danes imam isto traso oz. podobno. Zreče - LJ. Do kam naj grem po stari cesti da se izognem temu uvozu ? Dramlje?
V LA(Usa) baje sploh ne poznajo pospesevalnih, mas par metrov (nism bil, povedala frendica), ob konicah pa niti luknje za levo ne najdes ker ne poznajo varnostne razdalje. Kdo kaj vec ve, kako to sploh funkcionira ?Slovenske Konjice, uvoz na avtocesto v smer LJ: smrtno nevarno. Prekratek pospeševalni pas ki se na koncu konča z oviro na cesti (a je to postavljal isti genij kot betonski zid na koncu pristajalne steze kamor se je zaletel avion, vsi mrtvi) kjer imaš izbiro ali divje zaviranje da se ne zaletiš v oviro, ali pa loterija s prenizko hitrostjo zaviti levo na vozni pas; izbral sem drugo, najbrž me je tovornjakar za menoj preklel v vseh jezikih ki jih pozna, drugih posledic, na srečo, ni bilo
V LA(Usa) baje sploh ne poznajo pospesevalnih, mas par metrov (nism bil, povedala frendica), ob konicah pa niti luknje za levo ne najdes ker ne poznajo varnostne razdalje. Kdo kaj vec ve, kako to sploh funkcionira ?
vidim zdaj na večjem ekranu, ja, da ne bi nič pridobil če bi šel na Dramlje. Si moram zrihtat tablico, na telefonu qrc kaj vidim. Sem že bil na poti da grem spet kar na Sl.Konjice in na avtocesto, pa slučajno slišim po radiu zastoj Sl.Bistrica proti LJ, potovalni čas se podaljša za 1 uro (na telefonu ni bilo videti kakšne rdeče črte ki ponavadi označuje zastoj); obrnem in grem po stari cesti za CE. Je pa zanimivo da maps.google.com na računalniku vodi Zreče-Frankolovo-Celje-LJ, na telefonu pa vztrajno rine na AC preko Sl.Konjic, čeprav je ta pot 2 min oz. 7 km daljša .Greš po magistralki do Celja, 20 - 25 minut.
Ni glih tako v ZDA. Tole je nekje izven Las vegasa.
![]()
Street View · Google Zemljevidi
Raziščite mesto na bolj poglobljen način v Google Zemljevidih.www.google.com
umakn se s prehitevalnega, pa bojo nehalA še kdo opaža, da se je prav nemarno razpasel fenomen dolgih luči ponoči na AC? jebeštrga pa take premije od avtov, če jim dela samo avtomatsko prižiganje dolgih, ne pa tudi ugašanje, kljub blendanju ...
Drugo, kaj pa opažam, je, da na pospeševalnem pasu najbolj znajo pospešit ... avtošole.
umakn se s prehitevalnega, pa bojo nehal
Ne vem, jaz se ne dotikam vec obvolanske. Ce ti kaj ni vsec, pisi na bajriše motorwerke, ali pa reno hq francuska.