bedaki na cesti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.766
15.821
113
Ja, en lep procent folka je že od nekdaj tup in se vozijo z nogami na armaturki ter s tem v primeru trka tvegajo veliko hujše poškodbe nog & kolkov kot sicer ampak da pa imaš noge lepo na tleh ter jih v momentu pred čelnim trkom iz nekega (nagonskega predvidevam) razloga dvigneš in upreš v armaturko je pa dejansko nove sorte debilizem, vsaj zame no saj česa takšnega res še nisem videl.

Disclaimer: morda je pa ta oseba dobro vedela kaj počne in je bilo vse to storjeno z namenom pridobitve večjih poškodb zaradi višje odškodnine :fredi:

• Haha
Reactions: brane_new

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.766
15.821
113
Ne. En lep procent folka je že od skoz tup ko krščen duš tako da je po mojem mnenju iz vidika doseganja boljšega razumevanja slišanega oz. prebranega s strani sogovornika stvari bolje načeloma obrazložiti na dolgo in široko. To je eno, drugo je pa to, da sem tudi na splošno že po naravi kar gobezdav tako da si v vsakem primeru obsojen na take fore z moje strani, iskreno sožalje.

• Haha
Reactions: aljoman in Piton

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.555
10.775
113

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.702
1.056
113
Torej ti si pripravljen človeka povozit do smrti, da dokažeš svoj prav?:rolleyes: Zanimivo.... Pa s takimi provokacijami ne bi bil prveč glasen... poznamo take keyboard warriorje ;)

PS: nimam skiroja :p

Kaj si ti v svoji glavi predstavljas me ne zanima. preberi kar sem napisal, poskusaj razumeti in mogoce bos skapiral. Glavni problem ni v meni, bolj v teh debilih na skirojih, ki se vozijo tam kjer jim ni mesto. Ce bo kak koncal pod kolesi bos rekel, da si presenecen? Daj no, menda znas bolje.