bedaki na cesti

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
uu grda, no pr men ni bla glih taka situacija, je pa bla fora da smo vsi normalno spelal naprej edin ta gospa se je očitno odločila da ji je vožna naprej premalo zanimiva
wink-1.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Nikol ne bom pozabil moje predizpitne vožnje
hysterical-1.gif

Še danes se smejem temu. Pri speljevanju z ročno v hrib, sem namesto v prvo dal u rikverc
bonk.gif

Resnično nevem kako mi je to takrat uspelo, ampak je bilo potem veliko smeha na ta račun.

Seveda sedaj na ta račun vedno preverim ali imam v prvi. Tudi če sem avto ugasnil, ga dal v prvo, potem ko ga nazaj nažgem preverim,

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
rondo tomačevo. iz šmartinke greš na rondo..a ker model ustav k prihaja iz tomačevega..jaz ga še nisem srečal..pa nej bo čapac, mamca, al pa plavuša

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
Danes zjutraj avtocesta iz smeri štajerske pred ljubljano. Scalo je tako da je bila vidljivost zmanjšana na cca 10m. Jaz in še en audi sva bila edina, ki sva se spomnila prižgat zadnjo meglenko. Kdo je tu nor? Sem jaz tisti "bedak na cesti"?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ne, pomeni samo da znaš uporabljat možgane za razliko od ostalih, in ja vem kko je blo, scal je ko zmešano, in tud moje meglenke so veselo gorele ;D

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
V koloni si prižgal meglenke?
stupid-1.gif

Jaz jih zjutraj nisem. Sem začel razmišljat o tem pred Golovcem, ko je res padalo... ampak sem bil najhitrejši, tako da spet ni imelo smisla.

PS. »iz smeri« ?!? Se pravi si zašel? Ali si hotel povedati, da si se peljal s Štajerske v smeri proti Ljubljani?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Na avtocesti v dežju, ko vidim, da predmenoj vozeči dela dežno zaveso vedno prižgem zadnjo meglenko. Še enkrat samo v trenutkih, ko so razmere res hude. Na ta način zamano vozeči mene bolj vidi.
V tunelih, kolonah seveda meglenko ugasnem !

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Prometna nesreča se je zgodila tudi na cesti Velenje–Celje pri Pirešici. Promet je oviran.
Jaz sem čakal zaradi tega. Sicer pa se ni zgodilo pri Pirešici ampak med odcepoma proti Dobrni in odcepom proti Šentilju. En star Boxer ali Jumper ali Ducato (spredaj je bil povsem razbit, brez maske brez luči, zato ne vem točne znamke) je naredil pirueto in skoraj podrl ograjo. Kolikor sem gledal, pnevmatike niso bile v najboljšem stanju.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
V koloni si prižgal meglenke?
stupid-1.gif

Kaka kolona? Razmere so bile take, da pri normalni varnostni razdalji skoraj nisi videl pozicijske luči pred seboj vozečega. Sej če nimaš popolnoma prazne glave, ni prav težko pogruntat, da je čas da prižgeš meglenko.

Nazadnje urejeno:

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Potem se pa nisi peljal danes po AC.
evil.gif
Ob pol osmi sem prišel v Ljubljano, tudi enkrat ni bilo takih razmer kot jih opisuješ. Najbolj je deževalo nekje od konca Zaloške do Golovca.