bedaki na cesti

jello

Guru
22. sep 2008
10.927
4.238
113
Ne gre zato kako naj kdo misli ampak da se tistega, ki v dotičnem primeru ne razmišlja pravilno opomne in popravi, da lahko ta oseba potem sama mal sprocesira zadevo in morda začne razmišljati pravilno saj lahko iz tega pride več koristi. Jaz nobenemu ne govorim kako mora živeti ampak, če bom pa videl, da nekdo živi "napačno" pa mu bom v dobri veri svetoval kako bi lahko živel bolje oz. podal svoje mnenje in to se mi pač ne zdi narobe. Še vedno lahko ta oseba zavrne dobronamerni nasvet ter bluzi po svoje dalje in v večini primerov tako tudi je.

Točno to. Definicija smartassa. Soli pamet vsem, ki po njegovem mislijo in delajo narobe. Je pa lepo od tebe da si se opredelil.

Glede pregona, še naprej napletaš nekaj v 3pi.zde po svoji bolani domišljiji.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.246
17.757
113
No potem pa ti napiši malo več o tem kako mora biti s pregonom in ne samo, da se strinjaš z "mirsi mode-om" po katerem so policaji krivi za nesrečo, ki jo je povzročil preganjani in da bi morali pregon tistega, ki ignorira znake policija za zaustavitev opustiti. Da ne bo treba tako bolano napletati nekaj v 3 pi.zde pa to.
Prosim, razvestli nas :cheer:

jello

Guru
22. sep 2008
10.927
4.238
113
Majster, o tem ti ves čas govorim. Nabluziš v 3pi.zde in od tam naprej naj jaz nadaljujem? Kam pa? V nove globine norosti dokler mi razum ne pride naproti? Si padel na glavo? Tukaj pride zdaj tvoje zmagoslavje kako si me nadmudril. Svetovni prvak med smartassi.

• Haha

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.246
17.757
113
Ne ne, ne rabiš nadaljevati mojega bluzenja ampak zaradi boljšega razumevanja in zmanjševanja napačnih interpretacij malce bolj podrobno obrazložiš svoj zapis s katerim jasno podpiraš to, da ni smiselno izvajati pregona nad tistimi, ki ne ustavijo policiji, pogledaš na malce širšo sliko ter se osredotočiš še na kaj drugega kot zgolj na možno škodo, ki lahko nastane med samim pregonom. Samo to in nič drugega. Bo šlo?

jello

Guru
22. sep 2008
10.927
4.238
113
Vidiš, pa sva naokrog, z odgovorom na tvoje vprašanje sva spet pri "zakaj bi se matral če ne gre".

Kar se mene tiče lahko greš nov krog, (ti ko maš izkušnje boš vedel kako stroka reče ko delaš vedno eno in isto, pričakuješ pa drugačen rezultat). Samo glej da ne pozabiš hahajat.

• Haha

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.246
17.757
113
Bodi brez skrbi, pri temu tvojemu kontra-brihtoliranju na dolgo in široko ter ponavljanju brez da bi povedal oz. objasnil bistvo zaradi katerega sva začela ta dialog smeha ne more manjkati :zmaga:

In svojega zapisa podpore nepregonu torej dejansko ne misliš pojasnit in me tako še naprej prepuščaš lastnim domnevam, tudi prav. Samo ne se potem preveč obremenjevat, če si kaj napačno razlagam in uporabljam svojo bolano domišljijo.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
668
113
Obala
... teba za policajem nabavit "tyre Spikes", pa da ena ekipa šiba naprej jih postavit čez cesto ... pa ubežniki ne bodo prišli z avtom daleč ...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.523
3.483
113
Tega bo še zelo glava bolela ko bo treba vso škodo in kazni plačat. Precej bolj kot od alkohola.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.265
-6.301
113
Ne, saj imaš v resnici TI prav, jaz pa ga brcam v temo s svojim razmišljanjem, da je pregon nekoga, ki ignorira znake za zaustavitev s strani policije smiselen :aplauz:

:valjamse:
Najbolj je pregon smiselen za mulcem brez čelade, ali pa če krši policijsko uro. Takrat ga je treba lovit dokler se ne skanta in ubije, tako kot nedavno pri izlakah.
Takrat, ko je tisti vojak ustrelil policaja, se pa njegovim kolegom ni zdelo smiselno, da bi se pognali za njim, čeprav so bili tam v pripravljenosti.
Takega, ki strelja pač izgleda da ni tako nujno ujet. :evil: :evil: :evil:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.246
17.757
113
Verjetno ne ampak to v bistvu sploh ni pomembno. Pomembno je to, da ni bilo pregona, storilca so pa kljub temu izsledili :D