bedaki na cesti

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.071
7.063
113
Ko se voziš v desni ovinek prepočasi...

nekaj podobnega, prvih 18 sekund

Brez zaviranja, nič trail braking pred/med ovinkom. Zakaj TB ? Če te ovinek (se recimo zapre bolj kot pričakuješ) ali kaj v njem preseneti.

19. jul 2007
3.140
1.887
113
Na križišču Dunajske ceste in Samove ulice v Ljubljani se je zgodaj zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 80-letni voznik, potem ko je 25-letni voznik v križišče zapeljal, ko je bila zanj na semaforju prižgana rdeča luč.

V istem trenutku je 80-letni voznik zapeljal v križišče pri prižgani zeleni luči. Vozili sta trčili, pri čemer je 80-letni voznik osebnega vozila utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl, so sporočili iz PU-ja Ljubljana.

Preizkus alkoholiziranosti pri 25-letnem vozniku je pokazal 0,35 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Hitri test za mamila pa je pri vozniku pokazal pozitiven rezultat na kokain.

• Žalosti me
Reactions: Garfildd

erikson

Guru
25. avg 2007
25.939
9.228
113
V istem trenutku je 80-letni voznik zapeljal v križišče pri prižgani zeleni luči. Vozili sta trčili, pri čemer je 80-letni voznik osebnega vozila utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl, so sporočili iz PU-ja Ljubljana.
Preizkus alkoholiziranosti pri 25-letnem vozniku je pokazal 0,35 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Hitri test za mamila pa je pri vozniku pokazal pozitiven rezultat na kokain.
nesreca dunajska stadion.png

nesreca dunajska stadion 1.png

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.605
14.448
113
pač sprašujem se, kaj lahko posameznik naredi za svojo varnost... Jaz vem da ponoč se fijakat okol, si na dobri poti, da te kdo zloži..več smrtnih primerov letos je bilo ravno to...

irwin

Guru
13. mar 2008
2.135
735
113
Zdaj še samo napišite, da je bil 80. letnik kriv, ker je pač bil neupravičeno ob 4h zjutraj na cesti. Kaj vse pič...rodi?
Ni potrebno pretiravat. Krivec je znan. Ce sem te pa z postom podkuril za taksen odziv pa pomisli kolko omejitev in kontrolnih pregledov daje medicina dela starejsim osebam za podaljsanje vozniskega izpita. Z to predpostavko sem zapisal to kar sem.