bedaki na cesti

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.429
4.831
113
Preutrujenost....
Gledanje v telefon.

Sekcijska kontrola hitrosti čez gradbišča.

Ali pa po možnosti vsaj stacionarni radar pred padalci.

Sicer se Ukrajinci poserjejo na naše radarje, ampak če ostali zmanjšajo tudi ne more tak letet po cesti...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Robert

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.823
5.408
113
Saj so ostali zmanjšali hitrost proti 0, pa to ni bila ovira (kratek čas) za ta kombi.
Preživela sta voznik in potnik, ki je sedel spredaj. Verjetno ni s 100 km / h priletel v tovornjak in so pokojni žal zato, ker niso bili privezani.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.823
5.408
113
Točno to. Če voziš zbrano, gledaš naprej in imaš primerno varnostno razdaljo, ni variante da se s polnim šusom zabiješ v stoječo kolono, pa tud če tiščiš tisti ciganski kombi do konca.
Glede na to, da sta glede na trenutno znano, spredaj preživela, močno dvomim tak poln šus. Pri 100 in več km/h po mojem ne preživi nihče. Premočan pojemek, tudi če prikolico kamiona malo zmečka.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.214
6.165
113
Ukrajinski kombi.
Kateri model/proizvajalec je to ?

Kot kaže so Ukr bežali pred tcc**
...in se full throttle ustavili v ruskem tovornjaku.

**
(biriči za mobilizacijo, ti ugrabljajo vse kar izgleda moški spol in trpajo v kombije po hitrem postopku).

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.214
6.165
113
Za policijo je vedno krivec neprilagojena hitrost voznika, razen ko gre provida v maline.
Takrat je kriv upravljalec ceste ali kdo tretji.

trčil je v tovornjak, kaj pa če bi trčil v avto, recimo s petimi potniki, pred katerim bi bil tudi avto s potniki, ali pa v skupino motoristov
To bi zmlel vse pred seboj, Carmageddon style.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.716
11.873
113
kod Džej-Zija
Kateri model/proizvajalec je to ?

Kot kaže so Ukr bežali pred tcc**
...in se full throttle ustavili v ruskem tovornjaku.

**
(biriči za mobilizacijo, ti ugrabljajo vse kar izgleda moški spol in trpajo v kombije po hitrem postopku).
Saj si dojel, da so mrtve ženske? Čemu služi ta nesmiselna nebuloza?

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.214
6.165
113
Aha, potem gre zelo verjetno za najbolj znan ukr izvozni artikel, ki je potoval na zahod.

Vinjeto so imeli ?

Vsakega je škoda, samo če se greš darwina, ga prej ali slej dočakaš.

mtl

Guru
19. jul 2007
10.887
556
113
Kras
www.mtl.si
Google maps je zakon za realnočasovno prikazovanje zastojev. Se lahko v naprej pripraviš, da bo nekje treba iz 130 na 0. Sicer redko nariše zastoj, pa ga več ni, ampak 100x raje kakšen false positive kot obratno.
Ne potrebuješ nobene tehnologije za to. Edino ustrezno varnostno razdaljo. Če voziš tako, ti pa v takih primerih ni rešitve.