Mam neko toleranco ampak do ljudi, ki hočejo druge ubit je ravno nimam. In to da takole zapelješ v nepregledni ovinek ni nič drugega kot da se ti j** za ostale in si jih pripravljen ubit.Ker nekomu želeti smrt ni primerno, bom samo malo dopolnil - če že sreča koga naj sreča tovornjak (pa da kamijonđija preživi seveda) in ne družine.![]()
Ne da bi hotel biti hudičev advokat ampak za doseg stanja, da se ti hebe za ostale in si jih pripravljen ubit, je potrebno zavedanje za možnost le-tega in ta možganski maloposestnik tega zavedanja imho najverjetneje nima. Pa tudi drugače te res povem razumem in instinktivno/impulzivno so moje prve misli zelo podobne, če ne enake, a vseeno, nek nivo je treba imeti.Mam neko toleranco ampak do ljudi, ki hočejo druge ubit je ravno nimam. In to da takole zapelješ v nepregledni ovinek ni nič drugega kot da se ti j** za ostale in si jih pripravljen ubit.
Noro in žal res.Vsaka resna prenova ceste praviloma prinese dodatno omejitev, namesto, da bi po obnovi cesta omogočala višjo hitrost.
Jaz sem to videl za vasi in to je dejansko odlično. Glavna cesta 50km/h, uličice 30km/h itak več ne moreš iti.ne, pogovarjamo se o tisti Avstriji, kjer je praktično vsako naselje pod 10.000 prebivalci ena velika cona 30, z izjemo glavne vpadnice
Mam neko toleranco ampak do ljudi, ki hočejo druge ubit je ravno nimam. In to da takole zapelješ v nepregledni ovinek ni nič drugega kot da se ti j** za ostale in si jih pripravljen ubit.
Temu jaz pravim tipičen cestak.
V življenju pač za marsikaj ni razlage ali smisla.V čem je smisel vožnje z hitrostjo čez 160 km/h na ravnini dolgi 1 km in pol polni kolesarjev, včasih tudi pešcev na levi in desni pa polja koruze posledično se tam znajde tudi kak kmetijski stroj. Cesta je običajna ni kaka avtocesta ali hitra cesta z omejitvijo za največjo dovoljeno hitrost 90 km/h. Ravnina se konča s strnjenim naseljem v obeh smereh tam pa je omejitev 50km/h. V čem je čar zaviranja iz 160km/h na 50 km/h. In potem vožnja skoz vas po omejitvi v dolžini 2 km.
Če ne vidiš smisla, se ti tudi razložit ne da. Ne boš razumel.V čem je smisel vožnje z hitrostjo čez 160 km/h na ravnini dolgi 1 km in pol polni kolesarjev, včasih tudi pešcev na levi in desni pa polja koruze posledično se tam znajde tudi kak kmetijski stroj. Cesta je običajna ni kaka avtocesta ali hitra cesta z omejitvijo za največjo dovoljeno hitrost 90 km/h. Ravnina se konča s strnjenim naseljem v obeh smereh tam pa je omejitev 50km/h. V čem je čar zaviranja iz 160km/h na 50 km/h. In potem vožnja skoz vas po omejitvi v dolžini 2 km.
Enako sceno sem jaz včeraj doživel na Štajerskem, rdeč Ferrari od avto-dealerja Feal.Štajerski Seljak .....pa rokco skozi okno....
![]()
Slovenec na Hrvaškem čez polno črto: "Glej 'seljaka' z audijem" #video
Hrvaški mediji so objavili posnetek voznika s slovenskimi registrskimi tablicami, ki manevrira po voznem pasu, nato pa čez neprekinjeno črto prehiti dve vozili pred seboj.siol.net
Kot so odgovorili meni. Nikoli ne bova razumela zakaj nekateri delajo pizdarije na cesti.Enako sceno sem jaz včeraj doživel na Štajerskem, rdeč Ferrari od avto-dealerja Feal.
Prehitevat 3 avte čez polno črto in zaključek prehitevanja sredi totalno nepreglednega desnega ovinka.
Samo par sekund kasneje je nasproti pripeljal z lepo hitrostjo en z Octavio.
Po moje bi bilo nekaj mrtvih.
Frajerišat se zarad avta in blond mule, ki jo je imel zraven, jao...
In ne, nisem mu fouš ne enega, ne drugega, v avtu sem imel familijo in sem se malo zamislil.