bedaki na cesti

dask

Majstr
21. sep 2023
690
777
93
Piskovce je za lokalni promet (obcani Zirovnice in Bleda) - dejansko naletel, da so redarji preverjal (sicer spodaj v luknji - namest na vrhu).
Koritno pa ne vem ce nimajo spodaj celo tablo s ceno prekrska
V Piškovci je redar kar redno. Čez Koritno občasno, imajo pa ob gužvi tam postavljene "penzioniste" v jopičih, ki folk obračajo nazaj na glavno cesto, vsaj na tej strani na Mlinem.

• Všeč mi je
Reactions: ncnifrej

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.530
1.485
113
Pri daljših delih na avtocesti bi bil nujen stalni radarski nadzor hitrosti, najbolje sekcijsko merjenje in hitrost 80 km / h. Sedaj pa dajo 60 kar je v lepem vremenu nepotrebno. Tu in tam sicer dajo 80 km / h, pri uvozih na gradbišče pa spet 60 km / h. Zakaj? Dvomim, da karkoli s tem rešijo. Če se vozilo iz gradbišča vključuje med vozila na avtocesti, pač mora počakati na neko luknjo. Razumen izvajalec del je tako ali tako prisiljen dostave materiala prilagajati času, ko je vsaj malo manj prometa, sicer dostava materiala več stoji v zastoju pred gradbiščem.
Vsa daljša dela na AC bi se morala izvajati 24/7

• Všeč mi je
Reactions: Robert

Car

POSTman
4. avg 2007
8.686
2.647
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
V Piškovci je redar kar redno. Čez Koritno občasno, imajo pa ob gužvi tam postavljene "penzioniste" v jopičih, ki folk obračajo nazaj na glavno cesto, vsaj na tej strani na Mlinem.
Letos sem v celem poletju v Piškovci srečal redarja samo 1x, pa sem bil tam kar precejkrat. Zelo velikokrat pa razburjene domačine, ki jim popuščajo živci....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.100
8.913
113
Glede prometne nesreče v Mengšu: Voznik skuterja je bil zelo, zelo problematičen mulc, ki je prav iskal nesrečo. Skozi Mengeš je v coni 30 divjal tudi 120 in večkrat močno ogrozil ostale udeležence. In to iz dneva v dan, celo poletje. Policaji so ga dobro poznali. So ga sicer lovili, ampak jim je vedno ušel. Nesrečo je preživel z relativno majhnimi posledicami, menda si je že naročil nov, še močnejši motor.
Tale trditev o posledicah je kot da bi zate rekli, da si se v bolnici zdravil zaradi prehlada.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.164
7.857
113
Se opravičujem, če se je že spraševalo. Zakaj so po novem vsakodnevni takšni zastoji na primorki?

1756468466568.png