Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
http://www.zurnal24.si/video-skupina-30-beguncev-brez-tezav-prisla-v-slovenijo-clanek-256826

naši sploh ne vedo koliko jih je v sloveniji če se takole enostavno sprehajajo čez.

hysterical-1.gif

Kakšen kaos bo ko jih ene 5.000 v dveh dneh sem udari. Hrvati so lepo dvignili roke, da ne bodo več popidovali, sam gas naprej, naši na meji pa zgleda sploh ne vejo kje je meja. Juhej..Ko jih bomo pa hoteli do avstrice spraviti (kamor v bistvu tudi sami migranti hočejo) bodo pa avstrici lepo rekli, kar imejte jih saj ste varna država in se bomo praskali po glavi.
Sej bodo lezli čez Karavanke
evil.gif

Koroška je bolj prijazna za "lezt čez mejo".

Zakaj pa je jodlarski kancler včeraj panično skakal po lijepi naši in sloveniji, oni pač nimajo takšne možnosti, ko imajo mađari, da bi na hitro blokirali naval in to jim je jasno, zato je pač lobiral, da bi zadeve mi in hrvati malce zajezili, oz si razporedili breme.

očitno so ga hrvati odjebali, kaj pa se je zmenil cerar, pa še bomo videli.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
eden od komentarjev
oni pa še vedno med oblaki

Lahko bi te smutije na Obrežju al pa v Dobovi pripravljal, lahko tudi ob Sotli pa bi s tem še okolje promoviral ampak ne, so se raje v LJ šopirili na račun državljanov/davkoplačevalcev!

Trije evropski poslanci Lojze Peterle, Tanja Fajon in Igor Šoltes so v okviru evropskega tedna mobilnosti pripravili smutije na kolesih in se odpeljali na kolesarski potep.

http://www.rtvslo.si/zabava/dr...si-jutri/374345

hysterical-1.gif

PROKLETI "BOLNIKI"
bonk.gif

na mejo naj gredo migrante popisovat.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Vse lepo in prav, samo...Avstrici bodo lepo rekli, oap nimate papirjev, ne spostimo te noter. In bo kaj?

Stal bo človek tam, ker ga slovenija ne bo sprejela nazaj, tako kot jih hrvati ne, potem pa bo zadeva eskalirala, ko bo naenkrat 10.000 in še več ljudi "na nikogeršnji" zemlji, potem pa bodo jodlarji kaj, začeli strelat po njih? seveda to ne gre tako in jih bodo sprejeli in nastanili nekam...

saj ne more avstrijski policist migranta "prijet za roko in peljat nazaj na naše ozemlje", takih pooblastil nimajo, tako kot naši ne morejo nič, če jih hrvati ne sprejmejo nazaj.

edina rešitev je fizična ovira, da migrant ne pride preko meje, FIZIČNA, to pa je praktično nemogoče narediti na SLO - AT meji, ni to tako lahko, kot je na mađarski.

Misliš?
Kaj se je zgodilo s prvimi 14timi...smo jih peljali nazaj na Madžarsko, so rekli, ne hvala, pa so šli v Postojno...dobimo 200 migrantov na vlaku jih peljejo nazaj na Hrvaško, rečejo ne hvala..pa gredo v Postojno...misliš da 10.000 jih bomo pa sposobni spraviti čez mejo, če jih še 14 ne znamo
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Narobe si me razumel. Slovenije nima možnosti "deportirat" migrantov, ki so že pri nas, tako kot jodlarji nimajo te možnosti.

Torej če bodo migranti šli naprej in ne ostali pri nas, bodo prišli tudi v AT in če jih naši ne bodo želeli sprejeti nazaj, jodnarji nimajo možnosti, kot z orožjem ustaviti naval. Pa še to tam, kjer bodo organizirane množice, kaj bodo po koroški po gozdovih lovili ljudi, pa jih strelali? al jih bodo nastanili v zapor, kot kriminalce?
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
hrvati so se nacionalno lotili tega, baje lokalni prebivalci sami, z osebnimi vozili, prevažajo migrante naprej do slovenije.

podobno lahko naredimo tudi mi, ne pa se panično odzivat.

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
ZL: priča smo dvojni igri slovenske vlade

V opozicijski ZL od premierja Cerarja zahtevajo, da "nemudoma odpre vse meje, izpolni svojo obljubo o solidarnosti ter beguncem takoj zagotovi varen prehod in vso potrebno pomoč", je v izjavi novinarjem v DZ povedal poslanec ZL Matej T. Vatovec. Od vlade po njegovih besedah še zahtevajo, naj suspendira izvajanje schengena in dublinske uredbe.

Pa kdo je te levicarske telebane volil?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Vam rečem, da bo slovenija najebala, ko pes. Avstrija bo malce drugače reagirala...Rekli bodo NE in pika. Cmerar pa se bo scmerir in proučeval naprej.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Povej mi kaj pomeni NE v praksi? Če gre migrant preko meje in je na AT ozemlju, kaj imajo oblasti za storiti?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zdaj so pri Kalinu postavili patruljo:

CPLq52aUEAAtT1b.jpg

Ampak kaj bosta dva policaja, ko bo pridivjala horda?
Mene bosta ustavila in odvedla na policijo ter sodišče, ko bom poskušal iti z veljavnimi slovenskimi dokumenti čez. Mene Slovenca ja, te bosta pa samo opazovala.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Kaj so nas spet nabil na kol teli EU pizduni da vlada takole reagira... pa puni [cenzura] mam že te EU in kapitalizma

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Kaj pomeni NE v praksi. To pomeni, da se bo slovenija hlapec zjokala in bo ubogala severne sosede in sprejela nazaj vse MIGRANTE, jebopasmater. Zakaj moramo zmeraj Slovenci najebati u 3PM.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
....aaammmm, pred 1 tednom so rekli, da jih bo koliko? 500? Buahahahahhahaha, debili
bonk.gif

Navaden folk ve, da jih bo več tisoč, oni gor pa tumpasti do amena. Nesposobneži!!!!!!

MoDeR

Pripravnik
9. jun 2009
50
0
6
Ljubljana
KSZ:

Ne morem se nehat čudit človeški naivnosti. Normalno, da bodo Hrvatje spustili čez imigrante. Prvič muslimanov ne marajo lih tok k jih Poljaki ali pa mi ne, drugič pa od kje naj najdejo argumente pred domačo javnostjo, da bodo to drhal futral če še zase nimajo dovolj.

Taktika je verjetno ves čas bila, da se pokaže interes za reševanje pred Evropsko javnostjo oziroma bolje rečeno, da se ne zamerjo preveč njim ljubim Nemcem, nikakor pa ne, da se spopadajo z njimi in da jih tok pogrupirajo, da bodo lepo v skupinskem naletu prišli na Slovensko mejo. To o koridorju kar se je govorilo, sem prepričan, da so se zmenili. Samo, da so Hrvatje to na glas rekli, naši pa ne upajo tega naglas povedat, ker se bojijo za Evropska sredstva.

Cmerar, če ma kolčkej toliko v glavi bo naredu isto kot Hrvatje. Dva dni se mal trudt, pa mal probavat vračat Hrvatom, k pa pride glavnina pa sam čimprej jih prepeljat do AUT meje potem pa mižat na obe očesi. Če se raja odloči, da bo šla čez bo šla čez, edini način da se jih ustavi je z metki, tega pa EU logično ne bo nardila.

V prve dva koraka sploh ne dvomim, da se nebi zgodila. Pri slovenskih pizdoliznikih me edino skrbi, da bi bli tok neumni pa od Avstrijcev nazaj jemali begunce, ali pa glasovali za kvote, ko bodo Nemci spet s tem predlogom pršli vn. Če bodo pa tukaj popustili, potem bomo pa najverjetneje dobili črnuhe iz Lampeduze.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.