bedaki na cesti

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
eni trdijo tako, eni drugače. Eni pravijo da so se kregali, drugi da se niso.
To ni v protislovju. Lahko je občan prišel na kraj mirno, samo da opoziri policaje na njihove kršitve zakona in da to še posname, nato pa je beseda dala besedo, na koncu so se pa kregali.
Tisti, ki je bil v postopku, je bil tam že pred začetkom spora in v začetku, (potem je odpeljal) in pravi da je občan prišel mirno in da ni kazal znakov vinjenosti. Kaj se je pa dogajalo kasneje, ko je odpeljal pa ne ve. Da je pa na koncu prišlo do spora in uklenitve, pa nihče ne zanika.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
sej se ne gre za protislovje, gre se za to, da se namenoma prikaže samo eno plat zgodbe z namenom da se nekoga očrni in nič drugega. Če nebi imel tega namena bi navedel vsa dejstva oz. trditve, ne pa samo tiste ki govorijo enemu v prid.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Men se enostavno ni več dalo jebat s temi kemperji na prehitevalnem (do tedaj sem jih z lepo taktiko celo spravljal na vozni pas, brez blendanja, hupanja in zaletavnja v rit. Eni poštekajo že prvič, drugi šele četrtič) in enostavno odpeljal naprej po svojem pasu. Bedak, [censored] ga.
bonk.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

dva dni nazaj zvečer okrog 20h, cesta Mengeš - Moste. Megla, vidnost 2 prekinjeni črti, model v starem Cliotu srebrne barve tablica LJ Trbovlejski grb...prehiteva kolono !!!???!!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Men se enostavno ni več dalo jebat s temi kemperji na prehitevalnem (do tedaj sem jih z lepo taktiko celo spravljal na vozni pas, brez blendanja, hupanja in zaletavnja v rit. Eni poštekajo že prvič, drugi šele četrtič) in enostavno odpeljal naprej po svojem pasu. Bedak, [censored] ga.
bonk.gif

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/KwdFnjaGou8&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/KwdFnjaGou8&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Tokrat te zadnjic prosim, da glede na to, da me ne poznas, da nimas pojma o tem, kaj in kako delam v svoji sluzbi, da se vzdrzis takih bebavih komentarjev na moj racun. Ker so laznivi in plod tvoje zblojene domislije in predvidevanja. Ce bom kdaj imel postopek s teboj, bodi preprican, da ti bom tudi povedal kdo sem in bos potem lahko iz prve roke porocal koga in zakaj kaznujem. Do takrat pa ne komentiraj stvari o katerih pac nimas pojma.

Hvala.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
bonk.gif

Vožnja s hitrostjo večjo od dovoljenih 130 je na AC prepovedana, prepovedano je prehitevanje po desni, prepovedano je voziti na prekratki varnostni razdalji. Ampak te sorte tiči, ki to počnejo tega enostavno ne poštekajo.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
.....

Tokrat te zadnjic prosim, da glede na to, da me ne poznas, da nimas pojma o tem, kaj in kako delam v svoji sluzbi, da se vzdrzis takih bebavih komentarjev na moj racun. Ker so laznivi in plod tvoje zblojene domislije in predvidevanja. Ce bom kdaj imel postopek s teboj, bodi preprican, da ti bom tudi povedal kdo sem in bos potem lahko iz prve roke porocal koga in zakaj kaznujem. Do takrat pa ne komentiraj stvari o katerih pac nimas pojma.

Hvala.

Vidiš vesoljček, tvoj problem je, da se malce preveč ceniš. Ti forumi so prvenstveno namenjeni temu, da komentiramo stvari o katerih nimamo kaj dosti pojma, pa nas javnost zato ne more soditi ali nam bognedaj to celo prepoveduje. In anonimnost na forumu nam zagotavlja, da si kakšno anonimno osebo tudi malo privoščimo ali pa smo sami "privoščeni". In ti, vesoljček, si le ena od imaginarnih oseb na tem forumu, ki zase trdi, da je plavi angel. Si to res ali ne, je irelevantno, kar pa si, si le Apollo8, anonimni pametnjakovič, tako kot vsi mi ostali.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
.....

Hvala.

Vidiš vesoljček, tvoj problem je, da se malce preveč ceniš. Ti forumi so prvenstveno namenjeni temu, da komentiramo stvari o katerih nimamo kaj dosti pojma, pa nas javnost zato ne more soditi ali nam bognedaj to celo prepoveduje. In anonimnost na forumu nam zagotavlja, da si kakšno anonimno osebo tudi malo privoščimo ali pa smo sami "privoščeni". In ti, vesoljček, si le ena od imaginarnih oseb na tem forumu, ki zase trdi, da je plavi angel. Si to res ali ne, je irelevantno, kar pa si, si le Apollo8, anonimni pametnjakovič, tako kot vsi mi ostali.

Če bi to, kar trdiš, veljalo, potem bi lahko tu pisal kar želiš pa temu le ni tako. Namreč vsem je jasno, da za nekim uporabnikom v virtualnem svetu, tiči resnična oseba ki na tak način komunicira z ostalimi. Glede na to, da s kar nekaj uporabniki prijateljujem tudi v živo, za razliko od tebe, ta forum dojemam kot eno izmed oblik komunikacije in ne kot brezplačni oder kjer bi lahko pokazal svojo praznoglavost (kot naprimer to dojemas ti).

Ko pa se bo situacija enkrat obrnila in bo po tvoje pa se boste tvoje sorte tici lahko zabavali sami.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Hvala.

Uf....maš res. Spet mi je ušlo. O tem sva že govorila in se opravičujem. V naprej se bom bolj potrudil in te ne bom več omenjal.
wink-1.gif

Prosim.
nahrung002.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pa takih tudi ne razumem. Sem ga mel že poln spolni organ. Mene je potem celo prehitel. Potem se je naslonil na naslednjega. Priložnosti za prehitet pa ogromno. Ne vem, kaj je tako vzburjajočega voziti na razdalji do 1m.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Ne vem, kaj je tako vzburjajočega voziti na razdalji do 1m.

Manjši zračni upor, manjša poraba, večja poraba zavor, adrenalin ker nikoli ne ve kdaj bo kdo potegnil ročno, ..... V glavnem taki nikoli niso slišali za varnostno razdaljo.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.044
442
83
tam ko se terc po tori rola
Na AC je marsikaj prepovedano, pa doživeto. Pelješ po voznem pasu (ne prehitevalnem), pa po odstavnem pasu dva sportaka z minimalno 200 mimo... Sem bil zraven, ko je terc znorel in ju za uhe.. Na enem počivališču ju je videl pozneje... Si butli sploh lahko predstavljajo, kaj se lahko zgodi, če šleperju recimo guma vreže in zavije na odstavnega. Takrat pa mu takšen hot shot napizdi noter...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Pa takih tudi ne razumem. Sem ga mel že poln spolni organ. Mene je potem celo prehitel. Potem se je naslonil na naslednjega. Priložnosti za prehitet pa ogromno. Ne vem, kaj je tako vzburjajočega voziti na razdalji do 1m.
...

Lejga, lejga, a si prestopil na našo stran X lasulja? Pa ja niso volitve nate vplivale?!

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tipično vikendaško. Napopani vsi na kupu. Prehitet ne moreš, če že, je treba vse ne enkrat, vsakega posebej bi pa komot pospravil. Jah no, saj je le nedelja pa dejmo kruzat tistih 60 oz. vratolomnih 70. Pride prva ravnina nič, pride druga nič. Jah očitno se ne bo nič zgodilo. Na naslednji malo daljši ravnini se pa X-mož odloči, da grem mimo, ker se mi ni dalo več sanjat. Glej ga zlomka. Takrat bi pa vsi prehiteval.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Zdej pa dokaž, da si se enmu umikal, ko so mu ogledala španska vas. Ne moreš, če sam nisi tolk fuknjen, da si montiraš nekaj, da se snema. Fasal bi kazen za neprilagojeno hitrost, račun za ograjo, kakšen znak, odsevnik, pa še sam bi si moral avto popravit.
zmaga.gif
Tako, kot se sedaj jebe kolega, ko so mu na isti način skoraj spravili ženo v nebesa. Upam, da je že kaj rešil, se bo treba pozanimat. Al na policiji še vedno nič ne vejo, gnoji. Tam po grmovju se pa lahko skrivajo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz ponoči bolj kot ne vedno čist na kratko požmigam, preden padem mimo, da se tisti spredaj zbudi.