Tudi to. Sem prepričan, da so Nemci vse imeli z zakoni pokrito. Hvala bogu, se jih je nekaj našlo, ki so nasprotovali takim zakonom.Še nedolgo pred tem pa da si šel skozi vrata pod tuš in skozi dimnik ven.
Tudi to. Sem prepričan, da so Nemci vse imeli z zakoni pokrito. Hvala bogu, se jih je nekaj našlo, ki so nasprotovali takim zakonom.Še nedolgo pred tem pa da si šel skozi vrata pod tuš in skozi dimnik ven.
Recimo bobu bob:Torej ne smemo postavljati pod vprašaj smiselnosti nekaterih zakonov?
Ker konkretno potrebo po varovanju ima kvečjemu transport denarja pa goriva za NEK, pa tuje delegacije.
Od vseh naših politikov pa niti eden ni niti približno tako pomemben, da bi med prevozom potreboval kakšno posebno stopnjo varovanja.
"Izguba" kateregakoli od njih pomeni kvečjemu da v DZ izberejo novega, ali pa v najslabšem primeru imamo namestnika ali VD do novih volitev.
Nekih posebnih znanj ali sposobnosti pa te varovane osebe tudi nimajo.
Zato še vedno pravim: med temi prevozi se preseravajo le zato, ker zakon to dovoljuje, ne pa iz dejanske potrebe.
Od kod ti pa to?Ti si res jezen na cel svet, ali kaj?
So imeli!Tudi to. Sem prepričan, da so Nemci vse imeli z zakoni pokrito. Hvala bogu, se jih je nekaj našlo, ki so nasprotovali takim zakonom.
Sorry napaka, komentar bi moral biti pod Ytbnxlgnem...Od kod ti pa to?
Ker pravim, da so nekateri zakoni neumni?
Al ker pravim, da so naši politiki en kup nepomembnežev?
Al ker pravim, da si (skupj z uradom) pumpajo ego, ker drugače ne zmorejo?
Glej, na dopustu sem, pa imam čas. Pa siesta je zdaj.
Edino kar ti hocem rect je, da si zaradi vztrajnega ponavljanja neumnih vprasanj padel v isti kos kot mirsi, ytbnd in brane new. Zivi v lala landu, sklicuj se na zakone le ko ti pase (a ves preobremenjeni zdravniki ki dezurajo pa to), ko ti pa ne pa ljudi okoli sebe sprasuj o smiselnosti zakonov, ki ti ne pasejo itd... In to je to z moje strani. Enjoy.Hočeš rečt, če tuja sila (al pa njeni varnostniki) odstrani NPM, potem nas lahko Madžari napadejo, pa bodo vojaki v vojašnici v MS samo gledali? Pa tisti v Cerkljah bodo mahali Hrvatom, ki ae bodo po AC proti Lj peljali?
Kako pa ko pride za teboj v enosmerni ulici? Ene tri take kolone so na kolodvorski ulici pred stranim tislerjem ze leta v zastoju. So prisli za en avto, ta se je ustavil ker se ni mel kam umaknit in so v pat poziciji. Eden od varnostnikov se je vmes upokojil in odsel domov, ostali pa dnevnice dobivajo. Pa dobri ljudje jim hrano nosijo.Apollo8 nekaj me zanima.
Kako pa potem tako vozilo s spremstvom brez motorjev ki štopajo promet, pride za tabo zdej na štajerski avtocesti med dramljami in s. konjicami ali kontra, ko se mu dejansko nimaš kam umaknat? beton desno, levo kovinska ograja. odstavnega ni ker je C1+1 ureditev.
Kaj naredijo? Vozijo tistih 60km/h kolko je omejitev ali te tišijo dol s ceste?
Se tam "umirijo" in peljejo go with the flow?
Ker tudi če zapreš odsek od dramelj do konjic ni šans, da ne naletijo na nekoga spredaj razen, če zaprejo vse za 10+min. potem bi še načeloma šlo.
Jaz da podpiram dežuranje?..., sklicuj se na zakone le ko ti pase (a ves preobremenjeni zdravniki ki dezurajo pa to), ...
To tudi meni ni jasno. Saj za vozila z modro-rdečimi lučkami ne obstaja omejitev hitrosti niti varnostna razdalja, niti znaki in semaforji, še najmanj pravilo desnega.Varnostne razdalje ??? Kaksne varnostne razdalje.