Ne vem. Sem pa včeraj vozil za eno avstrijko, ki se je v vsakem rondoju (ene 3 ali 4 so bili dokler sem vozil za njo) znotraj ustavila in spuščala naprej vključujoča vozila iz ostalih krakov. Oni niso hoteli speljati (logično, ker nimajo prednosti), mi smo pa trobili zadaj. Pa je ni spametovalo.
Anekdota tajm:
Mnogo let nazaj je zaradi finančnih težav v obliki dolgov do države kolega imel svoj avto pisan name, uporabljal pa ga je seveda sam. In se tako tip vozi iz Litije proti Ljubljani ter v Dolu pri LJ dohiti en avto, mu malo sledi, prideta do rondoja. Pozna nočna ura, cesta (in seveda tudi rondo) prazna, avto pred njim ustavi, kolega, smotan u 3PM, ni sledil dogajanju in se mu rahlo zaleti v rit. Tako rahlo, da je bila edina poškodba počen okvirček za tablico. Iz avta spredaj ven uleti neka ženska, ki začne kolegu na polno utrujat, kolega stopi ven in (a sem že povedal da je smotan u 3PM?) jo nekaj časa posluša nato pa ji prbije šamar, jo nadere kaj se ima za ustavljat pred praznim rondojem, se vsede v avto in odpelje novim bedarijam naproti. Ženska si zapomni registrsko, pokliče policijo in kar naenkrat se moram po telefonu zagovarjat fotru, ki ga je zanimalo kaj mi špila v glavi da zdaj me doma išče policija zaradi povzročitve prometne nesreče, napada na osebo ter pobega s kraja nesreče. Takrat sem namreč še živel doma a sem kot bolj nočne sorte tič pač bluzil nekje naokoli. Aja situacijo sem pa rešil tako, da sem policaju, ki me je iskal, povedal kako je z uporabo tega vozila ter mu dal podatke in kontakt do dejanskega voznika in povzročitelja, le-tega sem pa tudi obvestil, da lahko pričakuje klic s policije saj sva imela dogovor, da v primeru kakršnegakoli sranja le-tega mirno preusmerim nanj. Matr je blo fajn (not). Danes se to sliši veliko bolj zabavno.