ma to so konstanta soferji...ce bo omejitev 50 bo 70, pa ce bo omejitev 90...nekak imajo v glavi postimano da so varni vozniki, neglede na podano omejitev, ce pac izberejo neko srednjo vrednost...saj kot je romzi napisal, precej nas vozi prehitro, oz. nekak preferiram, ce je 50 je res 50...za 70 si dovolim malo vec pri 90 pa tudi...ampak res na obmocjih kjer poznam situacijo...ne gre mi v glavo logika...da kjer je 90 ga prehitevam, ker se pelje pod tem, nato pa se mi sredi vasi nabije na rit...grem po moznosti v trgovino, tam pa me naboli da sem divjak in kaj norim...halo, levo desno zive duse, sam na cesti...ti pred mano 70, jaz pa lepo 90...a pol je logicno da se mi pri omejitvi 50 nalimas in me tisis, in ker te opazujem v ogledalu, naredis 5 napak preden postavis avto na parking, polna, smerokaz, voznja po nasprotnem pasu, enosmerna...ker je bil frajer in zavil noter na izvozu, ker bi bil19s bolj pozen na blagajni...aja, bil je seveda poklicni sofer...
p.s. KK, pozabljas, mrzlo je, folk se privaja na zimske razmere... =) pa se nekaj, s tvojega stalisca jih je 90%...mogoce pa mas res overdose na gasu =)...in spadas v tistih 10% ki pretiravajo...