bedaki na cesti

frodoo

Pripravnik
16. maj 2026
94
83
18
Žurnal ima tudi video

Scena iz Obale
Ko prideš z motorjem na bencinsko, tankaš s čelado na glavi in pride en japi težit. Velika prednost.
Samo vezir dol, če slučajno prvi mahne, potem ga potolčeš, sploh mu ne bo nič jasno, ko bo prišel k sebi.
V mojih moto cajtih smo morali sneti kahlo s piskra ko smo šli noter plačat. In smo jo ponavadi že pred tankanjem.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.582
6.213
113
Smrtna žrtev na e-skiroju
Po prvih podatkih je 46-letnik na Ulici Toneta Melive nenadno zapeljal v desno in padel. Kljub hitri pomoči je umrl na kraju. Voznik je uporabljal zaščitno čelado.

Kolikor vem, je priletel tudi helikopter po žrtev, ampak žal očitno ni bilo pomoči. Glede na leta in opis dogodka (če drži), je mogoče bil kak zastoj srca pred samim padcem.

tomi

Guru
1. sep 2007
20.153
11.627
113
MB
včeraj sem opazoval eno gospo, iz stranske ulice je želela zavit na glavno, na levo.

gost promet, je čakala pomoje ene 4-5 min, da je prišla ven.

medtem pa je imela če bi zavila desno 100m stran rondo, okol katerega bi zapeljala pa šla v željeno smer.

kak ljudje tega ne vidijo ?

erikson

Guru
25. avg 2007
26.230
9.405
113
medtem pa je imela če bi zavila desno 100m stran rondo, okol katerega bi zapeljala pa šla v željeno smer.
V Kamniku je pred enim tednom voznik umrl, ker se ni zapeljal okoli golfistke v rondoju.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.211
1.718
113
včeraj sem opazoval eno gospo, iz stranske ulice je želela zavit na glavno, na levo.

gost promet, je čakala pomoje ene 4-5 min, da je prišla ven.

To je dalje od havbe. Ti pa pricakujes da bi razmisljali ? wtf ?????????