Po mojem mnenju je poudarek na "zimska oprema" ... verige, lopata ... pa kubik drv v prtljažniku ...zakaj bi bil tale bedak? avto uporablja zato kar je namen, da kaj pripelješ od točke A do B. simple. Jaz tudi cigle vozim v kuferanu pa cement.
zadnji stavek je ključenTudi običajni nakup v trgovini brez resnega sidranja ne bo ostal v prtljažniku karavana. Pa se v običajnem nakupu najdejo nekajkilogramski "izstrelki", denimo pralni prašek, gajba piva itd... Enako dvokilogramski prenosnik ...
Jaz ne sidram nič od tega. Niti avto nima nekih resnih uporabnih možnosti za to.
"ob tem pa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom "
Kak ne. Pri obilici smole, bi lahko pokosila nič krivega pešca ali kolesarja.A vsak ki mu ne znese je kar avtomatično bedak?
A vsak ki mu ne znese je kar avtomatično bedak?
Kakorkoli, še vozniki F1 "izgubijo oblast nad vozilom zaradi prehitre hitrosti"...
Pa ti vozniki nato pokasirajo kazen zaradi prehitre hitrosti? Jabolka in hruške.....
Daj ne bit taka drama queen no. Nalepil sem uraden opis dogodka s strani policije zaradi česar je voznik dobil kazen kar ti nakazuje na njegov zajeb ter dodal fotografije.
Ne, nikakor ne vsak, ki mu ne znese. Temule so pa še njegovi kolegi spisali kazen zaradi neprilagojene hitrosti tako da je že bližje temu poleg tega pa nisem želel odpirati nove teme zgolj za ta dogodek tako da sem potem sem not nalepil. Smo že imeli podobne primere, ko so se v tej temi znašlu posnetki ljudi, ki nekako niso bili bedaki na cesti pa smo vseeno vsi preživeli