bedaki na cesti

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
ksz:
Tisti ki to počnete: kera vam je fora se vozit po dveh pasovih po avtocesti (ali hitrih cestah - Lj. obvoznica), se pravi po sredinski črti.
Danes zjutraj sem v 3 minutah videl 2.
Res me zanima.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Vikendaši
grin1.gif

Včeraj sem se spet nacjazil.
crazy1.gif
Pa to je pomoje pol klape brez izpita ali na robu za odvzem, kolkr se mečka po cestah.

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
sofer alfe mora biti poklicni voznik, ker tako grdo razvado imajo samo soferji tovornjakov...zgleda ima vedno obcutek da se ima za sabo ene 15m...kot pa vidim bi lahko potegnil ze ene 20x mimo, hahaha...raje se mu nabija v rit...se ni naletel na pravega, bi mu ze dal lekcijo, da vidis kak se je peljat 30km/h...pa mimo ne prides...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik dominic pravi:
se ni naletel na pravega, bi mu ze dal lekcijo, da vidis kak se je peljat 30km/h...pa mimo ne prides...
Zarad takih pacientov je pa fajn met močan avto. Spredaj vozeči začne nekaj šerifa špilat, se umakneš na primerno vr. razdaljo, izbereš primerno prestavo in ga zahodiš....."šerif" sploh ne dojame kdaj si mim padu
wink-1.gif

Če se ti en na rit lima s tem, da ti voziš pod omejitvijo je meni razumljivo da se čimprej umakneš ali omogočiš hitrejšemu da te prehiti.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik dominic pravi:
sofer alfe mora biti poklicni voznik, ker tako grdo razvado imajo samo soferji tovornjakov...zgleda ima vedno obcutek da se ima za sabo ene 15m...kot pa vidim bi lahko potegnil ze ene 20x mimo, hahaha...raje se mu nabija v rit...se ni naletel na pravega, bi mu ze dal lekcijo, da vidis kak se je peljat 30km/h...pa mimo ne prides...

rofl še en šerif
stupid-1.gif

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
niti malo nisem serif...vozim po, ali malo nad omejitvami...ne spilam serifa, me pa moti da se mi nekdo lima v rit...upocasnim, idi mimo...ne pa da se pol h vozi v riti...ce je tako, vrjami da ga cakam, in ni sanse, da skoci kar tako mimo...ce prides zadaj, idi mimo...ce ne se drzi na razdalji, ne pa da niti luci nea vidim...ker tolko kobil ko imam, se noben ni "skoco mimo"...me ne moti ce me prehiti, mi ni pod castjo, samo na riti nimam rad koga...se pa tako redko zgodi da je sploh kdo od zadaj...

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik dominic pravi:
se ni naletel na pravega, bi mu ze dal lekcijo, da vidis kak se je peljat 30km/h...pa mimo ne prides...
Zarad takih pacientov je pa fajn met močan avto. Spredaj vozeči začne nekaj šerifa špilat, se umakneš na primerno vr. razdaljo, izbereš primerno prestavo in ga zahodiš....."šerif" sploh ne dojame kdaj si mim padu
wink-1.gif

Če se ti en na rit lima s tem, da ti voziš pod omejitvijo je meni razumljivo da se čimprej umakneš ali omogočiš hitrejšemu da te prehiti.
Takole klobasanje je očitno tebi razumljivo. Meni in še marsikomu pa ni.
In zato se je treba (tebi razumljivo ???) vsakemu, ki vozi 0,005 km/h pod omejitvijo nalimat na rit na pol metra in potem ....
In se mora vsak, ki je "prepočasen" (nekaterim jako razumljivo) umikat? Kako pogosto pa? Na 100 metrov? na 2 minuti? Samo za tavelike praznike ali lahko tudi med tednom?
Kje je poanta takega početja?

EDit: prepočasnih voznikom je bore malo. Večina (vključno z mano) vozi nekoliko prehitro oz. preko dovoljenih hitrosti. In potem se naj bi umikal nekomu ki se mu jako mudi. Zjutraj ob 6:55. Ker se mu gnoju mudi kam že in zakaj že?

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik dominic pravi:
wink-1.gif

Takole klobasanje je očitno tebi razumljivo. Meni in še marsikomu pa ni.
In zato se je treba (tebi razumljivo ???) vsakemu, ki vozi 0,005 km/h pod omejitvijo nalimat na rit na pol metra in potem ....
In se mora vsak, ki je "prepočasen" (nekaterim jako razumljivo) umikat? Kako pogosto pa? Na 100 metrov? na 2 minuti? Samo za tavelike praznike ali lahko tudi med tednom?
Kje je poanta takega početja?

EDit: prepočasnih voznikom je bore malo. Večina (vključno z mano) vozi nekoliko prehitro oz. preko dovoljenih hitrosti. In potem se naj bi umikal nekomu ki se mu jako mudi. Zjutraj ob 6:55. Ker se mu gnoju mudi kam že in zakaj že?
Prometni tok.....

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Očitno si doma v krajih kjer so vozniki prehitri. Jaz sem doma v krajih, kjer so dobijo pacienti kateri se vozijo 40-50 na 90 omejitve. OK, priznam, cesta je ovinkasta, ma zakaj 40-50, če se pa da lepo kruzat 70 v dežju. Ne pa v suhem vremenu 40-50. WTF? Enega izmed teh ekstremistov sem že prilepil sem, ko ga je možakar lepo kruzal 40-50. Pa ne mooooreš tko, ker si ovira za ostale. Ja, tiste, kateri se pač peljemo 90, ma on je bil ovira tudi za tiste kateri ga kruzajo 70. S tem, da se je vozil tako ekstremno počasi, ga je tudi dohitelo veliiiiko avtomobilov in s tem je sledi tudi veeeeeliko prehitevanj. Prehitevanje je pa eno izmed najbolj, če ne najbolj nevarno dejanje v vožnji. Pa se najde še en tak, pa še en tak, in se nabere kolona 5 vozil in potem se najde en [censored] z lasmi na X, ko vse prehiteva in kaj sledi ....... ja, glej ga norca. Ti ti ti norec, po omejitvah.
zmaga.gif
Ampak un cepec s polovično hitrostjo dovoljene, mu sploh ni jasno kaj dela po cesti. On, ker skozi posluša po radiu kako hitrost ubija, se pelje počasi, ne počasi, prepočasi in potem poka. Ker folk izgubi živce, se nekaj cjazit v 3PM.

In če pride za tabo se ne rabiš umikat. Jaz ob prvi priložnosti dam desni smerokaz in pri tem sodelujem. Ne vem zakaj bi ga nekaj zadrževal za sabo. Sej ni težko. Zakaj vsi takoj pisat, da se je treba kar umikat na 100m, pol km, 2min, pa take, pa to. Enim je to res izpod časti. Srečal polno takih.
wink-1.gif
60 cjazit se mi pač ne da. Jaz mojega tempa po omejitvah, ko ga prehitim, nikomur ne vsiljujem.

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
ma to so konstanta soferji...ce bo omejitev 50 bo 70, pa ce bo omejitev 90...nekak imajo v glavi postimano da so varni vozniki, neglede na podano omejitev, ce pac izberejo neko srednjo vrednost...saj kot je romzi napisal, precej nas vozi prehitro, oz. nekak preferiram, ce je 50 je res 50...za 70 si dovolim malo vec pri 90 pa tudi...ampak res na obmocjih kjer poznam situacijo...ne gre mi v glavo logika...da kjer je 90 ga prehitevam, ker se pelje pod tem, nato pa se mi sredi vasi nabije na rit...grem po moznosti v trgovino, tam pa me naboli da sem divjak in kaj norim...halo, levo desno zive duse, sam na cesti...ti pred mano 70, jaz pa lepo 90...a pol je logicno da se mi pri omejitvi 50 nalimas in me tisis, in ker te opazujem v ogledalu, naredis 5 napak preden postavis avto na parking, polna, smerokaz, voznja po nasprotnem pasu, enosmerna...ker je bil frajer in zavil noter na izvozu, ker bi bil19s bolj pozen na blagajni...aja, bil je seveda poklicni sofer...

p.s. KK, pozabljas, mrzlo je, folk se privaja na zimske razmere... =) pa se nekaj, s tvojega stalisca jih je 90%...mogoce pa mas res overdose na gasu =)...in spadas v tistih 10% ki pretiravajo...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
1. Nauči se brat.
2. Prepočasnih voznikov je 90%. Včeraj sem se peljal 25 km 70 pri omejitvi 90.

Torej sodiš med 10% populacije, ki jim izpit še ni bil doživljensko odvzet.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
1. Nauči se brat.
2. Prepočasnih voznikov je 90%. Včeraj sem se peljal 25 km 70 pri omejitvi 90.

Torej sodiš med 10% populacije, ki jim izpit še ni bil doživljensko odvzet.

aha, torej 90% populacije nima več izpita?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.076
6.923
113
pri taščici
Exhair; ti ze ves zakj si omenil mene in sodelvanje. Mogoce si se odzval na kak moj sarkazem?! Ne vem. Sam se poskusam imeti za strpnega v prometu, me sploh ne gane ce me kdo prehiti. Sem vesel in mu to poagam storiti (zmigavec...)ker imam raje avto pred sabo kot za sabo. Je pa res da sem veckrat jaz na koncu kolone in ne na zacetku. Dokaz je to da me cez tehnicnega nis pustil kljub 3-4mm profila-pobrani robovi zunaj in notri. Tlak prevrjam vsak 1x mesecno. Saj vemo zakaj se robovi pobirajo. Zaradi previsokega preseka gume in....

Nazadnje urejeno:

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Killah, pohvalno
cool-1.gif

Ta tudi ni vedel, kaj se dogaja za njim. Pač, še eden izmed mnogih, ni panike
smile-1.gif

Citat:
Antajtlt 143 YouButl video

Kaj je to X lasulja, 15 let star Punto? Si bosanca zamenjal za siciljanca? Hehehe, z dežja pod kap.

P.S.
Pa to sploh gre 145 km/h ... z brega ?

Nazadnje uredil moderator: