bedaki na cesti

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.819
5.407
113
Težko vedeti, kaj se je zgodilo. Kombi je višji, voznik vidi več. Vseeno je možno, da je bilo pred njim vozilo, ki se je zadnji trenutek prestavilo na prehitevalni pas, ko je opazilo stoječo kolono, voznik kombija pa je takrat gledal kdove kam in bil par sekundah v kamionu.
Mogoče je preveč obvestil pred tem, da prihaja območje zastoja.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.906
10.255
113
Ne bom rekel, da je bilo tudi danes tako, sam kaj folk dela po avtocesti je pravi čudež, da vsak dan vsaj enkrat pošteno ne poči. V ponedeljek sem prepeljal s kamperjem AC od Splita pa do Bosiljevega, nikol več te relacije podnevi, je ponoči dosti bolj umirjeno. Edin Nemci in Avstrijci še vedo kaj je varnostna razdalja, ostali EU balkan je nabit na levem pasu en drugmu na ritih z avtomobili naloženimi do amena, živčni, tečni, cik cak, ni da ni. Daleč najhujši so pa Slovenci, takoj za njimi pa Poljaki. No se jih je mal pred Bosiljevim pobožal v guzice ene sedem, potem pa v koloni še trije, če sem prav štel. Po videnem ta dan ni blo nič čudnega. K da bo kšn kej zamudu.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.069
2.114
113
Ker so utrujeni od vožnje.

Google maps je zakon za realnočasovno prikazovanje zastojev. Se lahko v naprej pripraviš, da bo nekje treba iz 130 na 0. Sicer redko nariše zastoj, pa ga več ni, ampak 100x raje kakšen false positive kot obratno.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.395
7.764
113
pri taščici
Ne bom rekel, da je bilo tudi danes tako, sam kaj folk dela po avtocesti je pravi čudež, da vsak dan vsaj enkrat pošteno ne poči. V ponedeljek sem prepeljal s kamperjem AC od Splita pa do Bosiljevega, nikol več te relacije podnevi, je ponoči dosti bolj umirjeno. Edin Nemci in Avstrijci še vedo kaj je varnostna razdalja, ostali EU balkan je nabit na levem pasu en drugmu na ritih z avtomobili naloženimi do amena, živčni, tečni, cik cak, ni da ni. Daleč najhujši so pa Slovenci, takoj za njimi pa Poljaki. No se jih je mal pred Bosiljevim pobožal v guzice ene sedem, potem pa v koloni še trije, če sem prav štel. Po videnem ta dan ni blo nič čudnega. K da bo kšn kej zamudu.
Sem pred 10 dnevi sel proti dalmaciji ponoci. Po prehitevalnem iti manj kot "200" je bilo smrtno nevarno. To je samo pokal mimo mene...
V albaniji je bilo izjemno malo padalcev. Niti tistih s 150+ ni bilo veliko..
Koliko radaejev imajo hrvati proti dalmaciji?
Ponoci zagotovo ne streljajo(kot znajo nasi)

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.819
5.407
113
Tudi drugje obnavljajo ceste. Ampak v Avstriji zna biti zelo pogosto tudi sekcijsko merjenje in ljudje bolj spoštujejo omejitve. Pričakoval bi, da tujci vozijo od Slovenske Bistrice naprej 100 km / h, ker je omejitev. Ampak ve se, da pri nas avtomatskega radarja ne bo.

19. jul 2007
2.973
1.685
113
Realnost: Ta vikend sem bil na primorski avtocesti, kjer sta bila dva zoožana pasova in je bila omejitev 60 km/h, vozil sem po tempomatu 79 km/h, pa sem bil "ovira na cesti". Večina je šla mimo mene konkretno hitreje, kar pomeni vsaj 100 km/h oziroma + 40 km/h glede na omejitev.

PS: se pa je za mene postavil BMW in na hitrosti primerni varnostni razdalji vozil za mano (sem pogledoval nazaj, če se bo kdo zakantal vame).

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.069
2.114
113
Realnost: Ta vikend sem bil na primorski avtocesti, kjer sta bila dva zoožana pasova in je bila omejitev 60 km/h, vozil sem po tempomatu 79 km/h, pa sem bil "ovira na cesti". Večina je šla mimo mene konkretno hitreje, kar pomeni vsaj 100 km/h oziroma + 40 km/h glede na omejitev.

PS: se pa je za mene postavil BMW in na hitrosti primerni varnostni razdalji vozil za mano (sem pogledoval nazaj, če se bo kdo zakantal vame).

Jaz tam vedno vozim 80 pa še nisem imel takih problemov. Več kot 80 je IMO nevarno zaradi ozkih pasov in pogosto postavljenega radarja.

Mogoče si šel, ko je bila prepoved za tovorna vozila.

ptice

Fizikalc
23. jul 2011
272
210
43
Podobno v nedeljo, ko sem vlekel prikolico do Zadra. Pa še deževalo je. Katastrofa. Idiota potem vidiš na cestninski postaji ali v vrsti za trajekt.

jello

Guru
22. sep 2008
10.706
4.129
113
V temi o bedakih zmerjaš z bedaki. Res izvirno. Daj reci enkrat nekaj svojega, še tale zeh si od drugih pobral. Koki papagaj.

• Všeč mi je
Reactions: Corvette

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.395
7.764
113
pri taščici
Ukrajinski kombi.

Priponke

• FB_IMG_1753909267350.jpg