...sčasoma se naučijo kaj lahko počnejo in kaj ne.

nacek

Guru
13. okt 2012
3.009
648
113
si pozabil kaj pišeš se še kar ponavljaš nič novega

ko zacne clovek citirati xyz medij se mora res vprasati ce je pri zdravi pameti ali samo zlonameren

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
si Slovenci res to želijo

Ko si je okoli glave do neprepoznavnosti ovila dolg šal, me je njena kretnja globoko presunila ob spoznanju, da se je spremenila tudi ona. ”Bolj varno bo, če greva na cesto pokriti,” me je podučila. Uprla sem se ji. Takšnega skrajnega ponižanja kot svobodna ženska nisem mogla sprejeti. ”Boš videla, tudi v Sloveniji boste zdaj zdaj na istem, kot smo mi,” je stvarno, sprijaznjena s kruto realnostjo, skomignila z rameni.

http://nova24tv.si/aktualno/slovenke-v-frankfurtu-se-zaradi-varnosti-ze-pokrivajo-z-ruto/

pa eno od mnenj

Ob takih člankih se le privoščljivo zarežim(čeprav je to zelo neresno ,ampak),zanimivo bo videti vse tele ženske,ki se tako sedaj napihujejo ,repenčijo kako pogumne so ,kaj bo ,če do tega pride in ,kar pa je še največji hec(žalost) jih v to peljejo ravno levi naprednjaki ,feministke,borci za enakopravnost ,človkoljubi,humanitarciin ne desni nazadnjaki.

ko zacne clovek citirati xyz medij se mora res vprasati ce je pri zdravi pameti ali samo zlonameren
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.953
5.323
113
220V pri taki labavi ograji ne pride v poštev......ker hitr narediš kratek stik in......

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
ksz

Ograja v bistvu res ne bo učinkovita če ne bo varovana, kar upam da se pristojni zavedajo.

Komentarja prispevka "novinarja" se pa raje vzdržim.

Cmerar je danes v intervjuju povedal, da beguncev, ki jih bodo vračali iz D in A, ne bomo sprejeli. Upam da se bo tega držal.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Citat:

Cmerar je danes v intervjuju povedal, da beguncev, ki jih bodo vračali iz D in A, ne bomo sprejeli
Kako si lahko tak debiill in karkoli verjameš nekomu, ki ga imenuješ Cmerar ?
27.9 je govoril v ZN NY da Slo ograje ne postavila.
Govorili so tudi, kako so pripravljeni na naval migrantov.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:

Cmerar je danes v intervjuju povedal, da beguncev, ki jih bodo vračali iz D in A, ne bomo sprejeli
Kako si lahko tak debiill in karkoli verjameš nekomu, ki ga imenuješ Cmerar ?
27.9 je govoril v ZN NY da Slo ograje ne postavila.
Govorili so tudi, kako so pripravljeni na naval migrantov.

Sine, pazi na izraze ....
10.gif

A sem rekel da mu verjamem ???!!! Malce preberi moje poste in boš ugotovil kakšno je moje stališče glede tele "migrantske krize"
wink-1.gif

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.080
138
63
Doma
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
To nas bo očitno doletelo..

Res... Prav to... Begunce je treba skoraj privezati da sploh ostanejo v SLO ampak prav to se bo zgodilo... Dejmo se malce fasizma, se malce ksenofobije in kretenizma... Tega res ni bilo dovolj v tej temi!
priden.gif

Ideal je pa seveda nek pacient ,ki na cesti najeda mimoidocim
bonk.gif

Da je bil pacient del dokumentarca o islamofobiji pa ocitno ne kapne ....

A boli
sprasujem se.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
220V pri taki labavi ograji ne pride v poštev......ker hitr narediš kratek stik in......

govoril sem v približkih... hotel sem samo povedat kako bi rešil stvar, da bi se je bali in ne dotikali

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.