bedaki na cesti

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.700
14.453
113
Ce bi se vsi drzali pravil in se prvemu umaknili in ustavili ob robu bi bilo za vse skupaj manj strasno. Povsod po svetu se to izvaja, sam pri nas mamo nekatere odrasle soncke ki pa jih strasno vznemiri. Sicer so obicajno sposobni svoje vozilo dinamicno upravljati izven vseh meja predpisov, ko pride pa mimo kolona s spremstvom so pa nadogrozeni.

In na koncu ne gre za promet ampak custva bi rekel nas tomi.
BS

V bohovi recimo ni odstavnih in prlitijo prvo mopedisti in tolcejo po avtih in podobne fore. Glih vohas da je zdaj en problematik na nujni. Mar bi vipovce v resilcih vozli, manj tezav

Tako pa primitivci v spremstvu.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.331
11.190
113
BS

V bohovi recimo ni odstavnih in prlitijo prvo mopedisti in tolcejo po avtih in podobne fore. Glih vohas da je zdaj en problematik na nujni. Mar bi vipovce v resilcih vozli, manj tezav

Tako pa primitivci v spremstvu.
NPM kot najbolj varovana v RS nima mopedistov ki bi jo spremljali. Tko da ocitno cakas na varovane kolone tujih drzavnikov iz madzarske. Zanimiv hobi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.331
11.190
113
KSZ
S tem da se jaz sploh nisem opredelil do zadeve, sam surrealno je kako se dinamiki ogrozene pocutijo ko gre nekdo se bolj dinamicen mimo.

sad

Guru
24. avg 2007
23.396
12.228
113
Mhm. Pol se pa svojega voznega parka drzi in ne pametuj o tistih ki jih ne poznas.
No, povej mi prosim, kak te ti vse poznaš, kako je bilo v začetku 1990tih to s temi varnostniki v spremstvu.
Morda bi bilo fajn, da tudi ti včasih ne pametuješ o zadevah pri katerih nisi bil prisoten.
Tista stara jajca, ki si mi jih v obraz meto, si pa lahko z njimi rit obrišeš, ker očitno ti branje ne gre najbolj od rok. Sem napisal, da so za posebne dogodke (meddržavna srečanja, itd.) NAJEMALI oklepne mrcine, ki so prišle direkt iz tujine samo za ta dogodek in potem tudi šle nazaj. No, vsaj tak mi je toti povedo, ki je bil zraven. Ampak ziher ti bolj veš.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.331
11.190
113
Ja jaz sem tebe povabil da se greva peljat. Ne ti mene.

Se danes se najema pa ti nihce ne bi rekel da ne ve kako je prezivel.

Vabilo velja. Kalbo ga je enkrat sprejel.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.331
11.190
113
Sploh ne, gre za to, da je nevarno, za vse. Za brezveze.
To je tvoj zorni kot. Tudi premik denarja v banko slovenije je nevaren ker se bodo gladko zaleteli vate ce prides na pot. Se kak drug premik je zate nevaren samo ti ne ves zanj ker ne utripa vse okoli tebe. Tu je pac v igri jeza da predstavniki oblasti lahko nekaj vec in drugace. Vsake toliko gre pa se bolj objestna kolona mimo pa pac mislis da so brazilci al pa neki drugi luftarji.