bedaki na cesti

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.365
233
63
Celje
No, z Giulio se bi nekaj takšnega težje zgodilo. Ne rečem, da se ne more, ampak če se bi že, bi se za to moral bolj potrudit. :) Še v komentarju se avtor sprašuje, zakaj so mnenja, da je Tonale primeren avto za policijske zahteve in zakaj se ne uporablja Giulije... Giulija se sicer prav nesramno lepo pelje...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.080
10.696
113
V bistvu se ne, sploh ce se hoces malo hitreje in preko meje vozit. Poleg tega izjemno majhen avto v notranjosti glede na to kok velik izgleda od zunaj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.080
10.696
113
Glede drugega se absolutno strinjam. Glede prvega se pa sprašujem, kakšno zmahano črevo si vozil, da si takšnega mnenja? :p
Enostavno proti ostalemu slaba lega na cesti in priznam da ko sem spoznal kako je hudic majhen sem se ga izogibal ce se je le dalo. Ampak nisem bil osamljen v tem mnenju… zelo mi je ostalo v spominu da ce si kolesa navil v skrajno pozicijo in speljal je kar nekaj preskakovalo

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.081
14.128
113
ja, očitno delna zapora difa... native ko povsem lockneš kolesa... najbolj izi se vidi na kakšnem šodrastem parkirplacu. pišem za guileto.

sass

Guru
1. sep 2007
5.359
1.005
113
evo ti, od Jasne do Vršica povprečna hitrost 13,5 km/h. kaj praviš na to :fredi:
1779714038812.png

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.507
4.896
113
No, mojstri/frajerji/najboljši vozniki na Alterju:
- povprečna hitrost Kranjska gora - Vršič
- povprečna hitrost Log pod Mangartom - Cave di Predil
- pa da ne naštevam naprej...
Te hribovske/goske serpetine so tako-tako, z dobrim avtom (500konjev+) boš še vedno hitrejši od domačina v cliotu 1.2, ampak slednji bo pa zavoj/serpetino prevozil hitreje od tebe. Kdo je boljši voznik?

Tu v tem pregonu se mi predvsem zdi da je policist imel idejo da se bo šlo naravnost, sej se jasno vidi da ima alfa višjo hitrost in se približuje spredaj vozečemu. Tako da ker "kriminalec" ni uporabljal smernika, policist ni vedel da bo zavil v stransko ulico in posledično je pripeljal s previsoko hitrostjo prepozno v zavoj in zgodilo se je kar se je.