Pa na tebe tudi, kot sem že nekajkrat povedal, najprej pridete na vrsto ateisti, homosexualci in levičarji. Ko to popucajo smo na vrsti mi.
Citat:
Morpheus: The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you're inside, you look around, what do you see? Businessmen, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it.
Nestrpen kot je sumim, da bo začel že mnogo prejCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Eazy bo tedaj streljal nate
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pa na tebe tudi, kot sem že nekajkrat povedal, najprej pridete na vrsto ateisti, homosexualci in levičarji. Ko to popucajo smo na vrsti mi.
Citat:
We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Gadafi:
Speech to heads of justice of the Jamahiriya (20 May 2009)
Citat:
We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades.
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Kake traparije je danes natresel predsednik Borat - da moramo vzeti toliko beguncev kot lahko, potem pa bomo z ostalimi državami iskali rešitev... dragi moji predsednik SLovenije!!! Ki mora v prvi vrsti skrbeti za narodov blagor, bo v prvi vrsti poskrbel za druge in potem s sosedi (ga. Merkel - novi fûhrer) ritolizniško spraševal kaj lahko kot lakaj še naredi?!
Bog nam pomagaj kakšno moč ima sposojen denar nad našo vlado...
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
to je bolj izjema kakor praviloma... dogaja se ,ker se obstajajo dobri ljudje na tem planetu... vsekakor boljsi od tebe
Vlada je podaljšala ukrep, s katerim je bil ustavljen promet potniških vlakov med Hrvaško in Slovenijo. Veljal bo do 6. ure zjutraj v soboto. Poleg tega je vlada na dopisni seji odobrila 25 novih zaposlitev na notranjem ministrstvu zaradi povečanega prihoda beguncev in migrantov.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Na RTV sem prebral, da so rezerve vpoklical. Že? Kaj mamo tolk mal policajev?
Očitno bojo jutri že naši skavti v delovni obleki.
Sem prebral ja, ne se hecat, 25! Rešeni smo, le da močno prej kak hitr tečaj nardit. Recimo v parih urahCitat:
Uporabnik erikson pravi:
Vlada je podaljšala ukrep, s katerim je bil ustavljen promet potniških vlakov med Hrvaško in Slovenijo. Veljal bo do 6. ure zjutraj v soboto. Poleg tega je vlada na dopisni seji odobrila 25 novih zaposlitev na notranjem ministrstvu zaradi povečanega prihoda beguncev in migrantov.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Na RTV sem prebral, da so rezerve vpoklical. Že? Kaj mamo tolk mal policajev?
Očitno bojo jutri že naši skavti v delovni obleki.
Taborniki v Ljubljani že danes pomagajo.
V bistvu v tistem trenutku, ko se pusti popisati in zaprosi za azil postane prosilec za mednarodno zaščito in če so njegove navedbe in strahovi resnični postane begunec begunec in ima zelo lepe pravice v naši državi. Do tega trenutka jih je pri nas za to zaprosilo 15, na hrvaškem ena ženska z otroki. Vsi ostali so migranti in nikakor ne begunci, kot ves čas napačno navajajo.Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če želijo prečkati naj pokažejo dokumente in plačajo vizo.
Kot za vse ljudi... če so tranzitarji
Al za njih zakoni ne veljajo?
...in vizo bodo v sedanjih razmerah sigurno dobili kajne ?
Legitmirat se nočejo, ker to pomeni, da bodo popisani in je potem velika možnost , da ostanejo tukaj,kar pa ne želijo......in predvidevam , da tudi tebi to ne diši najbolj.