ne nismo to napisali (alter ne preseneti nikoli - in vedno isti osebkiZdaj še samo napišite, da je bil 80. letnik kriv, ker je pač bil neupravičeno ob 4h zjutraj na cesti. Kaj vse pič...rodi?
), zgolj za debato, kako se vi fijakate ob 2 am ali pa ob 4 am, in kaj se pričakuje..zgoden za kam??!?!?!? sem mislil še dopisat nekaj, pa sem se v prste vgrizno.80 letnik ob štirih zjutraj pokonci ne pomeni da je pozen ampak zgoden, pa še to ne pretirano.

Kaj ti si diht??ne nismo to napisali (alter ne preseneti nikoli - in vedno isti osebki), zgolj za debato, kako se vi fijakate ob 2 am ali pa ob 4 am, in kaj se pričakuje..
Glede na tvoje pisanje si očitno pod nivojem 80. letnikov.sem, zakaj?
Če imaš Alfo je res bolje, da si doma, posebej ponoči-nikoli ne veš, kje te lahko pusti na cedilu..ne nismo to napisali (alter ne preseneti nikoli - in vedno isti osebki), zgolj za debato, kako se vi fijakate ob 2 am ali pa ob 4 am, in kaj se pričakuje..

Če bi šlo za tvojega bližnjega, bil bil tudi takole sarkastičen?sem, zakaj?
Kamorkoli že. V hribe, na morje, na vikend, v bovec na žurko, če hočeš.zgoden za kam??!?!?!? sem mislil še dopisat nekaj, pa sem se v prste vgrizno.![]()
te mede alfa, še Eja imam na a.net, poklikaj, pa si privošči zvezdo, magar zgonjeno.Če imaš Alfo je res bolje, da si doma, posebej ponoči-nikoli ne veš, kje te lahko pusti na cedilu..![]()

Kaj čem preplačevat, raje pol zgonjenega pižoja, isto sranje, drugo pakovanje..te mede alfa, še Eja imam na a.net, poklikaj, pa si privošči zvezdo, magar zgonjeno.![]()
Pijan in zadrogiran mladec ubije nič krivega 80+ šoferja. In statistika 80+ udeležencev v nesrečah se spet poveča.verjetno ne, tako pa nisem čustveno vpleten...bi pa svojim bližnjim pri 80 plus odsvetoval vožnjo, sploh ob 4 am, pa takih in drugačih tabletah. Pač vklopi razum.